Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ εντελώς: συμβουλές εργασίας

πώς να μην πίνουν αλκοόλ

Ευτυχώς, όχι μπροστά σε όλους στη διαδικασία της ζωής, υπήρχε μια ερώτηση σχετικά με το πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ; Τι συμβαίνει στο ανθρώπινο μυαλό, zadavshego τον εαυτό μου αυτή την ερώτηση; Ότι ήρθε η στιγμή της ευαισθητοποίησης, της συνειδητοποίησης ότι η συνήθεια των "πάρτε 100 γραμμάρια για ένα γεύμα" ή "στρες" έχει γίνει ένα τρομακτικό εθισμό, είναι μεγάλη, οπότε δεν έχουν χαθεί όλα, και το πρόσωπο που πραγματικά θέλει να σταματήσει την κατανάλωση αλκοόλ. Από πού να αρχίσω, πώς να νικήσει τους πόθους, και τι θα συμβεί αργότερα, αν όχι να σταματήσει αυτή η τρέχουσα συζήτηση.

Η εξάρτηση του φορέα καταστροφή

Στατιστικά στοιχεία για την κατανάλωση αλκοόλ στη μετα-Σοβιετικές χώρες uzhasayushcha: δεκαοκτώ λίτρα καθαρής αλκοόλης ανά κάτοικο. Δεν είναι κρασί + βότκα + μπύρα, και καθαρό οινόπνευμα ως συστατικό όλων των αλκοολούχων ποτών, που είναι, το μέγεθος του απορροφάται σημαντικά περισσότερα. Οκτώ στους δέκα ανθρώπους που πίνουν τακτικά, και δεν είναι απλά ένα χαρακτηριστικό της ρωσικής νοοτροπίας, και την υποβάθμιση του συνόλου του πληθυσμού. Εξαφάνιση στα πρόθυρα της φυσικής επιλογής.

Υπάρχουν μερικές στερεότυπες φράσεις, οι οποίες δικαιολογούν τον εαυτό τους αλκοολικούς:

 • Μόνο την ανακούφιση από το στρες, να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε καλύτερα.
 • Σε μικρές δόσεις είναι χρήσιμο για την πίεση (σκάφη, την όρεξη).
 • Αυτό είναι για το θάρρος (διασκέδαση διαθέσεις).
 • Σήμερα υπάρχει λόγος.
 • Ξέρω τα όριά μου (τον κανόνα).
 • Εγώ σπάνια.
 • Μπορώ ανά πάσα στιγμή να τα παρατήσω.
 • Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ συνολικά; Διακοπές θα πρέπει να το γιορτάσουμε.

Ότι όλοι οι δείκτες έχουν ήδη αρχίσει να τον εθισμό, είναι ώρα να σημάνουμε συναγερμό. Μια μικρή δόση σε όλους (από κρασί γυαλιά σε λίτρα), ο όρος "σπάνια" είναι επίσης πολύ υποκειμενική, και το ποτό για το θάρρος, ή να χαλαρώσετε; Γενικά είναι καθαρή αυταπάτη. Δεν δόσεις δεν έχετε να διασκεδάσετε και να νιώσετε τη γεύση της ζωής; Που είναι οι βασικοί δείκτες που έχουν ήδη αναπτυχθεί εξάρτηση.

Πώς να κάνει την πρώτη κίνηση

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να αποφασίσει να σταματήσει να πίνει. Η αναγνώριση του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή του. Πώς να ξεκινήσετε την ηθοποιία; Γιατί;

Το πρώτο είναι μια σταθερή δέσμευση, καλύτερο να γίνεται με την παρουσία του την οικογένεια και τους φίλους. Μπορείτε ακόμη και να γράψετε μια υπόσχεση σε ένα κομμάτι χαρτί να κρεμάσετε στον πιο εμφανή και συχνά να διαβάσει δυνατά.

Πώς να κάνει την πρώτη κίνηση

Το δεύτερο είναι η αποφασιστικότητα να ρίξει μακριά όλα τα οινοπνευματώδη ποτά, για να βρεθεί στο σπίτι. Να σταματήσουν να πίνουν πολύ αλκοόλ, θα πρέπει να μειώσει σταδιακά την ποσότητα που καταναλώνεται. Εάν έχετε ένα σπίτι που είναι αποθηκευμένες προμήθειες αλκοόλ, πού είναι η εγγύηση ότι θα κρατήσει και δεν hvatanete επιπλέον;

Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ κάθε μέρα; Αντικειμενικά αναφέρει τον αριθμό των αλκοολούχων ποτών, vypivaemyh ανά ημέρα, και διαιρέστε το ποσό αυτό στο μισό. Μετά από τρεις ή τέσσερις ημέρες σε δύο, και ούτω καθεξής.

Στη συνέχεια θα πρέπει να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ τα σαββατοκύριακα. Πώς να σταματήσεις να το σκέφτεσαι; Πώς να συγκρατήσει τον εαυτό μου; Προσπαθήστε να αναλύσετε: γιατί πίνεις; Τι σας ωθεί σε μια Πένσα; Αλλά είναι εξαιρετικά ειλικρινής με τον εαυτό σου - το κόλπο δεν θα λύσει το πρόβλημα, γιατί στα πρώτα στάδια της εξάρτησης από το αλκοόλ είναι σχεδόν αόρατη, και το ανθρώπινο μυαλό θα έρθει με vsevozmozhnejshie κόλπα για να δικαιολογήσει τον εαυτό του.

Και το πιο σημαντικό: αποφύγετε εταιρείες που σύρετε προς τα κάτω, ακόμα κι αν είναι παλιό, από "φίλους". Να βρει τη δύναμη να εγκαταλείψουν τις νυχτερινές συγκεντρώσεις και "οικεία συνομιλίες". Καθημερινά τον εαυτό μου ακράδαντα ότι το αλκοόλ είναι ένα σοβαρό φάρμακο, και αν θα σπάσει, θα είναι άχρηστο εξαρτημένος. Αυτό είναι ό, τι θέλετε για τον εαυτό σας;

Η δύναμη των κινήτρων

Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ συνολικά; Βρείτε σημαντικό κίνητρο που θα σας στηρίξει σε δύσκολες στιγμές. Ένα από τα πιο ισχυρά είναι η υγεία. Δείτε αρκετές ταινίες για τις επιπτώσεις του αλκοόλ στο σώμα σας, επιλέξτε το detailing βίντεο και επανεξετάζει περιοδικά τους, πάρτε μερικές φωτογραφίες των φορέων που επηρεάζονται από το αλκοόλ και να το κρεμάσει σε περίοπτη θέση (στο ψυγείο ειδικότερα, θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε περισσότερο για την ποιότητα των τροφίμων, η οποία είναι συχνά επηρεάζονται από την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών). Επίσης δείτε μερικές ταινίες ή να διαβάσετε τις ιστορίες για το τι συμβαίνει όταν σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ: αληθινές ιστορίες των ανθρώπων, τα γεγονότα, την τόνωση για περαιτέρω δράση.

Επίσης να αναφέρει το σκοπό για τον οποίο έχεις κόψει το ποτό: μια νέα δουλειά ή μια αύξηση, ένα αγαπημένο πρόσωπο ή ασθένεια. Περιγράφει βήμα προς βήμα τι πρέπει να επιθυμητή τελειώσει. Πολύ συχνά, αποδεικνύεται ότι τα πάντα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Θηλυκό αλκοολισμό

Θηλυκό αλκοολισμό

Υπάρχει μια αντίληψη ότι οι γυναίκες αλκοολισμό δεν αντιμετωπίζεται. Γιατί και πού το βρήκατε αυτό το στερεότυπο;

Το γεγονός ότι οι γυναίκες αρχίζουν να πίνουν για ψυχολογικούς λόγους (σε αντίθεση με τους άνδρες, οι οποίοι συχνά μόνο για την εταιρεία): προβλήματα στη δουλειά, την έλλειψη προσοχής από τον άντρα της, τα προβλήματα μιας βαθιά προσωπικής φύσης. Μετά την κατανάλωση, εν συντομία τραβήξει μακριά από ερεθίσματα, έχουν θαμπώσει τις αισθήσεις και έρχεται βραχυπρόθεσμη ανακούφιση που ακολουθείται ακόμη περισσότερο αυτο-απέχθεια, η οποία είναι μια άλλη δόση αλκοόλ. Πώς να σταματήσεις να πίνεις γυναίκα σε αυτή την περίπτωση;

Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα δεν θα πάει μακριά και θα μεγαλώνουν σαν μια χιονόμπαλα, τελικά την καταστροφή όλης της ζωής, και της εξάρτησης από το αλκοόλ, το μόνο που θα επιδεινώσει την κατάσταση, κατά τη διαδικασία προσθέτοντας προβλήματα υγείας. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν επηρεάσει τον εγκέφαλο, οδηγώντας σε άμεση υποβάθμιση και ως γυναίκες και ως άτομο.

Με δεδομένη την ψυχοσωματική της εξάρτησης από το αλκοόλ στις γυναίκες, τους αγαπημένους ανάγκη για τη σωστή προσέγγιση στη λύση του προβλήματος, και σε κάθε περίπτωση να μην μαλώνουμε, να κατηγορούμε ή να απειλήσει. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί συνέβη αυτό και τι περαιτέρω προκαλεί μια γυναίκα να πιει αλκοόλ. Πώς να την βοηθήσω;

Προσπαθήστε απαλά για να μιλήσουμε και να βρείτε την αιτία της δυσαρέσκειας με τη ζωή ή τον εαυτό μας, γιατί συχνά αυτή είναι η ρίζα όλων των κακών. Αν αποτύχει, είναι δυνατό να παρατηρηθεί σε ποια σημεία αυτή παίρνει και πάλι μια ευκαιρία. Και, φυσικά, να είναι αντικειμενική, μπορείτε να εξετάσει ορισμένες από τις απόψεις του συγγενείς ή στενούς φίλους.

Με τη μέθοδο του "καρότου" για τις γυναίκες

Πώς είναι για μια γυναίκα να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, αν ξέρεις ότι οι γυναίκες είναι εθισμός είναι τρεις φορές ισχυρότερη από αυτή των αντρών, και μετά από επτά χρόνια μέθη έρχεται εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεραστεί το στάδιο; Εδώ είναι μερικές συστάσεις σχετικά με το πώς να αποφευχθεί αυτό:

 • Βρείτε μια δουλειά (με τον εθελοντισμό ή την πρόσθετη εργασία), το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει με ανθρώπους ή ζώα, αυτό θα σας επιτρέψει να αποφύγουν άσκοπους γυαλί.
 • Ανακαλύψτε έναν κόσμο της δημιουργικότητας: εγγραφείτε για μαθήματα σε kviltingu, σχέδιο, felting μαλλί ή να συμμετάσχετε σε μια χορωδία.
 • Ξεκινήστε την ανάγνωση βιβλίων σχετικά με διάσημους ανθρώπους, για το πώς έχουν τα πράγματα. Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ κάθε μέρα, υπάρχουν πολλά βιβλία, βίντεο και διαλέξεις. Βρείτε και περιοδικά για να εμπνευστείτε.
 • Κριτικά εξετάσει τον εαυτό του στον καθρέφτη, smotiviruet να πάω στο γυμναστήριο, χορό ή Pilates (συνήθως οι γυναίκες είναι πολύ αυτοκριτική για την εμφάνισή της και ένα υγιές σώμα, όπως γνωρίζουμε, ένα υγιές πνεύμα). Πολλές γυναίκες μετά σταμάτησε να πίνει αλκοόλ, να χάσει βάρος μόνο και μόνο επειδή σταθερά δεσμευμένη στη μεταμόρφωση.
 • Πάω να κάνω γιόγκα. Αυτό το σοφό σύστημα γνώσης που θα ανοίξουν τις πραγματικές αιτίες της λαχτάρα για το αλκοόλ. Θα είναι, συνεπώς, "με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια": ένα υγιές σώμα και να βοηθήσει με την κοινωνία. Θα υπάρξει νέα θετικούς ανθρώπους που θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για να βελτιώσει τη ζωή σας. Μαθήματα γιόγκα περιλαμβάνει τα ακόλουθα ηθική συμπεριφορά: είναι σαν μια υπόσχεση στον εαυτό μας να μην κάνουμε ορισμένα πράγματα για να επιτευχθεί το υψηλότερο στόχος της γιόγκα - Σαμάντι.

Κάθε νίκη (τρεις ημέρες χωρίς αλκοόλ, εβδομάδα, μήνα) mark - δώστε στον εαυτό σας ένα νέο φόρεμα ή παπούτσια, πρόκειται για ένα παιχνίδι ή να το Δελφινάριο. Το καλύτερο κίνητρο είναι τα θετικά συναισθήματα όταν επιτευχθεί το επόμενο αποτέλεσμα. Το διακύβευμα! Για παράδειγμα, "αν δεν έχω πιει για τρεις μήνες, τότε πάμε για τρεις μέρες στα βουνά" ή κάτι τέτοιο. Όλο και πιο ασυνήθιστα πράγματα, καθιστώντας τη διαδικασία του να σταματήσει το οινόπνευμα όλο και πιο συναρπαστικό, ενδιαφέρον παιχνίδι.

Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ είναι η γυναίκα μόνη της, αν έχει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα γιόγκα ή το γυμναστήριο και να πληρώσει για τα μαθήματα που δεν μπορεί (ή στην περιοχή που απλά δεν); Τι να κάνετε όταν η ζωή φαίνεται μάταιο κύκλο, zamknuvshimsya στο γυαλί; Υιοθετήστε ένα κατοικίδιο: αδέσποτες γάτες και τα σκυλιά είναι παντού, να πάρει ένα σπίτι και να περιβάλλουν με νοιάζει. Θα έχετε ένα αγαπητό πρόσωπο που θα είναι πάντα σε αναμονή για σας στο σπίτι σας και να σας δείξουμε το καλύτερο και αγαπημένο.

Υπάρχει μια παλιά λαϊκή σοφία: "αν Θέλετε να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη - πάω να βρω κάποιον χειρότερα από σένα και να τον βοηθήσει."

Φωτιά με φωτιά - αρσενικό έκδοση

Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ άνθρωπος, αν γύρω από το ίδιο πειρασμούς: ένα ποτήρι μπύρα με τους συναδέλφους μετά τη δουλειά, ένα μπουκάλι με φίλους κάθε παρασκευή, το μεγάλο νέο έτος διακοπές και τα ταξίδια σας με τους πελάτες. Με την πάροδο του χρόνου, όλα τα κοινωνικά δραστηριότητα έρχεται κάτω να βρεθεί άλλο ταίρι να πίνουν, και κάποια στιγμή έρχεται η συνειδητοποίηση ότι η χαρά από τη ζωή. Είναι ένα σήμα ότι είναι καιρός να τραβήξει τον εαυτό μου μαζί και να πάρετε πίσω στο σωστό δρόμο. Η αποδοχή της αλήθειας είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξουν οι ίδιοι.

- Αν έχουν οικογένεια να τους μιλήσω, οποιαδήποτε στήριξη είναι σημαντική και τονωτική δράση. Ενταχθούν σε μια γυμναστήριο, αντί να κάθομαι στο μπαρ για ένα ποτήρι με ένα φανταστικό φίλο. Καλύτερα να ανεβάσει τον πήχη από το Κύπελλο - γυναίκες θα το εκτιμήσουν.

- Αποφύγετε εταιρείες, συναθροίσεις και εκδηλώσεις στο οποίο ο κύριος σκοπός του είναι η κατανάλωση αλκοόλ, είναι καλύτερα να χάσεις μερικά γνωστούς, από την υγεία ή την οικογένειά σας.

- Άλμα με αλεξίπτωτο ή το bungee-jumping - αισθάνονται την γεύση της ζωής και την αστάθεια. Ίσως, μετά από όλα, θα πρέπει να αρχίσει να συλλέγει στιγμές και εμπειρίες και όχι οι πέτρες στα νεφρά;

- Πρόκληση φίλους, συναδέλφους, συγγενείς) για μια μακρά περίοδο η πλήρης αποχή από ποτά και σίγουρα κάτι ουσιαστικό

Προσπαθήστε να φανταστείτε πέντε έως επτά ετών, με την επιφύλαξη συνέχισε κραιπάλη ημέρες. Αρέσει; Ακριβώς θέλεις να δεις τον εαυτό σου: obryuzglym το πρόσωπο και την κοιλιά του;

Με την ευκαιρία, μια μπύρα κοιλιά (για επιπλέον κίνητρο). Στον τύπο της μπύρας ksantogumoly περιλαμβάνει ουσίες που ενθαρρύνουν ενεργά την παραγωγή των γυναικείων ορμονών στο σώμα του αρσενικού. Χάρη σε αυτό, η εικόνα ενός ανθρώπου θολή, εμφανίζεται το υποδόριο λίπος, και το στομάχι, αυξάνει τους μύες του θώρακος, και την αλλαγή της φωνής. Λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία) είναι σημαντικά μειωμένη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει ανίκανος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λαϊκές θεραπείες για να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ συνολικά;

Υπάρχουν πολλές δοκιμασμένες συνταγές που βοηθούν για να καταργήσετε την εξάρτηση και να το καταστήσει ευκολότερο να αποβάλει τις τοξίνες.

 1. 4 κουταλιές της σούπας St. wort του Ιωάννη, ρίχνουμε μισό Φλιτζάνι βραστό νερό και επιμένουν σε ένα θερμός για περίπου μια ώρα. Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο δόσεις: το πρωί και το βράδυ. Το όλο πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες.
 2. Ένα δοχείο με χωρητικότητα τριών λίτρων για να γεμίσει το μισό του μη επεξεργασμένου βρώμη, και γεμίστε στην κορυφή με κρύο νερό, αφήνουμε να πάρει μια βράση και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια στέλεχος, προσθέστε 100 γραμμάρια αποξηραμένα λουλούδια καλέντουλας και εμποτίζουν για δώδεκα ώρες. Την επόμενη πάλι καλά, στραγγίστε. Το ποτό αυτό το αφέψημα τρεις φορές την ημέρα 15 λεπτά πριν από το γεύμα ένα ποτήρι.
 3. Πάρτε μία κουταλιά της σούπας θυμάρι, αψιθιά και centaury, ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό και επιμένουν σε ένα θερμός για τουλάχιστον δύο ώρες. Φιλτράρετε και πίνετε μία κουταλιά από 4 έως 6 φορές την ημέρα για τρεις μήνες.

Είναι, επίσης, συνιστάται να πιείτε την αφθονία του μια ποικιλία από βότανα για την περαιτέρω καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες και τα δηλητήρια, και να περάσουν περισσότερο χρόνο στον καθαρό αέρα. Μια βόλτα στο Πάρκο, το τρέξιμο ή την Ποδηλασία υπάρχουν πρόσθετοι βοηθοί του στον αγώνα ενάντια στο κακό συνήθειο, απλά αποφύγετε τα συνηθισμένα μέρη του πόσιμου και οι συγκεντρώσεις των ψευδο-φίλους.

Θεμελιώδη μέθοδο της παραδοσιακής ιατρικής

Θεμελιώδη μέθοδο της παραδοσιακής ιατρικής

Πώς να κάνει τους ανθρώπους να σταματήσουν την κατανάλωση αλκοόλ, αν δεν θέλετε (ή μάλλον, δεν γνωρίζει τη σημασία του προβλήματος). Υπάρχουν μερικά "βαρέων βαρών" μεθόδους.

 1. Η τέλεια θεραπεία: βάμμα του ελλέβορου, που δεν έχει έντονη γεύση ή οσμή. Πρόσθεσε 1 κουταλάκι του γλυκού σε ένα μπουκάλι και το διακριτικά τοποθετημένο στο διαθέσιμο χώρο. Ο πότης θα ξεκινήσει στις ισχυρή έμετος και διάρροια, και αν το κάνετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές, ο πότης θα αναπτύξει αποστροφή για το αλκοόλ μόνο ένα άρωμα (για να μην αναφέρουμε τη γεύση). Είναι σημαντικό να μην υπερβαίνει η δόση, επειδή το εργαλείο είναι πολύ ισχυρό.
 2. Το ίδιο αποτέλεσμα είναι μια έγχυση: μερικά φύλλα από τη δάφνη και ένα κουταλάκι του γλυκού ρίζα του εδάφους της λεβιστικό ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βότκα και επιμένουν σε ένα ζεστό μέρος. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε το ποτό μονορούφι. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο -εμετός και αηδία.
 3. Έξι κουταλιές της Ευρωπαϊκής οπληφόρων να ετοιμάζω 0,5 λίτρα βραστό νερό και εμποτίζουν για περίπου μια ώρα ή δύο. Το να πίνεις με άδειο στομάχι πριν από τα γεύματα εκατό γραμμάρια. Επίσης προκαλεί εμετό στην επακόλουθη εφαρμογή των αλκοολούχων ποτών.

Είναι δοκιμασμένη στο χρόνο διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ, χωρίς την παρέμβαση των ψυχολόγων, το coaching εκπαιδευτές και τους άλλους; Είναι πολύ απλό: διάφορες τεχνικές ryumochki chemerichnoj το κρασί με το νερό - και ως γιαγιά posheptala. Κάθε μυρωδιά του αλκοόλ θα λάβετε αμέσως το αντανακλαστικό. Ιδιαίτερα καλό για να βοηθήσει τόσο λαϊκές θεραπείες γυναίκα να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, αλλά και στους ανθρώπους με αδύναμη θέληση.

Τι θα χάσετε

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να πω ότι οι άνθρωποι priznavshie την εξάρτηση από το αλκοόλ και θέλω να την κερδίσω, έχει κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη. Παραμένει μόνο σταδιακά, με μικρά βήματα, για να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός, απολαμβάνοντας μια άλλη νίκη, αλλά δεν raskisaya αν ξαφνικά υποτροπή. Η μόσχα δεν ήταν χτισμένο, έτσι ώστε όλοι να έχουν σκαμπανεβάσματα, αυτό είναι φυσιολογικό. Να θυμάστε: δεν είναι τόσο άσχημη πτώση, χειρότερα να σηκωθεί μετά από μια πτώση.

10.08.2018