Εμπειρία στη χρήση AlcoBarrier

Αυτή η ιστορία που μας είπε η μπόζενα από την Κρακοβία. Η γυναίκα μοιράστηκε τα συναισθήματά του και είπε πως ποτό AlcoBarrier έσωσε τον γιο της από βέβαιο θάνατο λόγω αλκοολισμού.

Εμπειρία στη χρήση AlcoBarrier

Θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας να είναι μια ενθάρρυνση για τέτοιες ατυχείς μητέρες, όπως έχω και στο παρελθόν. Όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήμουν μόνο 17 χρονών, η οικογένειά μου ήταν δυσλειτουργική, οπότε θα ήθελα να παντρευτώ γρήγορα για να ξεφύγουν από την αλκοολική τους γονείς. Μόλις έκλεισα τα 18, παντρευτήκαμε και ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο γιος μας. Ήταν λοιπόν, ο σύζυγός μου εργαζόταν, κράτησα σπίτι, μερικές φορές υπήρχε αγώνες, όπως και κάθε οικογένεια. Αλλά μετά ο άντρας μου απολύθηκε από την εργασία και, στη συνέχεια, να γίνει της κολάσεως.

Την απίστευτη φρίκη που πέρασα

Η ασυνέπεια στην οικογένεια άρχισε να πνιγεί. Έξι μήνες αργότερα πέθανε η μαμά, και στη συνέχεια πήγε σε ένα binge για λίγους μήνες. Σταμάτησε το βράδυ στο σπίτι, και όταν εμφανίζονται, που διοργανώνονται ένα τρομερό σκάνδαλο, και μάλιστα σήκωσε χέρι πάνω μου. Δεν θέλω να χαλάσω μια οικογένεια, τόσο λίγο χρόνο που έχω υποστεί, αλλά όταν τον έπιασα με την ερωμένη του, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Υποσχέθηκε ότι θα σταματήσουν να πίνουν, να βρουν δουλειά, ορκίστηκε ότι δεν χρειάζεται κανέναν, αλλά εμένα, και αυτό το κορίτσι είναι απλά ένα αποκύημα της την κραιπάλη. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος πίσω – χωρίσαμε.

Ο χρόνος απέδειξε ότι η απόφασή μου ήταν σωστή, γιατί συνέχισε να πίνει, ενώ στο σπίτι του έπιασε φωτιά, και πέθανε. Ανησυχώ πολύ για το γιο του, φοβόταν όλα μας τα σκάνδαλα και μεθυσμένο πατέρα δεν επηρέασε τον ψυχισμό του παιδιού. Αλλά ένα πράγμα ήμουν σίγουρος για να πιει ο γιος μου δεν είναι, γιατί, γνωρίζοντας την ιστορία των παππούδων του (οι γονείς μου επίσης πέθανε λόγω αλκοολισμού) και τον πατέρα του, δεν θα αγγίξει το γυαλί ποτέ.

Αλλά έκανα λάθος: όλη η γενετική και η αρνητική πρόγραμμα παίξει με το παιδί μου ένα σκληρό αστείο. Μεθυσμένη για πρώτη φορά τον είδα όταν ήταν στην 8η τάξη. Μιλήσαμε μαζί του, και υποσχέθηκε ότι δεν θα συμβεί ξανά, δήθεν, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από απλό ενδιαφέρον. Στο τέλος τέτοιες γελοιότητες περιοδικά επαναλαμβανόμενη, και μόλις αποφοίτησε από την 9η τάξη. Φυσικά, δεν χτύπησε ο συναγερμός, ζήτησε, εξήγησε, απείλησε, δεν δίνουν χρήματα.

Το σχολείο, στο οποίο έδωσα, ο γιος δεν έχει αποφοιτήσει, έχει προσχωρήσει σε μια ομάδα από κακούς, και τώρα έχει γίνει για να binge. Ήταν τερατώδες: είναι νέος, ωραίος τύπος, και έχει μια πλήρη αλκοολική. Κατά καιρούς είχε τις στιγμές του "διαφωτισμού", όταν πήρε τη δουλειά, συναντήθηκε με φίλους και, στη συνέχεια, μου φέρθηκε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό, αλλά είχε μόνο χρόνο για να γνωρίσεις κάποιον από την εταιρεία και έχουν λίγο πως όλα τελείωσαν μέσα σε μια παρατεταμένη κραιπάλη.

Συχνά σκάνδαλα, έβριζε και ήταν ακόμη σε θέση να ωθήσει, και όταν έγινε νηφάλιος, ζήτησε συγχώρεση και ορκίστηκε ότι ήταν η τελευταία φορά. Τότε σίγουρα είδα τον πατέρα του. Ο άντρας συμπεριφέρθηκε ακριβώς το ίδιο, αλλά αν θα μπορούσα να φύγω και να μην είναι εξαρτημένη, τότε ο υιός να το κάνει, εγώ δεν μπορούσα. Αν ήταν ενήλικος, ένιωσα υπεύθυνος, πάντα προσπαθούσα να καταλάβω πού ήταν το κενό στην εκπαίδευση, και συνεχώς μέσα από τις επιλογές, πώς να τον βοηθήσει.

Σε μια από τις περιόδους του "διαφωτισμού" ο γιος γνώρισα μια κοπέλα που μου άρεσε, και του έδωσε μια προϋπόθεση: αν κάποτε το ποτό, και μετά φεύγουν. Γιος μετατραπεί στα μάτια του: δούλεψε, μας βοήθησε γύρω από το σπίτι, τον εμφύλιο γυναίκα, και όλοι ήταν σε ετοιμότητα. Τα πάντα ήταν ήσυχα, γαλήνια, και είμαι πολύ πολύ χαρούμενος.

Όταν ο γιος μου είχε γενέθλια, η γιορτή του οποίου έχει αυξηθεί και πάλι στον αγώνα. Οι απειλές του αδελφή-σε-δικαίου δεν κρατήσει και αποφάσισε να πολεμήσει για την αγάπη του. Ρώτησε τον γιο του για να περάσει η κωδικοποίηση, αλλά αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά, δεν αναγνωρίζει τον εαυτό τους εθιστεί. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να τον στείλουν σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά ήταν επίσης εναντίον. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να την εκατοστή φορά, να μην πιω. Σε Γενικές γραμμές, μετά την επόμενη κραιπάλη, σκάνδαλα και καταπολεμά την κόρη του πέθανε.

Ποτό AlcoBarrier – μια πραγματική σανίδα σωτηρίας για τους ανθρώπους που εξαρτώνται από το αλκοόλ

Τόσο πολύ, ο γιος μου δεν ποτό – είναι μεθυσμένος σε ένα διαταραγμένο κατάσταση, τα συμπτώματα στέρησης ήταν τρομερό, φοβόμουν ότι δεν κατάφερε να επιβιώσει. Στη συνέχεια, αποφάσισα να ακούσω τη συμβουλή ενός φίλου, ο οποίος με συμβούλεψε να του δώσει κρυφά κάποια φάρμακα, αλλά φοβόμουν τραυματισμού. Ήδη εδώ, δεν υπήρχε τίποτα να φοβάται, διότι η κατάσταση έγινε σε αδιέξοδο. Τότε άρχισα να ψάχνω για το επιθυμητό προϊόν και το βρήκαμε στο Διαδίκτυο. AlcoBarrierαυτό είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα παρόμοια παρασκευάσματα. Η σύνθεσή της ήταν εντελώς φυσικό, και κρίνοντας από τα σχόλια, η απόδοση ήταν πολύ καλή, και αντενδείξεις ή παρενέργειες.

Παρήγγειλα ένα ποτό και άρχισαν να δίνουν το γιο τους, προσθέτοντας το τσάι. Ποια ήταν η έκπληξή μου όταν ο γιος μου άρχισε να αλλάζει στα μάτια της, που πολύ εύκολα βγήκε από την τελευταία κραιπάλη, άρχισαν να φαίνονται φρέσκα, έχω μια δουλειά και στο τέλος του μαθήματος, όταν ήρθε σε εμένα να απολογηθώ για όλα τα χρόνια της δυστυχίας, συνειδητοποίησα ότι ήταν εντελώς απαλλαγούμε από τον εθισμό τους, και παραδέχτηκε ότι είχε δώσει αυτό το ποτό AlcoBarrier. Πρώτον, ο γιος ήταν προσβεβλημένος, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι αυτό το φάρμακο έσωσε τη ζωή!

Τώρα ο γιος μου είναι νέα οικογένεια και σύντομα θα έχουν ένα παιδί. Ήταν το είδος και συμπαθητικό πρόσωπο, που τηρούνται για ό, τι ήταν σε θέση να ξεπεράσει τον εθισμό αλκοόλ. Το έχω μετανιώσει τώρα μόνο που δεν έχουν αγοράσει ένα ποτό νωρίτερα και έσωσε πολλά χρόνια της ζωής του γιου μου. Γι ' αυτό αποφάσισα να γράψω αυτήν την κριτική, προκειμένου να βοηθήσει κάποιος, που κανείς δεν υποφέρει εδώ και χρόνια και δεν κοίταξε το αλεύρι κοντά στο εξαρτημένος, αλλά έλυσε το πρόβλημα, ευχαριστώ για το ποτό AlcoBarrier.