Βοήθεια με τον αλκοολισμό

Για να βοηθήσει τον αλκοολικό να κόψει το ποτό, θα πρέπει να εξετάσει τους λόγους που συμβάλλουν σε αυτό το πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών, βιολογικών μεγάλο του σώματος ευαισθησία στο αλκοόλ, τη γενετική, για παράδειγμα, τα παιδιά που γεννιούνται σε αλκοολικούς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό και την ψυχική — προσπαθώντας να ξεχάσετε για τον κόσμο, για να λύσει τα προσωπικά προβλήματα και να ανακουφίσει την πίεση.

γιατρός με χρήματα

Τα στάδια του προβλήματος

Δεν υπάρχει καμία διαφορά, πώς να βοηθήσει τον αλκοολικό μέσα από τη θεραπεία με το φάρμακο ή μιλώντας σε έναν ψυχολόγο, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τα παρακάτω αποχρώσεις:

 • Το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε την αιτία, ωθώντας σε μέθη. Ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τον εαυτό σου και να προσδιορίσει τη βέλτιστη λύση από την προκύπτουσα συνθήκες. Μετά από αυτό, ο πότης, αλκοόλ που περιέχουν τα ποτά πάνε στο φόντο, και είναι σε θέση να ξεμάθει από το αλκοόλ εθισμός;
 • Ψυχοθεραπευτής μπορεί να προκαλέσει ο αλκοολικός είναι μια επιθυμία να ανακτήσει από αλκοολισμό. Αυτό είναι αλήθεια, όταν οι συγγενείς δεν είναι σε θέση να πείσει τον ασθενή να σταματήσει να πίνει. Σε πολλές πόλεις υπάρχει μια ειδική κοινωνικο-ψυχολογική υπηρεσία επικουρεί αλκοολισμό;
 • Ψυχολογικές συνεδρίες θα πρέπει να εξεταστεί αν η χρήση των ναρκωτικών δεν είναι αποδεκτό.
 • Η ύπνωση μπορεί να βοηθήσει να σταματήσει να πίνει και να μειώσει τους πόθους. Μέσα υπνωτικό συνεδρίες σχηματίζεται μια σωστή ιδέα του νηφάλιο τρόπο που φέρνει την ευτυχία και την ευχαρίστηση.

Μέθοδοι για τη θεραπεία του αλκοολισμού

Ο ψυχίατρος είναι υπεύθυνο για τον εντοπισμό των αιτίων της νόσου και παρέχει συστάσεις. Φυσικά το ίδιο το άτομο έχει το δικαίωμα να επιλέξει τη μέθοδο της θεραπείας, αλλά είναι καλύτερα αν θα κάνει ο ψυχίατρος. Ο γιατρός κατά την προετοιμασία του μαθήματος λαμβάνει υπόψη πολλές πτυχές:

 1. η ηλικία του ασθενούς;
 2. η υγεία του;
 3. πόσο καιρό κατάχρηση του αλκοόλ;
 4. Πολ.

Για παράδειγμα, όταν η κατανάλωση του αλκοόλ από μια γυναίκα το σώμα της είναι να καταστρέφονται πιο γρήγορα. Οι ακόλουθες μέθοδοι υπάρχουν για να απαλλαγούμε από τον αλκοολισμό:

 • ψυχιατρική φροντίδα αρχίζει με τον προσδιορισμό των αιτίων και την επικοινωνία με τον αλκοολικό;
 • φαρμακευτική αγωγή;
 • η ύπνωση;
 • λαϊκές θεραπείες (πριν από τη χρήση θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας);
 • Εκκλησία — η πίστη μπορεί να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια. Για αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το μοναστήρι που λειτουργεί με αλκοολικούς. Συχνά αυτή η μέθοδος που θα επιλεγεί από τους συγγενείς, όταν ο ασθενής δεν θέλει να παραδεχτεί τον εθισμό σας;
 • η χρήση της μαγείας είναι μια αμφιλεγόμενη μέθοδο, δεν συνιστάται να επικοινωνήσετε μαζί του.
piyushie-zhenshini

Δωρεάν συμβουλευτική

Υπάρχει και η ψυχολογική βοήθεια που είναι εθισμένα στο αλκοόλ, το οποίο παράγει δωρεάν στο τηλέφωνο, που βρέθηκε σε πολλές πόλεις. Η θεραπεία βασίζεται στη βελτίωση της κατανόησης μέσα στην οικογένεια και την ομάδα. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν διαβούλευση τα αλκοολούχα γίνεται σαφές ότι με τις ενέργειές του, καταστρέφει την οικογένεια. Ο αναλυτής θα επικεντρωθεί ότι αυτό συμβαίνει σκόπιμα, λόγω της επιθυμία να πιει.

Δωρεάν βοήθεια αλκοολικοί αποκαλύπτει τις πράξεις του στην παρούσα στιγμή και τα έργα στο μέλλον. Προβλέψεις για τη μελλοντική πορεία της ανάπτυξης μετά τη διαβούλευση. Όταν περιγράφεται το μέλλον θα αρχίσουν να έρθει να περάσει, ο ασθενής δεν θα αισθανθεί ενοχή και το θυμό για το παρελθόν του. Η πρακτική αυτή είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την ηθικολογία.

Αποχρώσεις στην παροχή ψυχολογικής βοήθειας

Να βοηθήσει στη θεραπεία του αλκοολισμού ψυχοθεραπευτικές μεθόδους ανταποκρίνεται σε μια σειρά από προκλήσεις:

 • δεν είναι πάντα ένας ασθενής είναι έτοιμος να ανοίξει έναν ειδικό και να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους;
 • ο ασθενής φοβάται να εκθέσει τον εσωτερικό τους κόσμο μπροστά σε αγνώστους, νιώθει απροστάτευτο, τότε η θεραπεία μπορεί να είναι επιτυχής;
 • εκεί είναι η άρνηση των συναισθημάτων και του κόσμου στην οποία η εξαρτημένη ζωή.
 • πότης αρνείται να καταλάβετε τον εαυτό σας.

Στο τέλος, αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι ο αλκοολικός δεν είναι σε θέση να κατανοήσουμε τις πραγματικές αιτίες που συμβάλλουν στην εμφάνιση της νόσου.

Παράγοντες κατά την εργασία με ασθενείς

Βοηθάει τους αλκοολικούς, ο ψυχολόγος πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής αρχές:

 • ο ασθενής κατά τη στιγμή της διαβούλευσης δεν πρέπει να πίνει. Η θεραπεία θα είναι αποτελεσματική αν είναι σε κατάσταση μέθης από αλκοόλ;
 • επικοινωνία με τον ειδικό προκαλεί ο αλκοολικός είναι εχθρικό προς αυτόν. Στη συνέχεια, ο θεραπευτής θα πρέπει να ενισχύσει την εξάρτηση του πελάτη από τον εαυτό του, αντικαθιστώντας έτσι την εξάρτηση από το αλκοόλ.

Ένας ψυχολόγος δεν μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τον αλκοολισμό, αλλά είναι σε θέση να βοηθήσει στην επιθυμία να σταματήσει να πίνει. Για την πλήρη αποχή από το αλκοόλ, ο ασθενής πρέπει να έρθει.

Φάρμακο μέθοδος

Εκτός από τη θεραπεία του αλκοολισμού θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή. Ένα άτομο επιλέγει αν θα υποβάλλονται στο νοσοκομείο ή στο σπίτι. Οι ακόλουθες επιλογές θεραπείας:

 • το φάρμακο ιατρείο, το οποίο παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε εξωτερικά ιατρεία και ενδονοσοκομειακή ρυθμίσεις;
 • σε ιδιωτικές κλινικές. Αυτό το γεγονός δεν είναι φθηνή, έτσι θα πρέπει να αξιολογήσει τις οικονομικές δυνατότητες. Την ίδια στιγμή τα χρήματα που ο πελάτης θα λάβει καλή εξυπηρέτηση και το έμπειρο προσωπικό *
 • αν αλκοολικός θέλει να παραμείνει ανώνυμος και ότι το πρόβλημά του δεν αναγνωρίζεται, θα πρέπει να πάει σε ιδιωτικό ειδικό. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο ειδικό.
 • σε ακραίες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όταν τα συμπτώματα στέρησης σύνδρομο, μπορείτε να καλέσετε έναν ειδικό στο σπίτι. Μπορεί να βοηθήσει να οδηγήσει την αλκοολική, με την κραιπάλη.

Ύπνωση

Η μέθοδος αυτή θεωρείται ένα σημαντικό ψυχο-θεραπευτικές πρακτικές που χρησιμοποιούνται στον εθισμό. Στον αγώνα κατά του αλκοολισμού χρησιμοποιούνται διάφορα είδη της ύπνωσης:

 • Ο έρικσον ύπνωση. Βυθίστε τον ασθενή σε μια κατάσταση που συνορεύουν μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Στη συνέχεια, ενέπνευσε μια απαγόρευση σχετικά με τη χρήση οινοπνευματωδών ποτών. Μετά την έξοδο από την έκσταση, ο ασθενής ακολουθεί τις οδηγίες. Συνήθως χρειάζονται περίπλοκες διαδικασίες.
 • Ενδεικτικά θεραπεία. Πηγαίνει βαθιά στον ύπνο, κατά την οποία ο ειδικός παρέχει την εγκατάσταση, σχετικά με την απαγόρευση, ενώ το είπα καθαρά όλες τις απαγορεύσεις και τις προειδοποιήσεις;
 • Κλασικό ύπνωση. Πραγματοποιείται με εμβάπτιση σε έκσταση και έδωσε πληροφορίες για την απαγόρευση του αλκοόλ και όλες τις καταστάσεις που σχετίζονται με: τη μυρωδιά, τη γεύση. Μετά από αυτό, ο ασθενής δυνατόν, ακόμη και ένα αντανακλαστικό. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά την πρώτη συνεδρία;
 • Νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός (NLP). Η έκθεση είναι από τη βύθιση του ασθενή σε μια κατάσταση χαρούμενη και ικανοποιητική ζωή. Απαιτείται ολοκληρωμένη πορεία. Επίσης ασκείται η εφαρμογή του NLP κώδικα που σας επιτρέπει να μόνιμα καταστείλει την λαχτάρα για το αλκοόλ;
 • "Άγκυρα μέθοδος". Ο γιατρός βρίσκει ένα υποσυνείδητο "άγκυρα", η οποία είναι η αιτία του προβλήματος.

Παραδοσιακή ιατρική

Θα πρέπει να ξεκινήσει θεραπεία μετά από να λάβει συμβουλές από έναν γιατρό. Θα σου πω σε ποιο στάδιο της νόσου και θα σας βοηθήσει αν με αυτή τη μέθοδο.

Αυτή η τεχνική συνήθως αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους που δεν θέλουν να διαφημίσουν την κατάσταση ή να αρνούνται να αναγνωρίσουν την εξάρτηση τους. Σε αυτή την περίπτωση, οι συγγενείς μπορούν να προετοιμάσει ένα αφέψημα ή βάμμα, και να ανακατεύετε το ποτό του ασθενούς. Ένα άλλο πλεονέκτημα του σπίτι διορθωτικά μέτρα είναι η διαθεσιμότητα και το χαμηλό κόστος. Ένα για την κατασκευή της decoctions στροφή για να αυτο-συναρμολόγηση συστατικών. Θεωρείται μια ασφαλής θεραπεία, δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες και είναι σε αντίθεση με τα φάρμακα δεν είναι τοξικά. Αυτό είναι αλήθεια μόνο όταν τη σωστή δοσολογία και οδηγίες. Υπάρχει μια αντίληψη ότι τα βότανα μπορούν να θεραπεύσουν την μπύρα, το κρασί, το αλκοόλ.

Συγγενείς βοηθήσει στην καταπολέμηση της νόσου

Οι συγγενείς θα πρέπει επίσης να βοηθήσει τα αλκοολούχα, όπως η υποστήριξη τους θα παίξει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να μάθετε πώς να ανταποκριθεί σωστά στην συμπεριφορά του αλκοολικού και να παρέχει αποτελεσματική βοήθεια, πρέπει να έχουν μια ψυχολογική προετοιμασία. Από συγγενείς συνεχώς θα αντιμετωπίσει τη νόσο χρειάζονται την υποστήριξη από ψυχολόγο. Αλλά αυτό δεν θα βοηθήσει ένα άτομο να κόψει το ποτό, επειδή θα αισθάνονται σαν χαμένος. Ως εκ τούτου, μόνο να αυξήσει την επιθυμία για ποτό.

Αγαπημένοι θα πρέπει να μάθετε πώς να υποστηρίξει αλκοολικός κατά την περίοδο του σχηματισμού στον σωστό δρόμο. Επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο ασθενής είναι ιδιαίτερα δύσκολο, και χρειάζεται την κατανόηση και την πίστη της οικογένειάς τους.

alkogol

Δηλητηρίαση από αλκοόλ και πρώτες βοήθειες

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν αλκοόλ δεν γνωρίζουν ότι είναι δηλητήριο για το σώμα. Υπερβολική δόση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση. Ακόμα και από μικρή ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης, ένα άτομο μπορεί να δηλητηριαστεί. Σύμφωνα με τις στατιστικές, περισσότερα από το 50% των θανάτων οφείλονται σε δηλητηρίαση από αλκοόλ. Αργότερα σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να παρέχετε πρώτες βοήθειες για δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Για να προσδιορίσετε το αλκοόλ δηλητηρίαση από τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • η καρδιά του επιβραδύνθηκε;
 • κόκκινο του προσώπου (έξαψη);
 • έμετος;
 • αυξημένη εφίδρωση;
 • διεύρυνε τους μαθητές *
 • επιβραδύνθηκε στην αναπνοή;
 • η κίνηση έγινε σε τέλμα και αργή.

Αν έχεις παρατηρήσει αυτά τα σημάδια, θα πρέπει να καλέσετε ασθενοφόρο. Ωστόσο, μέχρι την άφιξη του ιατρικού προσωπικού, θα πρέπει να παρέχει στον ασθενή φροντίδα έκτακτης ανάγκης, τη μείωση των επιπτώσεων της αιθανόλης στο σώμα.

Για να το κάνετε αυτό:

 1. χαλαρώστε τα ρούχα, έτσι ώστε το οξυγόνο που εισέρχεται στο σώμα του θύματος *
 2. με αμμωνία, αν δεν υπάρχουν, τότε με το τρίψιμο των αυτιών, για να φέρει ένα άτομο συνείδησης;
 3. κτυπηθεί επάνω πλευρά του;
 4. για να κάνει μια αναγκαστική πλύση του στομάχου;
 5. να πιω διουρητικά ή απορροφητικές ουσίες;
 6. σκεπάζουμε με μια ζεστή κουβέρτα.

Κατά τη διάρκεια της καρδιακής ανακοπής, το άτομο μπορεί να πεθάνει πριν από την άφιξη των γιατρών, έτσι θα πρέπει να δώσουν τεχνητή αναπνοή και έμμεση μασάζ καρδιά.

Οι παραπάνω δράσεις έχουν σκοπό να επιβραδύνει την άφιξη των τοξινών στο αίμα, και την ανάρρωση του ασθενούς πήγε πολύ πιο γρήγορα.

29.07.2018