ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΎ

Να βοηθήσει στη θεραπεία του αλκοολισμού . Παραδοσιακή ιατρική πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν την επιθυμία να πιούμε λόγω έλλειψη καλίου στο σώμα. Έτσι, αν για να γεμίσει, ο εθισμός στο αλκοόλ θα μειωθεί σημαντικά. Πηγή καλίου είναι το μέλι! Κάποιες συνταγές έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία του αλκοολισμού, χωρίς να το γνωρίζει ο ασθενής.

Να καθαρίσει το συκώτι από τις τοξίνες . Είναι γνωστό ότι η λαϊκή ιατρική ασχολείται με την θεραπεία όλων των ασθενειών. Ο αλκοολισμός δεν αποτελεί εξαίρεση. Πιο συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χλόης. Ως σύγχρονα φάρμακα επηρεάζουν σημαντικά το συκώτι, επιπλέον, το αλκοόλ είναι δηλητήριο για το συκώτι, είναι καλύτερα να καθαρίσει το συκώτι από τις τοξίνες. Μία από τις θεραπείες για τον καθαρισμό του ήπατος είναι η χρήση του root σε σκόνη lastovnya 0,5 γραμμάρια για πέντε ημέρες.

Αποτελεσματική θεραπεία του αλκοολισμού

Αυτή η συνταγή θα σας σώσει από το αλκοόλ εθισμός, ακόμα και τα αλκοολούχα και ακόμη και όταν όλες οι άλλες θεραπείες για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού είναι αδύναμη, ακόμη και συμπεριλαμβανομένης της κωδικοποίησης από αλκοολισμό.

Αυτό το συγκεκριμένο βοτανικό. Για την προετοιμασία 4 κουταλάκια του γλυκού βότανα υφέρπουσα θυμάρι και ένα κουταλάκι του γλυκού βότανο αρτεμισία και βότανα centaury. Όλα προσεκτικά το άλεσμα, ρίξτε μια κουταλιά της σούπας τη συλλογή ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Μετά από 2 ώρες από την έγχυση, το στέλεχος της προσφυγής. Είναι απαραίτητο να πάρει 1-2 κουταλιές της σούπας 3-4 φορές την ημέρα για μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 3 μήνες. Αλλά μετά από 1-2 εβδομάδες θα νιώσετε καλύτερα.

Βάμμα από αλκοολισμό

ο αλκοολισμός

Θα πρέπει να πάρετε τη ρίζα lyubistoka (αυτό το βότανο είναι παρούσα σχεδόν σε κάθε κήπο, θα μπορούν να λάβουν ακόμη και οι γείτονες που έχουν, για παράδειγμα, σπίτι) και, στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε, το βάζουμε σε γυάλα, όπως η μαγιονέζα, προσθέστε μερικά φύλλα δάφνης και σκεπάζουμε με την βότκα. Το εργαλείο είναι στη συνέχεια εγχύεται για περίπου δύο εβδομάδες.

Η άλλη συνταγή. Πάρτε σπόροι κολοκύθας και να καθαρίζονται σε όγκο από ένα γυαλί, όλα συνθλίβονται σε ένα μπλέντερ ή στο μύλο του καφέ. Το επόμενο βήμα είναι να ρίχνουμε το μαγειρεμένο πρώτη ύλη βότκα και εμποτίζουν για μία εβδομάδα.

Όλα τα βάμματα είναι να δίνεται στον ασθενή που χρειάζεται για να πιει σε διάφορες προσεγγίσεις. Ο αντίκτυπος αυτών των βάμματα είναι το εξής: αυτοί προκαλούν αηδία σε έναν ασθενή. Φύλλα δάφνης ενδέχεται να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές. Και σπόροι κολοκύθας προκαλέσει εμετό και διάρροια.

Laurel κατά του αλκοολισμού

Ίσως έχετε ακούσει πολλές φορές ότι ο αλκοολισμός είναι συχνά αντιμετωπίζονται με τη δάφνη. Έχει εδώ και καιρό γνωστή μέθοδο. Ρίζα, και ένα φύλλο Δάφνης μονορούφι αποστροφή για το αλκοόλ.

Και για εκείνους που απλά υποφέρει σε μεγάλο βαθμό από αλκοολισμό και να πίνεις κάθε μέρα και δεν δουλεύει, και ξοδεύει τα λιγοστά χρήματα, συνιστάται, για παράδειγμα: σε 250 ml βότκα, βάλτε τη ρίζα και δύο φύλλα Δάφνης. Απότομες για δύο εβδομάδες. Ένα ποτήρι από αυτό το βάμμα θα πρέπει να προκαλούν αποστροφή για το αλκοόλ.

Ριζική θεραπεία του αλκοολισμού

Ριζοσπαστική μέσα στη θεραπεία του αλκοολισμού είναι ένα αφέψημα των βλαστών του plaun-baranets. Προσοχή: δεν είναι δηλητηριώδες! Θα πρέπει να ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας ή 10 γραμμάρια plaun-baranets σε ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε για 15 λεπτά και προσθέτουμε το βραστό νερό, έτσι ώστε ο συνολικός όγκος ήταν 200 ml. Να πίνεις σημαίνει ότι θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας ή 100 ml με άδειο στομάχι.

15-25 λεπτά δίνονται στον ασθενή να πιει λίγο αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενη εμετό. Και πριν από κάθε διαδοχική επίθεση ασθενής δώσει το αλκοόλ με την ίδια δόση. Οι διαδικασίες αυτές πραγματοποιούνται σε διαστήματα μιας εβδομάδας. Και μετά από 2-3 από αυτές τις συνεδρίες, υπάρχει απόλυτη αποστροφή για το αλκοόλ.

Προσοχή! Αυτό το χορτάρι είναι δηλητηριώδη. Αντενδείκνυται για άτομα που πάσχουν από νόσο του θυρεοειδούς, διαβήτη, υπέρταση, βρογχικό άσθμα, πνευμονική φυματίωση, γαστρικό έλκος και 12 δωδεκαδακτυλικό έλκος.

Η μέθοδος του αλκοολισμού θεραπεία με μήλα

Μία από τις μεθόδους θεραπείας του αλκοολισμού στη λαϊκή ιατρική είναι η μέθοδος για τη θεραπεία της ξινά μήλα. Πράγματι, σε ορισμένες περιπτώσεις, ξινά μήλα μπορεί να θεραπεύσει τον άρρωστο από τον αλκοολισμό.

Για αυτό θα πρέπει να τρώτε 3 μήλα την ημέρα. Αλλά πριν από αυτούς υπάρχει ανάγκη σε κάθε Μήλο stick 6-7 νύχια και τα αφήνουμε για μια μέρα. Η διάρκεια της θεραπείας διαρκεί 6 εβδομάδες.

Μέλι από τον αλκοολισμό είναι λόγος για να μην έναν ενιαίο τόμο του ενδιαφέροντα έργα. Φυσικό μέλι περιέχει ουσίες που του δίνουν μια γλυκιά γεύση φυσικά.

Αυτό το προϊόν περιέχει την πρωτεΐνη ένωση, δεδομένου ότι είναι λόγω των ιδιοτήτων της γύρης και την έκκριση από τους αδένες των μελισσών.

Η χρήση του μελιού στη θεραπεία πραγματοποιείται σύμφωνα με ορισμένους κανόνες. Την πρώτη ημέρα ο ασθενής θα πρέπει να τρώνε 6 κουταλάκια του γλυκού μέλι από την καλύτερη ποιότητα. Μετά από 20 λεπτά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μερίδα 6 κουταλάκια του γλυκού, και μετά από 20 λεπτά, επαναλάβετε τη διαδικασία. Το καθεστώς να επαναλάβετε μετά από 2 ώρες. Για την πρώτη μέρα είναι απαράδεκτη η χρήση του αλκοόλ σε οποιαδήποτε ποσότητα. Την επόμενη μέρα, καμιά φορά, λίγο αλκοόλ, ο ασθενής ήταν σε θέση να σταθεροποιήσει την κατάστασή του. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, αν υπάρχει επιθυμία να πιει.

Η δεύτερη μέρα που περνάει με την ίδια την πρόσληψη του μελιού. Μετά το πρώτο μέρος του ασθενούς πρέπει να του δώσει ένα ελαφρύ Πρωινό. Στο τέλος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μέλι 4 κουταλάκια του γλυκού. Αυτό είναι το περιεχόμενο της θεραπείας.

Τι μπορεί να είναι το συμπέρασμα; Η θεραπεία με μέλι βασίζεται στην ρεσεψιόν για μία ώρα για 6 κουταλιές της σούπας από το προϊόν, ότι είναι, η ώρες 3 μερίδες. Συνολικά 18 κουταλιές μέλι. Μετά από 2 ώρες η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Το σεμινάριο διαρκεί 2 ημέρες.

Πιστεύεται ότι αυτός που είναι συνεχώς στην ανάγκη του αλκοόλ στον οργανισμό υπάρχει έλλειψη καλίου. Η χρήση του μελιού αυτό το έλλειμμα αντισταθμίζεται. Πιστεύεται ότι η τακτική και συχνή χρήση του αυτό το γλυκό προϊόν μπορεί να μειώσει σημαντικά τη λαχτάρα για το αλκοόλ.

Η θεραπεία με τη ρίζα του Ευρωπαϊκού οπληφόρων

Αυτό το θέμα το πώς εθισμός στο αλκοόλ ήταν πολύ μεγάλη ζήτηση σε όλο σχεδόν το χρόνο. Μάλλον επειδή επηρεάζει όχι μόνο τον ασθενή, αλλά και τον γύρω κόσμο. Και το μόνο που σκέφτεσαι για τον εαυτό σας ή απλά να θυμάσαι από την εμπειρία μου, τη μνήμη, πόσες οικογένειες καταρρέει εξαιτίας αυτής της ασθένειας. Γι ' αυτό μπορώ να σου πω κάποιες πολύ αποτελεσματικές συνταγές που θα βοηθήσει τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε μια θεραπεία με τη χρήση της Ευρωπαϊκής οπληφόρων, που προκαλεί στον ασθενή πολύ σοβαρό έμετο. Απλά θα αρρωσταίνουν όταν πίνουν αλκοόλ. Για να προετοιμάσει αυτό έγχυσης βράζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού ρίζα σε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό για 5 λεπτά. Μετά την απότομη ώρα – και μπορείτε να δώσετε ή να ρίχνουμε την βότκα. Θα χρειαστείτε μια κουταλιά της σούπας ζωμό ανά 100 γραμμάρια βότκα! Θεραπεία πραγματοποιείται μέχρι την πλήρη αποστροφή για το αλκοόλ. Υπάρχουν επίσης αντενδείξεις: αυτή η συνταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στηθάγχη και την εγκυμοσύνη.

Πιστεύεται ότι η χρήση μαγειρική σόδα επιτυγχάνεται μια προσωρινή επίδραση είναι απαραίτητο για τη θεραπεία. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το αφέψημα που δίνεται στον ασθενή. Σε ένα ποτήρι νερό διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού από το προϊόν. Μπορείτε να καθαρίσετε την πληγείσα οργάνων, 3-4 φλιτζάνια. Στο τέλος, μπορεί να αποτρέψει τις επιπτώσεις των τοξικών ουσιών για τα κύτταρα του αίματος και την περαιτέρω επιδείνωση της υγείας των ασθενών, προκαλώντας εμετό. Στο στομάχι η σόδα σβήσει από το οξύ του στομάχου, σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Όταν το διοξείδιο του άνθρακα συσσωρεύεται, τα τοιχώματα του στομάχου διαστέλλονται, η διαδικασία είναι παρόμοια με την επεξεργασία των τροφίμων. Η διέγερση των πρόσθετων σύνθεση του γαστρικού χυμού. Η τελική διαδικασία μπορεί να θεωρηθεί μια ευπρόσδεκτη καφέ.

Στο σώμα υπάρχουν κατάλληλοι παράγοντες για τη διάσπαση της αιθανόλης. Υπάρχει ένας αριθμός των ενδιάμεσων ενώσεων.

Ακεταλδεΰδη (οξικού αλδεΰδη)

Έχουν την τάση να μετατοπίσει το ουδέτερο pH του σώματος σε μια όξινη κατάσταση επιτυγχάνεται οξέωση. Η σόδα είναι αλκαλικό, μετατοπίζει τα πτώματα pH σε αλκαλικό περιβάλλον. Έχει ευεργετική επίδραση σε όλα τα ανθρώπινα συστήματα και όργανα.

Σε κάθε γαστρικά υγρά (σάλιο, το χυμό του παγκρέατος, 12-persnoy εντέρου) εκφράζεται αλκαλική αντίδραση. Όταν ενεργοποιηθεί, λόγω της επίδρασης από τη σόδα επιταχύνει την κατανομή και την απέκκριση από τα συστατικά της αιθανόλης. Στην ιατρική είναι πολύ δημοφιλής θεραπεία του αλκοολισμού σόδα. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας μια ειδική συνταγή, όταν σόδα γίνεται ένα συγκεκριμένο συστατικό του μείγματος. Χορηγούνται ενδοφλεβίως.

Αγωνίζεται με πονοκέφαλο ειδική συνταγή χρησιμοποιούμε από 3 έως 10 gr. σόδα, διαλυμένο σε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού. Το χειρότερο ο ασθενής, τόσο περισσότερο θα πρέπει σόδα.

Σημείωση. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ σόδα, ξεκινήσετε τη θεραπεία και να επιστρέψει πίσω σε αυτό και πάλι – οδηγεί σε έλκος στομάχου. Μετά τη διαδικασία είναι σκόπιμο να τρώνε, είναι επίσης λογικό να πίνετε περισσότερα υγρά.

Όταν γεμίζετε λοιπόν βοηθά αφέψημα των ριζών του οξαλίδα . Για να προετοιμάσει αυτό το αφέψημα, πάρτε μία κουταλιά της σούπας οι ρίζες της οξαλίδα και το βάζουμε σε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Βράζουμε για 5 λεπτά σε ένα σφραγισμένο δοχείο. Χωρίς να ανοίξετε το κάλυμμα, περιμένετε 3 ώρες και ο ζωμός είναι έτοιμος. Δεν θα πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας 6 φορές την ημέρα.

Ο αλκοολισμός είναι μια ψυχική ασθένεια, όχι και μέτρια κατανάλωση αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς μέθης, σε ανθρώπους έντονα επιδείνωση της υγείας, μειώνει την ικανότητα για εργασία, την ευημερία και τις ηθικές αξίες. Ο αλκοολισμός χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι ένα πρόσωπο γίνεται εξαρτημένος από το αλκοόλ.

Η μέθοδος είναι αρκετά συγκεκριμένο, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική και έχει σχεδιαστεί μόνο για τη θεραπεία του αλκοολισμού, χωρίς να το γνωρίζει ο ασθενής. Αποστροφή για το αλκοόλ θα διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες. Αυτό το πιάσει 15-30 πράσινο σφάλματα. Θα τα βρείτε στο βατόμουρο θάμνους. Και αμέσως τα βάζουμε σε βότκα με όγκο 0,5 λίτρα.

Θηλυκό ο αλκοολισμός είναι μια ψυχο-φάρμακο της νόσου σχετίζονται με την ανώμαλη προτίμηση των γυναικών για τα αλκοολούχα ποτά και συστηματική χρήση που συνοδεύει την καταστροφή εγκεφαλικό ιστό και τα εσωτερικά όργανα. Φαίνεται, λοιπόν, τι; Όλο το αλκοόλ και τίποτα τρομερό. Αλλά εδώ είναι.

Αλκοολισμού μπύρα είναι ένας όρος που αναφέρεται επώδυνη λαχτάρα για την μπύρα. Η έννοια αυτή δεν είναι μια επίσημη διάγνωση, αλλά το πρόβλημα δεν έχει αφαιρεθεί. Η κατάχρηση της μπύρας δεν πρέπει να θεωρηθεί ως μια ξεχωριστή μορφή του αλκοολισμού, αλλά γίνεται αντιληπτή ως fast track για να εθισμός στο αλκοόλ.

Οι άνθρωποι θεωρείται ο αλκοολισμός ένα είδος ψεγάδι, αλλά οι άνθρωποι που πάσχουν από εξάρτηση από το αλκοόλ. Ως εκ τούτου, όταν ένα οικογενειακό πρόβλημα προκύπτει, επίσης, υπάρχει μια εξήγηση ("έχει μια πολύ ισχυρή γενιά") και, στη συνέχεια, η απόφαση ("ρίξει πριν κατέστρεψε τη ζωή σου").

Λαϊκές θεραπείες για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού

Οι πρόγονοί μας προτιμούσαν να διεξάγει τη θεραπεία του αλκοολισμού λαϊκές θεραπείες στο σπίτι. Υπάρχουν πολλές μεθόδους της λαϊκής ιατρικής που βοηθούν να προκαλέσει μια αποστροφή για το αλκοόλ και να βοηθήσει το άτομο να κόψει το ποτό. Λαϊκή θεραπεία του αλκοολισμού μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι: βοτανικό τσάι και βάμματα, φαρμακευτικά μείγματα τσαγιών με βάση τα φαρμακευτικά βότανα, τα φυτά και τα προϊόντα τους.

Η καταπολέμηση της μέθης και του αλκοολισμού λαϊκές θεραπείες περιλαμβάνει επίσης την προσευχή πριν από την εικόνα, συνωμοσίες, κάποιοι έχουν χρησιμοποιηθεί ξύλο μαστίγωμα, η ύπνωση, δωρεές και άλλες τελετές. Δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες για την αποτελεσματικότητα των παραδοσιακών μεθόδων που αλκοολισμός, η θεραπεία θα πρέπει να είναι πολύπλοκη. Λαϊκή μεθόδους αντιμετώπισης του αλκοολισμού μπορεί να βοηθήσει στην αρχική και το δεύτερο στάδιο της νόσου.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας του αλκοολισμού

Πώς να θεραπεύσει τον αλκοολισμό λαϊκές θεραπείες; Κοινή θεραπεία του αλκοολισμού σε άτομα έχουν πάντα συνωμοσίες και προσευχές. Οι πρόγονοί μας στράφηκε προς τον άνεμο, το νερό, τα αστέρια και το φεγγάρι. Πολλές τελετές που έχουν διασωθεί ως τις μέρες μας, και διεξάγονται αυστηρά σύμφωνα με τις συστάσεις. Με την έλευση του Χριστιανισμού έκκληση προς τις δυνάμεις της φύσης άρχισε να προσεύχεται στο Χριστό, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι η Εκκλησία καταδικάζει τέτοιες μεθόδους.

το αλκοόλ

Πώς να τη θεραπεία του αλκοολισμού λαϊκές θεραπείες με τη βοήθεια της συνωμοσίας; Κατά τη διάρκεια του χρόνου, όπως τον ύπνο, διαβάστε το οικόπεδο από τον αλκοολισμό. Αυτό το τελετουργικό μπορεί να πραγματοποιείται χωρίς τη συγκατάθεση του ασθενούς, η οποία διευκολύνει την επεξεργασία. Συνωμοσίες είναι ανά άτομο, όπως η ύπνωση, καθώς εκφωνούνται κατά τη διάρκεια του ύπνου, και που στο υποσυνείδητο. Πολλοί άνθρωποι στα χωριά χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για τη θεραπεία του αλκοολισμού.

Πώς να απαλλαγείτε από την εξάρτηση από αλκοόλ και άλλες λαϊκές θεραπείες; Οι πρόγονοί μας χρησιμοποιήθηκε πέτρα από αμέθυστο, το οποίο έχει εκπληκτικές ιδιότητες. Για πολλά χρόνια αυτή η πέτρα είναι μια προστάτης με αυξημένη εθισμό στο αλκοόλ. Πολλοί θεραπευτές και θεραπευτές καλούνται να φορούν αμέθυστος ως φυλαχτό από χόμπι αλκοόλ.

Αμέθυστος θα πρέπει να επιλέξετε. Δεν αγοράζουν ένα τεχνητά καλλιεργούνται πέτρινη, καθώς δεν έχουν την θεραπευτική δύναμη της φύσης, όπως και στην εκπαίδευση, δεν είναι σε επαφή με το έδαφος, δεν έχει λάβει την ενέργεια του. Αμέθυστος πρέπει να αγοράσετε γνήσια προέλευσης, με ομαλές άκρες, όπως ακμές που οδηγούν σε δυστυχία και δεν διατηρούν θετική ενέργεια.

03.08.2018