Μπορώ να πιω αλκοόλ με τα αντιβιοτικά

Πιθανώς κάθε μέσος πολίτης της χώρας μας, τουλάχιστον μία φορά πήρε αντιβιοτικά. Αυτά τα διορθωτικά μέτρα για τη θεραπεία πολλών ασθενειών που κυμαίνονται από φλεγμονές του δέρματος και τέλος λοιμώξεις των εσωτερικών οργάνων. Συχνά τα αντιβιοτικά συνταγογραφούνται ακόμη και σε παιδιά. Ήδη σε νεαρή ηλικία ο άνθρωπος συναντιέται με έναν αντιμικροβιακό παράγοντα.

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι το αλκοόλ, ενώ τα αντιβιοτικά δεν μπορούν να το πιείτε. Το κύριο ερώτημα είναι: γιατί; Αυτό είναι ό, τι θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο. Θα μάθετε, επίσης, για το τι θα είναι οι συνέπειες από τη λήψη του αλκοόλ μετά από αντιβιοτικά. Τι να κάνετε σε περίπτωση που η προγραμματισμένη εκδήλωση είναι η αναγκαιότητα για τη λήψη αντιμικροβιακών;

Η απαγόρευση ανάμειξης των αντιμικροβιακών ουσιών με αιθανόλη: ο θρύλος

αντιβιοτικά

Ακόμη και στην αρχαιότητα υπήρχε απαγόρευση για το συνδυασμό αλκοόλ και τη θεραπεία. Εκείνη την εποχή υπήρχε μια μαζική μόλυνση από άνδρες και γυναίκες με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι γιατροί φοβίζει τους ασθενείς, υποδηλώνοντας ότι η κατάποση ακόμη και μικρές ποσότητες αιθανόλης θα κάνει την όλη θεραπεία αναποτελεσματική.

Οι πληροφορίες αυτές διανέμονται με ένα μόνο σκοπό. Το ιατρικό προσωπικό ήταν φοβισμένος ότι ο άνθρωπος, που έχει ένα μικρό "στήθος" και πάλι θα ρίξει τα ζάρια και να αρχίσει να ψάχνει για περιπέτεια. Αλλά σεξουαλική ζωή κατά την διάρκεια της θεραπείας ήταν αυστηρά απαγορευμένη. Μετά από αυτό, στο μυαλό των ανθρώπων εμφανίστηκε όσον αφορά την τοποθέτηση του για το γεγονός ότι το αλκοόλ μετά από τη χρήση αντιβιοτικών, δεν θα πρέπει να. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο τρομακτικό.

Γιατί λοιπόν να μην τα αντιβιοτικά με το αλκοόλ;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να δοθεί με κάθε ειδικευμένου γιατρού. Υπάρχουν μια σειρά από ιατρικές αντιμικροβιακών ουσιών που είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει μαζί με αιθανόλη. Και δεν είναι ότι η θεραπεία θα είναι αναποτελεσματική. Απαντήσεις στο ερώτημα, γιατί δεν τα αντιβιοτικά με το αλκοόλ, μερικά. Και όλες οι λόγοι είναι αρκετά καλό.

Η έλλειψη θεραπευτικό αποτέλεσμα

Οι συνέπειες από την ταυτόχρονη χορήγηση της αιθανόλης με αντιμικροβιακούς παράγοντες είναι το πιο ακίνδυνο. Τα μόρια των αντιμικροβιακών φαρμάκων στο ανθρώπινο σώμα, δεσμεύει στις πρωτεΐνες, οι οποίες χρησιμεύουν ως ασθένεια που προκαλούν μικροοργανισμών.

Μετά τη λήψη μια ορισμένη δόση των αλκοολούχων ποτών, πρωτεΐνες έχουν προσαρμοστεί. Πολλές αντιβακτηριακών παραγόντων σε αυτή την περίπτωση να αντιδράσει με αιθανόλη. Αυτή η θεραπεία είναι απλά αναποτελεσματικό και άχρηστο. Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι πίνουν το φάρμακο "δηλητήριο" για το σώμα σας, και την αίσθηση του είναι. Μετά από μια τέτοια θεραπεία, ο γιατρός πρέπει να συνταγογραφήσει μια νέα πορεία του άλλα αντιβιοτικά. Έτσι ώστε να μπορεί να πάρει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το φορτίο για το συκώτι

Ο συνδυασμός του αλκοόλ και τα αντιβιοτικά, οι συνέπειες μπορεί να περιμένει μια πολύ δυσάρεστη. Σίγουρα ο καθένας ξέρει ότι το ήπαρ στο σώμα μας λειτουργεί ως το λεγόμενο φίλτρο. Είναι μέσα από αυτό το σώμα είναι όλα τα φάρμακα και να αφήσει την αρνητική επίδραση.

Το αλκοόλ συμβάλλει στη βλάβη του ήπατος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με αντιμικροβιακά φάρμακα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Συχνά, ένα άτομο αρχίζει να παραπονούνται για πόνο στο συκώτι και το κιτρίνισμα των βλεννογόνων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νόσος του ήπατος ηπατίτιδα. Αν αυτό το σώμα είναι άρρωστο, επηρεάζει την κατάσταση του ανθρώπινου σώματος. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να πίνετε αλκοόλ μετά από αντιβιοτικά (όταν είναι πλήρως αποσυρθεί από το σώμα). Συνήθως ο χρόνος είναι πάντα αναφέρεται στις οδηγίες.

Αν και οι δύο το αλκοόλ και τα αντιβιοτικά, τα αποτελέσματα μπορεί να εκφραστεί με τη μορφή ελλιπή απορρόφηση της δραστικής ουσίας. Μετά τη λήψη του φαρμάκου, εισέρχεται στο στομάχι και από εκεί στο έντερο. Αυτό είναι το μέρος μεγαλύτερο μέρος της απορρόφησης των αντιμικροβιακών ουσιών.

Το αλκοόλ, επίσης, να ασκεί κάποια επιρροή στο στομάχι και τα έντερα. Μετά τη λήψη της δόσης της αιθανόλης αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος με την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων. Επίσης αλκοολούχα ποτά βοηθά στην αύξηση της περισταλτισμό. Πολύ μεγάλες δόσεις αιθανόλης μπορεί να προκαλέσει διάρροια και πεπτικές διαταραχές. Αυτό συμβάλλει στην ταχεία απέκκριση των αντιβιοτικών από το σώμα. Ως αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, η θεραπεία μπορεί να είναι ελαττωματικό.

Ειδική αντίδραση

Παράλληλα, αν έχετε πιει αλκοόλ και τα αντιβιοτικά, οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ απρόβλεπτες. Μερικά φάρμακα μπορεί να προκαλέσει μια ιδιαίτερη αντίδραση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η πληροφορία είναι πάντα αναγράφεται στη συσκευασία. Αν βρείτε το αντενδείξεις για τη χρήση της αιθανόλης, θα πρέπει να ακούσετε αυτή την εντολή. Η αντίδραση αυτή μπορεί να εκδηλωθεί τα ακόλουθα συμπτώματα:

  • σοβαρή ναυτία και έμετο, δεν φέρει ανακούφιση;
  • πονοκεφάλους, που δεν επιτρέπουν ακόμη και να μιλήσει.
  • άνοδος θερμοκρασίας και ρίγη;
  • σπασμοί ή κώμα;
  • μοιραία.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να αρχίσει μετά από να πιει ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί. Γι ' αυτό θα πρέπει να απέχουν από την ταυτόχρονη έγκριση από το αλκοόλ και αντιμικροβιακά.

Η εμφάνιση της Αλλεργίας

συμβατότητα αλκοόλ και αντιβιοτικά

Αν συνδυάσετε το αλκοόλ και τα αντιβιοτικά, οι συνέπειες μπορεί να εκδηλωθεί με τη μορφή της ένα απρόσμενο αλλεργική αντίδραση. Συχνά αντιβιοτικά είναι διαθέσιμα σε χρωματιστές κάψουλες. Πολλοί τύποι των ποτών με περιεκτικότητα σε αιθανόλη έχουν ένα συγκεκριμένο χρώμα. Μαζί, αυτές οι ουσίες μπορούν να προκαλέσουν απρόβλεπτες αντιδράσεις. Πιο συχνά, η Αλλεργία εκφράζεται με τη μορφή της κνίδωσης ένα άτομο αρχίζει να φαγούρα, φτάρνισμα, που καλύπτεται με κόκκινες κηλίδες.

Παρόμοια αντίδραση δυνάμεις για να αλλάξετε τη μέθοδο της θεραπείας και να αρνηθεί να παίρνετε αυτό το φάρμακο. Ο γιατρός διαπιστώσει τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά: η θεραπεία έχει τελειώσει, το σώμα εξακολουθεί να έχει μια βακτηριακή λοίμωξη, πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε φάρμακα εναλλακτική μετά την εξαφάνιση των αλλεργικών αντιδράσεων.

Πώς να συνδυάσετε το αλκοόλ με τα αντιβιοτικά χωρίς συνέπειες

Αν έχετε προγραμματίσει μια πανηγυρική εκδήλωση, και επίσης να συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία, είναι απαραίτητο να υπολογίσει το χρόνο. Μπορεί να είναι λογικό να αναβάλει τη λήψη αντιμικροβιακών φαρμάκων ή να κάνετε πιο ασφαλές μέσο. Μετά την εκδήλωση, μπορείτε με ασφάλεια να περιμένετε μέχρι την πλήρη εξάλειψη της αιθανόλης από το σώμα και να αρχίσει θεραπεία.

Όταν το αλκοόλ μετά από τα αντιβιοτικά.

Κάθε προϊόν που περιέχει τις οδηγίες συσκευασίας. Είναι απαραίτητο να μελετηθούν πριν την έναρξη της θεραπείας. Διαβάστε προσεκτικά την παράγραφο που αναφέρει το χρόνο της απομάκρυνσης του φαρμάκου από το σώμα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει ζωή half-life. Δεν είναι κατάλληλο. Το αλκοόλ μπορεί να καταναλωθεί μόνο μετά την δραστική ουσία είναι αποσυρθεί εντελώς από το σώμα. Υπολογίστε όταν ένας πράκτορας θα γίνει ανενεργό. Αμέσως μετά από αυτό, μπορείτε να πιείτε αλκοόλ, χωρίς το φόβο του τι θα συμβεί απροσδόκητη αντίδραση.

Συνοπτικά συμπεράσματα και συστάσεις

Τώρα, γνωρίζετε εάν το αλκοόλ με τα αντιβιοτικά. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι τα αλκοολούχα ποτά ταυτόχρονα με αντιμικροβιακές ουσίες, και δεν έχει επιπλοκές. Μπορούμε να πούμε ότι είναι απλά τυχερός. Δεν είναι πάντα η έλλειψη αντίδρασης σε ένα πρόσωπο που εγγυάται το ίδιο αποτέλεσμα σε ένα άλλο.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας. Τον ρωτήσω, είναι δυνατόν να συνδυάζουν τη ανατεθεί η θεραπεία με το αλκοόλ. Στην περίπτωση της απαγόρευσης είναι να απέχω από τα αλκοολούχα ποτά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επεξεργασία των αντιβακτηριακών παραγόντων δεν χορηγείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συχνά το πρόγραμμα, διάρκειας από τρεις ημέρες έως μία εβδομάδα. Δεν είναι πολύ μεγάλη. Είναι δυνατόν να υποφέρουν και να μην καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να είναι υγιείς!

29.09.2019