Κριτικές AlcoBarrier

 • Όταν η γυναίκα μου με άφησε και πήρε το μωρό μου, απλά σαν έσπασε η αλυσίδα, ρίχνει τις λύπες του, στο αλκοόλ, οπότε, εκτός από την οικογένεια που έχασε και την αγαπημένη του δουλειά. Από τότε, η νηφάλια κατάσταση ήταν απλά ανυπόφορη για μένα, ντροπή για τις πράξεις του μεθυσμένος και κενό στη ζωή μου ξανά και ξανά με οδήγησε στο μπουκάλι. Οι γονείς και φίλοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν, αλλά μάταια, μέχρι που η μητέρα μου άρχισε να μου δώσει κάποιες βιταμίνες (όπως νόμιζα). Στην πραγματικότητα, ήταν το ποτόAlcoBarrier. Τώρα είμαι εντελώς νηφάλια ζωή και είμαι ευγνώμων AlcoBarrier για τη σωτηρία τους!
  AlcoBarrier
 • Λένε ότι το θηλυκό ο αλκοολισμός δεν είναι θεραπεία, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν αυτή τη φοβερή ασθένεια. Ήπια από νεαρή ηλικία, έζησε σε μια διαρκή κατάσταση μέθης από αλκοόλ, και στην ίδια κατάσταση, να έχουν παιδιά, τα οποία πήρα εξαιτίας του σημερινού τρόπου ζωής. Εγώ ήθελα να μείνω, να είναι μια καλή μητέρα και φέρνουν τα παιδιά τους, αλλά ο εθισμός ήταν πιο δυνατός από μένα. Και μόνο με ένα ποτό alcobarrier Δεν κατάφερε να κατακτήσει το αλκοόλ, που μου επέτρεψαν να μου πάρει τα παιδιά από το ορφανοτροφείο.
  AlcoBarrier
 • Ο άντρας μου δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, μετά από μια έρευνα διαπίστωσε ότι ο λόγος για αυτό. Δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτή την κατάσταση και άρχισε να πίνει. Προσπάθησα να τον σταματήσω, εξηγώντας ότι θα με έχανε, αλλά ήταν άχρηστο. Ένας φίλος με συμβούλεψε να του δώσω το φάρμακο alcobarrier. Στην απελπισία μου αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα και δεν έχω μετανιώσει. Ο σύζυγος επέστρεψε σε μια νηφάλια ζωή, η σχέση μας βελτιωθεί, και με τη βοήθεια των γιατρών σύντομα θα έχουμε ένα μωρό.
  AlcoBarrier
 • Η γυναίκα μου πήγε στο άλλο. Μια τέτοια προδοσία δεν θα μπορούσα να επιβιώσω σε νηφάλια κατάσταση. Το αλκοόλ δεν πνίγονται από την πληγή, αλλά μάλλον μόνο που μακριά από την πραγματικότητα. Όταν ένας χρόνος πέρασε, άρχισα να παραδεχτούν το πρόβλημά τους. Συνειδητοποίησα ότι εθιστεί στο αλκοόλ, και άρχισαν να αναζητούν βοήθεια σε απευθείας σύνδεση. Βρήκα μια κριτική για το εργαλείο AlcoBarrier και προσπάθησε. Αμέσως μετά την έναρξη άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα, και τώρα έξι μήνες, μην πίνετε αλκοόλ, μην!
  AlcoBarrier
 • Ένας φίλος θα συχνά σε ένα μπουκάλι, και παρατήρησα ότι είχε αυτό μετατρέπεται σε εθισμό. Το γεγονός ότι ο πατέρας του πέθανε από το αλκοόλ, με έσπρωξε στην σκέψη ότι δεν πρέπει να βραδύνει, είναι να δράσουμε. Πήγα στο γιατρό και με συμβούλεψε να αγοράσει ένα φίλο ένα ποτό alcobarrier. Αποφάσισα ότι δεν θα δώσει το φάρμακο για τη μητέρα του, έτσι κρυφά να προστεθεί στο τσάι του, και η ιδέα μου ήταν μια επιτυχία! Τώρα, τα άλλα απολύτως υγιής και δεν έχει ιδέα ότι δεν είναι αρκετά να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
  AlcoBarrier
Κριτικές AlcoBarrier
4.5
20
AlcoBarrier