Τι είναι η μπύρα αλκοολισμό και πώς να ασχοληθεί με αυτό;

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αλκοολισμού μπύρα είναι διακριτικές εθιστικό, το οποίο αναπτύσσεται σε μια πραγματική σχέση. Εδώ το πρόβλημα που τίθεται είναι: πώς να πολεμήσεις αλκοολισμού μπύρα.

pivo

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένα άτομο αρχίζει υπερβολικά λάτρης της μπύρας:

 • Κατά την πρώτη, η επίδραση της μπύρας στο σώμα είναι ότι βοηθά να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.
 • Οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται αυτό το αλκοολούχο ποτό σχεδόν ακίνδυνο. Η ανάγκη για συνεχή πίνουν μπύρα δεν προκαλεί αυτούς τους φόβους, καθώς η ανάγκη για βότκα.
 • Τηλεοπτική διαφήμιση αποτελεί μια σχέση για την μπύρα όσο για το σταθερό σύντροφο της η εύκολη και επιτυχημένη ζωή.

Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος για την ανάπτυξη του αλκοολισμού μπύρα. Πίνοντας μπύρα γίνεται ένα απαραίτητο στοιχείο της αναψυχής. Λαχτάρα για το αλκοόλ αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αυτό συμβαίνει σχεδόν ανεπαίσθητα, όχι όπως ο εθισμός στη βότκα. Αλλά όταν η εξάρτηση αναπτύσσεται, οδηγεί σε σοβαρές μορφές του αλκοολισμού. Οι άνθρωποι μπορεί εύκολα να γίνει αλκοολικός, χωρίς να το γνωρίζουν. Αυτό συμβαίνει όταν δεν πίνουν βότκα ή το κρασί, αλλά κάθε μέρα πίνω μερικά λίτρα μπύρας.

Ο βαθμός δηλητηρίαση του οργανισμού από το αλκοόλ εξαρτάται από την ποσότητα που καταναλώνεται αιθυλική αλκοόλη. Τέσσερα λίτρα μπύρα αλκοόλ ισοδυναμεί με ένα μπουκάλι βότκα. Ένα ρόφημα με υψηλής αντοχής μεθυστικό πιο γρήγορα και απαιτεί μικρότερες δόσεις.

Μπύρα δηλητηρίαση είναι πιο αργή, αλλά η ζημιά είναι η ίδια.

Γιατί ο αλκοολισμός παρουσιάζεται και στις δύο περιπτώσεις. Οι αλκοολικοί δεν ξεκινούν, συνήθως με τη βότκα ή το τσίπουρο. Πρώτη πίνουν κρασί, κοκτέιλ ή μπύρα. Και το μηχανισμό σχηματισμού της εξάρτησης είναι το ίδιο.

Πώς να γίνει διάκριση μεταξύ μπύρα πίνεις;

Υπάρχουν πολλά σημάδια που λέει για την παρουσία αυτών των εξαρτήσεων:

 • Η τακτική κατανάλωση μπύρας. Όχι λιγότερο από 4 φορές την εβδομάδα.
 • Ανεξέλεγκτες ποσότητες μπύρας. Δυσκολία να περιορίζεται σε ένα ή δύο ποτήρια.
 • Η συνεχής αύξηση του αριθμού των μπίρα.
 • Η λήθη, η μνήμη παύει να ισχύει μετά την κατανάλωση αλκοόλ.
 • Πίνοντας μπύρα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, για παράδειγμα, το πρωί. Με αυτή την μπύρα θέλεις πραγματικά, και είναι δύσκολο να αρνηθείς στον εαυτό σου.
 • Hangover και πάλι θέλω να πιω, και αυτό γίνεται συχνά.
 • Είναι αδύνατο να μην ποτό.

Αν τουλάχιστον δύο από τις επτά το παρόν σε ανθρώπους, οπότε πίνοντας μπύρα έχει κάνει ήδη. Και είναι μια ασθένεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Προκαλεί το αλκοόλ μπύρα

smert-ot-pivnogo-alkogolizma

Το πιο σημαντικό είναι το παραδοσιακό. Το αλκοόλ είναι ευπρόσδεκτο στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των διακοπών, η μπύρα είναι το κατάλληλο ποτό για να "ζεσταθεί", όπως τους λάτρεις του αλκοόλ, για "μια σταδιακή αύξηση στο βαθμό". Συχνά χρησιμοποιείται για την όρεξη, πιστεύεται ότι μετά θέλω να φάω.

Μεταξύ άλλων, τους λόγους για την ανάπτυξη του αλκοολισμού μπύρα είναι απαραίτητο να διαθέτουν:

 • Μπορείτε να πίνετε πολύ και να μην είναι μεθυσμένος. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν νομίζω ότι η μπύρα είναι ένα σοβαρό ποτό. Μετά την χρήση δεν είναι αισθητή μια έντονη αλλαγή της συνείδησης, η συμπεριφορά είναι ουσιαστικά δεν διαφέρει από το συνηθισμένο.
 • Προσελκύονται από τη μυρωδιά και τη γεύση του ποτού. Δεν προκαλεί απόρριψη, και ελαφρά μέθη περνάει γρήγορα.
 • Δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη κατά τη χρήση, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η κοινωνία έχει μια αρνητική στάση προς την κατανάλωση ισχυρή αλκοολούχα ποτά, για παράδειγμα, το πρωί, αλλά μπύρα συγκαταβατική στάση.
 • Το κίνητρο για να επικοινωνούν. Ιδιαίτερα μεταξύ των νέων. Δηλητηρίαση γρήγορα, και τη ζωτικότητα, την επιθυμία να επικοινωνούν αυξάνει.
 • Βοηθά να ανακουφίσει την συναισθηματική ένταση. Μια μικρή δόση αλκοόλ δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν το άγχος, να ξεχάσετε τις δυσάρεστες.

Τα κύρια συμπτώματα του αλκοόλ μπύρα

Συμπτώματα από το αλκοόλ, μπύρα, ποικιλία, ωστόσο, είναι δυνατόν να εξαχθεί το συμπέρασμα, όσον αφορά την έλξη για μπύρα.

Focus σχετικά με τους πιο:

 • Η καθημερινή κατανάλωση σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό είναι μια ένδειξη εξάρτησης.
 • Χαλαρό σχήμα. Όταν υπάρχει μια λεγόμενη "μπύρα" την κοιλιά, το βάρος είναι πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό.
 • Συχνούς πονοκεφάλους. Αποδεικτικά στοιχεία ότι ο εγκέφαλος διαρθρωτικές αλλαγές που παρουσιάστηκε.
 • Χωρίς μπύρα δεν μπορεί να κοιμηθεί. Ενεργεί ως ενίσχυση του ύπνου για να το συνηθίσει.
 • Ευερεθιστότητα. Αν δεν πίνετε, προφανώς κάτι λείπει, δεν υπάρχει άγχος, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε επιθετικότητα προς τους άλλους.
 • Προσπαθεί να περιορίσει τη χρήση της είναι ασαφή. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι το να πίνεις πολύ μπύρα, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει.
 • Έχασε το ενδιαφέρον της για το γυναικείο φύλο. Μεγάλη κατανάλωση μεθυστικό ποτό είναι συχνά συνοδεύεται από στυτική δυσλειτουργία είναι "κλήση" που βάσει του αλκοολισμού μπύρα έχει σοβαρά προβλήματα με την υγεία.
 • Επώδυνη πρόσωπο. Κυανό χρώμα, την εμφάνιση, τα σκοτεινά σημεία κάτω από τα μάτια. Τα σημεία της ηπατικής νόσου.
 • Αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμη και ένα μικρό φορτίο προκαλεί ταχυπαλμία και δύσπνοια.
 • Η μυρωδιά ακετόνης ή τουρσί μήλα. Ότι τα ενοχλητικά "γεύση" στόμα — εφημερίδα των ασθενειών του παγκρέατος μπορεί να αναπτύξουν διαβήτη.
 • Διάρροια. Αν είστε συνεχώς το πρωί — ένα σήμα κινδύνου, ότι το στομάχι του ασθενούς.

Όταν πολλά από αυτά τα συμπτώματα είναι τα ίδια, μιλάμε, υπάρχει ήδη, χρειάζεται τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου.

Οι συνέπειες από την υπερβολική κατανάλωση μπύρας

Αν η χρήση του "δροσιστικό" ποτό έγινε συνήθεια, εμφανίζονται σταδιακά μια ποικιλία ασθενειών. Στο στομάχι και τον οισοφάγο υπάρχουν φλεγμονώδεις διεργασίες. Η παγκρεατίτιδα, η κίρρωση του ήπατος – η συνήθης συντρόφους των ανθρώπων που χρησιμοποιούν μπύρα σε μεγάλες ποσότητες.

Πολλοί έχουν ακούσει για την "καρδιά μπύρα". Είναι συχνές σε αλκοολικούς, η ασθένεια είναι εκφρασμένα σε νέκρωση του καρδιακού μυός, η διεύρυνση των κοιλοτήτων της καρδιάς τοίχους. Οι τοξικές ουσίες, αλκοόλ, μπύρα, ιδίως, αρνητικά ενεργούν στον εγκέφαλο. Τα κύτταρα είναι οι ορμόνες αδρεναλίνη, η οποία συχνά οδηγεί σε κρίσεις επιθετικότητας.

Την ίδια στιγμή το αίμα με τη λεγόμενη ορμόνη της θλίψης που προκαλεί η αγωνία και η κατάθλιψη. Σε άτομα με εξάρτηση από το αλκοόλ την ικανότητα μάθησης επιδεινώνει, την ευφυΐα μειώνεται. Άρρωστος του αλκοολισμού μπύρα συχνά υποφέρουν από σοβαρή άνοια. Προσωπική αυτοεκτίμηση μειώνεται.

Η συστηματική χρήση του "δροσιστικό" το ποτό υπάρχουν ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος. Στο σώμα των ανδρών κατέστειλε την παραγωγή της τεστοστερόνης, να αναπτύξουν την ανικανότητα. Την ίδια στιγμή παράγει γυναικείες ορμόνες. Αυτό αλλάζει την εμφάνιση του: η επέκταση της πυέλου, του μαστού αυξάνεται. Στις γυναίκες, αυξάνει την πιθανότητα καρκίνου.

Πίνοντας μπύρα είναι ο τρόπος για να το χρόνιο αλκοολισμό

Η συχνή κατανάλωση μπύρας – ένα σύντομο δρόμο για το σχηματισμό της χρόνιο αλκοολισμό, γνωστή ως Gambrinism.

Όχι λιγότερο από τριάντα τοις εκατό των εραστών "Βαυαρικό", "τσεχική", "Zhiguli" και τα παρόμοια ποτά είναι τα επόμενα χρόνια, αλκοολικούς, και σχεδόν τον ίδιο αριθμό των υποψηφίων τους.

Αναρωτιέμαι πώς να πίνουν μπύρα; Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα αλκοολούχα μπύρα μειωμένη δραστικότητα, και κατέστειλε την αναπαραγωγική λειτουργία. Λυκίσκου που περιέχονται στην μπύρα, προωθεί την μειωμένη παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου, και επίσης προκαλεί:

 • διεύρυνση του μαστού;
 • η επέκταση της περιοχής της πυέλου;
 • η αύξηση του σωματικού βάρους.

Ψυχολογική εξάρτηση από μπύρα ισχυρότερη από πνεύματα.

Οι γυναίκες κατανάλωσης μπύρας συμβάλλει στην εμφάνιση του προσώπου τρίχα στο αρσενικό τύπων και τραχιά φωνή. Ο θηλασμός σε μπύρα αλκοολισμό της μητέρας αυξάνει τον κίνδυνο σχηματισμού του παιδιού κλίση στο ίδιο εθισμό. Η κοινωνική πτυχή του αλκοολισμού μπύρα – διαλυμένες οικογένειες, ορφανά παιδιά και απώλεια θέσεων εργασίας. Πώς να θεραπεύσει την μπύρα, το ποτό;

Αλκοολισμού μπύρα, καθώς και άλλα είδη εθισμού απαιτεί επείγουσα παρέμβαση από το εξωτερικό.

Από τότε η μπύρα είναι ένα αλκοολούχο δεν θεωρεί ότι η καθημερινή κατανάλωση μπύρας πρόβλημα, προσπαθεί να κρύψει την παρουσία της νόσου, η άρνηση του προσφέρεται βοήθεια από την οικογένειά του .

Λοιπόν, αν Σας ρωτήσω για βοήθεια από έναν επαγγελματία ψυχολόγο, ο οποίος θα κάνει συστάσεις και να το στείλετε σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Γρήγορος τρόπος για να ανακτήσετε από αυτό το αλκοολισμού μπύρα στα πρώτα στάδια. Επιπλέον, για να οργανώσει τη διαδικασία του αλκοολισμού θεραπεία στο σπίτι είναι πολύ δύσκολο. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πάντα μπύρα περίπτερα και καταστήματα, η οποία προκαλεί για άλλη μια καμπάνια για μια μπύρα.

Η ώθηση είναι τόσο ισχυρή που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό. Μέσα στο κέντρο αποτοξίνωσης το άτομο είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Μεταξύ νηφάλιος και την ανάκτηση τους ανθρώπους, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι πίνοντας μπύρα κακώς ενήργησε σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Στάδιο αλκοολισμού μπύρα

Υπάρχουν τρία στάδια της μπύρας εθισμό. Το πρώτο στάδιο χαρακτηρίζεται από τα περιοδικά που εμφανίζονται επιθυμία να πίνουν μπύρα. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, η επιθυμία για την ώρα μπορεί να εξαφανιστεί. Αν ένας άντρας βρίσκει ένα πολυπόθητο ποτό, χάνει τον έλεγχο πάνω από το ποσό που καταναλώνεται. Σε αυτό το στάδιο το άτομο γίνεται επιθετικός και οξύθυμος, αυτός μπορεί να εμφανίσουν κάποια διαταραχή στη μνήμη. Γίνεται ψυχολογικά εξαρτάται από την μπύρα, και βρίσκει δικαιολογία για την κατάσταση κάθε φορά που μεθάει.

Το επόμενο στάδιο χαρακτηρίζεται από την απόλυτη απώλεια του ελέγχου της ποσότητας του αλκοόλ που καταναλώνεται, παρατήρησε τις περιόδους σκληρό πόσιμο, σπάζοντας που θα αρχίσουν να προκύπτουν αλκοολική ψύχωση.

Στο τρίτο στάδιο, ο ασθενής μπορεί να φθάσει σε κατάσταση μέθης, έχοντας πιει έστω και ένα μικρό τμήμα της μπύρας. Η ζημιά που υπέστη η ψυχή είναι μη αναστρέψιμη, και ο ασθενής αρχίζει να επιδεινώνεται ως άτομο. Επιπλέον, το τελευταίο στάδιο του αλκοολισμού μπύρα μπορεί να οδηγήσει σε polyneuritis, έλκη του στομάχου και κίρρωση του ήπατος.

Σημάδια του αλκοολισμού μπύρα και πώς να ασχοληθεί μαζί τους

Για να καταλάβουμε πώς να τη θεραπεία αλκοολισμού μπύρα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα σημάδια με τα οποία μπορούμε να κρίνουμε την ύπαρξη μιας σχέσης. Είναι:

alcogol
 • Η κατανάλωση αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες και συνεχώς ή πολύ συχνά.
 • Για να επιτύχει την επίδραση που απαιτούνται μεγάλες δόσεις.
 • Το πόσιμο ανεκτή σε οποιοδήποτε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνθρωποι πίνουν όχι μόνο το βράδυ αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, και το πρωί.
 • Κενά μνήμης για την περίοδο της δηλητηρίασης.
 • Προσπάθειες να μειωθεί ο αριθμός αλκοόλ ανεπιτυχής.

Εάν η εξάρτηση δεν είναι θεραπεία, το αποτέλεσμα είναι ο θάνατος από συνοδά νοσήματα. Ο αγώνας κατά του αλκοολισμού μπύρα πραγματοποιείται σε δύο στάδια. Κατά το πρώτο στάδιο είναι σημαντικό να εξαλείψει τη φυσική εξάρτηση. Εξαφανίζεται αν απέχουν από το αλκοόλ για περίπου 2 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ασθενής αλκοολισμό βιώνει μια μεγάλη δυσφορία. Το σώμα κατά τη διάρκεια αυτής φορά που απελευθερώνεται από τη διάσπαση προϊόντα. Η σωματική εξάρτηση είναι χαμένο. Αλλά υπάρχει ψυχολογική εξάρτηση.

Στο δεύτερο στάδιο, είναι σημαντικό να αποφασίσετε πώς να ασχοληθεί με βαρελίσια μπίρα για να απαλλαγείτε από ψυχολογική εξάρτηση. Θα πρέπει να δείτε έναν ειδικό. Αποτελεσματική είναι παραδοσιακές μεθόδους πάλης με δύο τακτικών και μπύρα εθισμό. Αυτά περιλαμβάνουν: την κωδικοποίηση και τη χρήση των αποκλεισμών φάρμακα. Πρόσθετα μέτρα θεωρούνται θεραπευτική άσκηση, reflexology, φυσιοθεραπεία. Ελέγχει την θεραπεία του γιατρού.

Μπορείτε, επίσης, να εξετάσει πώς να ξεπεράσουν τον εθισμό αλκοόλ στο σπίτι. Υπάρχουν παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας χρησιμοποιώντας βότανα. Μια τέτοια θεραπεία είναι καλύτερα να πραγματοποιείται μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό. Αγωνίζεται με αλκοολισμού μπύρα, είναι σημαντικό να μην βλάψει. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό, οπότε θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του οργανισμού, η παρουσία των χρόνιων ασθενειών και σε άλλα σημαντικά σημεία.

Θηλυκό αλκοολισμό

Το πρόβλημα του αλκοολισμού στις γυναίκες είναι πιο επικίνδυνο, επειδή το πιο δύσκολο για τη θεραπεία. Αρχίζει να πίνει, η γυναίκα συνηθίζει το αλκοόλ πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άνδρες. Να ξέρει μια γυναίκα μέσα στο πλήθος είναι ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα.

Είναι όλα γραμμένα στο πρόσωπό της. Εξάρτηση αναπτύσσεται γρήγορα και έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Για να το αντιμετωπίσει και η ίδια η γυναίκα δεν είναι πλέον σε θέση και δεν απαιτεί φαρμακευτική αγωγή.

Θηλυκό αλκοολισμός έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά:

 • Το σώμα είναι η γήρανση δραματικά. Γίνεται ξηρό και το πλαδαρό δέρμα. Για τις ρυτίδες στο πρόσωπο.
 • Η παρουσία σακούλες και τους μαύρους κύκλους.
 • Οίδημα του προσώπου. Γίνεται πρησμένο. Πρησμένα πόδια, τα χείλια, τη μύτη.
 • Το πρόσωπο κόκκινο, με μια μπλε απόχρωση.
 • Η τρίχα πέφτει έξω. Μερικές φορές αυτό ισχύει και για τα δόντια.
 • Η ομιλία γίνεται τραχύ.

Το δικαιότερο φύλο, που υπέκυψε στους πειρασμούς της μεθυστικό ποτό, παύουν να ελέγχουν την εμφάνισή του. Έχουν γίνει αλλαγές και τη φύση της συμπεριφοράς.

Τι προβλήματα συνεπάγεται μπύρα εξάρτηση

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την μπύρα εθισμό. Αλκοολικός είναι υποβαθμισμένη ως άτομο. Υπάρχουν δυσάρεστες καταστάσεις στη δουλειά, στην οικογένεια, και σε αυτή τη βάση υπάρχουν καθημερινά σκάνδαλα. Πολλές οικογένειες για το λόγο αυτό μόλις διαλυθεί. Ο αλκοολικός δεν είναι πλέον απαραίτητη για τον εαυτό του και στην κοινωνία, απλά γυρίζει μακριά από αυτόν.

Μεθυσμένοι δεν χρειάζεται κανέναν. Αυτά τα προβλήματα σχετίζονται όχι μόνο με τα χαρακτηριστικά του ατόμου πότης, αλλά και την υγεία του. Εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ πολλοί άνδρες έχουν προβλήματα με τη δραστικότητα της.

Μέθοδοι θεραπείας στο σπίτι

Το άρρωστο άτομο καθοδηγείται από την επιθυμία για συνεχή λήψη αλκοόλ. Πολλές γυναίκες πέφτουν σε απελπισία για το πόσιμο συζύγους. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Χωρίς καθυστέρηση, ο ασθενής πρέπει να επικουρείται. Μπορείτε να μάθετε από τους φίλους σας στην ατυχία, που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα και πώς θα το λύσουμε. Αυτό μπορεί να πάει στο φόρουμ.

Αν κάποιος θα προσπαθήσει να βρει μία οικουμενική θεραπεία για τον αγώνα με τον αλκοολισμό, είναι απίθανο να το βρείτε, γιατί στη φύση δεν υπάρχει. Μια σοβαρή ασθένεια που περιλαμβάνει σύνθετη θεραπεία.

Επί του παρόντος, μια από τις μεθόδους θεραπείας είναι η κωδικοποίηση. Δεν είναι απαραίτητο να παρέχουν θεραπεία σε ένα νοσοκομείο. Η δυνατότητα της θεραπείας στο σπίτι εξαρτάται από το στάδιο της νόσου. Αυτή η κατάσταση είναι υποχρεωτική. Για τη θεραπεία του ασθενούς στο τρίτο στάδιο μη αναστρέψιμη σπίτι νόημα.

29.07.2018