Τι να πιείτε αλκοόλ, όταν χάνει το βάρος

Ποτά με περιεκτικότητα σε αιθανόλη, στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό βάρος. Ένα κουτάκι μπύρα περιέχει περίπου 180 θερμίδες αν πίνετε καθημερινά, τρώνε λιπαρά τρόφιμα, πιθανότατα θα αναπτύξει παχυσαρκία. Δεν είναι όλα τα είδη αλκοόλ έχουν περιεκτικότητα σε θερμίδες. Ως εκ τούτου, τα άτομα με υψηλό μάζας σώματος θα πρέπει να είναι ενήμεροι για ό, τι το αλκοόλ να πίνετε για την απώλεια βάρους, και αν αυτό μπορεί να ληφθεί κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας.

Οι επιδράσεις του αλκοόλ στο σώμα

το αλκοόλ όταν κάνει δίαιτα

Όταν λαμβάνετε ένα γραμμάριο του αιθυλενίου στον οργανισμό, ενισχύει την διατροφή περίπου 7 θερμίδες. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια αύξηση στην ενεργειακή ισορροπία. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, το αλκοόλ αρχίζει να σπάσει κάτω από το πρώτο. Και οι πρωτεΐνες, τα λιπίδια και οι υδατάνθρακες έχουν κατατεθεί ως λίπος και κυτταρίτιδα στους μηρούς, τα πόδια, τους γλουτούς και την κοιλιά. Αυτό γιατί, σύμφωνα με τους περισσότερους ειδικούς, το αλκοόλ και η απώλεια βάρους δεν είναι συμβατά.

Ακόμη και με διατροφή και η αυξημένη κινητική δραστηριότητα δεν επιτρέπει να αφαιρέσετε τα επιπλέον κιλά που υπόκεινται σε καθημερινή χρήση αλκοόλ. Έτσι, εάν θέλετε να γίνει λεπτή, θα πρέπει να εγκαταλείψουν το αλκοόλ και η απώλεια βάρους θα έρθει πιο γρήγορα. Έγκυρη μια μικρή δόση ξηρό κρασί και ροφήματα χωρίς ζάχαρη (βότκα, ουίσκι, τζιν). Δεν είναι δυνατόν να αραιωθεί με τόνικ ή αφρώδες γλυκό νερό. Τις περισσότερες θερμίδες, είναι τα ισχυρά ποτά, ειδικά αυτά που περιέχουν μαγιά και ζάχαρη.

Η αλκοόλη σε βάρος

Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα πώς το αλκοόλ επηρεάζει την απώλεια βάρους και ο λόγος που πολλοί πότες σωματικό βάρος αρχίζει να αυξάνεται. Οι λόγοι αυτού του φαινομένου συνίσταται όχι μόνο στο να λάβει ένα υψηλό σε θερμίδες ποτό. Παχυσαρκία και την κυτταρίτιδα στα πόδια και τους μηρούς εμφανίζεται με τη συνεχή χρήση τις ακόλουθες διαδικασίες:

  1. Η αποδυνάμωση του ελέγχου. Μετά την κατανάλωση, το πρόσωπο που παύει να ελέγχει την ποσότητα του αλκοόλ και τον υιοθέτησε τροφίμων. Χάσει την κοινή λογική και τα κίνητρα.
  2. Διέγερση των τροφίμων αδένες. Αιθυλική αλκοόλη, όταν εγχέεται στο στομάχι αυξάνει την έκκριση του χυμού, το οποίο είναι λάθος από το σώμα ως πείνα.
  3. Η μόνιμη επίδραση των ποτών για το πεπτικό σύστημα να οδηγήσει σε διάφορες ασθένειες (γαστρίτιδα, έλκος, κολίτιδα). Συνοδεύονται από διαταραχές του μεταβολισμού προς την κατεύθυνση της επιβράδυνσης, που οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους.
  4. Υπάρχει μια σταδιακή μείωση της τεστοστερόνης, η οποία παραπέμπει στις ορμόνες που καίει το λίπος. Ως εκ τούτου, αυτή η επίδραση του αλκοόλ συμβάλλει στην παχυσαρκία. Αυτό μπορεί να δει κανείς σε αρχάριους, οι αλκοολικοί, οι οποίες κατά το πρώτο στάδιο αυτής της σχέσης αυξάνουν σημαντικά το βάρος.
  5. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του μεταβολισμού, όταν η πρόσληψη αλκοόλ και το υπερβολικό βάρος στις γυναίκες εμφανίζεται πιο συχνά από ό, τι στους άνδρες. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο αλκοολισμός το σεξ, που εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα και είναι πολύ πιο δύσκολο για τη θεραπεία.

Χαρακτηριστικά κάθε ποτών

Η επίδραση του αλκοόλ στο επιπλέον βάρος τώρα δεν προκαλεί αμφιβολίες. Αλλά αν εξακολουθούν να πίνουν για την απώλεια βάρους, όλα εξαρτώνται από το τι πρέπει να τρώνε και σε τι ποσότητες. Μια μικρή δόση δεν θα επιφέρει βλάβη, με την προϋπόθεση ότι το άτομο είναι σε θέση να μην κάνουν κατάχρηση αλκοόλ. Ένα ποτήρι ξηρό κρασί, το κονιάκ σε ποσότητες των 50 g ή το ίδιο ποσό του ουίσκι, με μια αργή ροή των 1-2 ώρες θα είναι καλό για σας.

Κρασί

Το πιο χρήσιμο από όλα τα ποτά που περιέχουν αιθυλική αλκοόλη είναι το ξηρό κρασί. Είναι σε λογικές ποσότητες βοηθά ακόμα πιο γρήγορα για να σπάσει το υποδόριο λίπος, με ελάχιστο θερμιδικό επίπεδο (αυτό βασίζεται σε σταφύλια). Επιπλέον, λευκό ή κόκκινο κρασί για την απώλεια βάρους, βελτιώνει το δέρμα, διότι περιέχει τις πολυφαινόλες.

Σαμπάνια

το αλκοόλ

Η διαφορά είναι ότι έχει φυσαλίδες του αερίου, η οποία επιταχύνει την απορρόφηση του αλκοόλ και μέθη. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ξηρό ή Brut, στην τελευταία αυτή περιέχει ελάχιστες ποσότητες γλυκύτητα. Ένα ποτήρι κατά το βραδινό γεύμα, δεν θα παραβιάζει την ορμονική ισορροπία και δεν θα οδηγήσει σε παχυσαρκία.

Ελαφριά μπύρα

Αν θέλετε να πιείτε μπύρα, είναι απαραίτητο στη διατροφή να χρησιμοποιήσετε μόνο το φως ποικιλίες. Δυο ποτήρια με το ποτό αφορά την αποδεκτή ημερήσια ελάχιστη. Η δύναμή του δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5%. αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες μετά τα 40 με 45, όταν το επίπεδο ορμονών αρχίζει να μειώνεται. Η βύνη είναι φυτοοιστρογόνα που επιβραδύνει τη γήρανση και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Για το λόγο αυτό, οι άνδρες οι ηλικιωμένοι ενθαρρύνονται να απέχουν από την κατανάλωση αυτού του ποτού.

Και σκοτεινή και ισχυρή Μπύρες είναι επιβλαβής, επειδή είναι πολύ υψηλό σε θερμίδες. Δεν πρέπει να τρώνε με τον ειδικό σνακ, γιατί είναι αλμυρά, λιπαρά και προκαλούν δίψα. Ως εκ τούτου, περισσότερα καταναλώνεται.

Πολλοί αναρωτιούνται για το αν σταματήσεις να πίνεις μπύρα μπορώ να χάσω βάρος. Σε αυτή την περίπτωση, αν μετρήσετε τον αριθμό των θερμίδων στη ποτών που καταναλώνονται και, στη συνέχεια, να μειώσουν την πρόσληψη θερμίδων με τον ίδιο ρυθμό, τότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αλλά αν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα, καλύτερο είναι να δώσεις μπύρα συνολικά.

Βότκα

Βότκα για την απώλεια βάρους ανεπιθύμητες. Έχει υψηλό βαθμό και ως εκ τούτου πολύ υψηλό σε θερμίδες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να πίνετε όχι περισσότερο από 50 g, και ταυτόχρονα με τα γεύματα, για να πάρει κάτι με χαμηλά λιπαρά.

Το αλκοόλ διατροφή

Υπάρχει μια θετική γνώμη για το αν πρέπει να πίνετε αλκοόλ για την απώλεια βάρους. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται μια διατροφή που περιλαμβάνει υποχρεωτική χρήση ξηρό κρασί, όπως το πίνουν μόνο για την παχιά μείωση. Την ίδια στιγμή αποκλείονται από το μενού λιπαρά και τηγανητά τρόφιμα, αλεύρι και γλυκά. Πίνουν κρασί το βράδυ, ένα ποτήρι την ημέρα.

Ανάπτυξη διατροφολόγος από τη Γαλλία, Pierre Dukan σχεδιαστεί για τα άτομα με σοβαρή παχυσαρκία. Αυτό σας επιτρέπει να γρήγορα να μειωθεί επιπλέον κιλά, και στη συνέχεια να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Η ουσία της δίαιτας είναι ότι θα πρέπει να διεξάγεται σε διάφορα στάδια, και η τρίτη αρχίζει η χρήση του αλκοόλ. Πρέπει να υπάρχει μόνο πρωτεϊνούχων τροφών (αυγά ορτυκιού, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα, το τυρί και το γιαούρτι, άπαχο κρέας), δεν καταναλώνουν υδατάνθρακες και λίπη. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να τρώνε δημητριακά για τον καθαρισμό του σώματος.

Κατά τα πρώτα δύο στάδια, το ρόφημα χρησιμοποιείται μόνο ως συστατικό στο μαγείρεμα διάφορα πιάτα. Σε περίπτωση παραβίασης της αρχής αυτής, ένα άτομο μπορεί να είναι υπό την επήρεια του "μεθυστικό" για να μειώσει το κίνητρο, και δεν επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με όλες τις συστάσεις τους ανθρώπους σχετικά με τη Dukan δίαιτα κατάφερα να χάσω ένα έως πέντε κιλά την εβδομάδα.

Κριτικές

Μελετώντας τα σχόλια εκείνων που ασκείται αλκοολούχα διατροφή, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σωστή συμμόρφωση έχει οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα στις περισσότερες περιπτώσεις. Αλλά πολλοί δεν ήρθε για λόγους υγείας.

Πολλές γυναίκες να αφήσει σχόλια, να σταματήσω να πίνω μπύρα και να χάσει βάρος, αλλά επηρεάσει όχι μόνο την απόρριψη από το αλκοόλ, υψηλή σε θερμίδες, αλλά η τακτική άσκηση και η διατροφή.

Εμπειρογνώμονες για το πρόβλημα αυτό, μερικές από τις κυρίες ("ανάκτηση από την μπύρα, το πώς να χάσετε βάρος") είναι υπεύθυνος, στις περισσότερες περιπτώσεις, όχι μόνο το ποτό, αλλά επίσης μια συνήθεια να συνεχώς να τρώνε υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα (ξηρούς καρπούς, τα πατατάκια, τα αλατισμένα ψάρια) οδηγεί σε παχυσαρκία και την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στα πόδια και τους μηρούς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσεγγίσουμε το πρόβλημα με το συγκρότημα να επανεξετάσει το φαγητό αντικαταστήσει πίνουν καθαρό νερό, χωρίς φυσικό αέριο.

Εάν ο ασθενής σταματήσει να πίνουν και να χάσει βάρος, οι γιατροί πιστεύουν ότι για να σταθώ σε αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να είναι σε συνδυασμό με την πλήρη αναθεώρηση στον τρόπο ζωής σας και την καθημερινή θεραπευτική αγωγή.

Συμπέρασμα

κρασί

Αν υπάρχει περίσσεια βάρους και μια συνήθεια να πίνουν αλκοόλ, είναι καλύτερα να εντελώς να δώσει. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι ένα μικρό ποσό των ξηρό κρασί, το οποίο όχι μόνο θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την αγγειακή υγεία, αλλά θα οδηγήσει σε παχυσαρκία.

22.09.2019