Αλκοόλ λιγότερο επιβλαβείς για το σώμα

Ποια είναι τα πιο επιβλαβή αλκοολούχα ποτά, είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί, δεδομένου ότι όλα τα αλκοόλ αποτελείται από αιθανόλη, η οποία δημιουργεί στη χρήση θανάσιμο κίνδυνο για τον άνθρωπο.

Από επιβλαβείς κοκτέιλ και μπύρα

μπύρα

Τα παιδιά συνδέονται με το αλκοόλ, αν νομίζετε ότι η οικογένειά του είναι βάρος. Η έλλειψη της γονικής προσοχή, επιβεβαίωση στον κύκλο των συνομηλίκων της, επιτυγχάνοντας μια αίσθηση χαλαρότητας να ενταχθούν στον κόσμο των ενηλίκων, ή από βαρεμάρα – εδώ είναι οι λόγοι που ένας έφηβος αρχίζει να πίνει.

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ενεργειακά ποτά, κονσέρβες κοκτέιλ, τα οποία έχουν γεύση, λόγω της ζάχαρης και χημικά πρόσθετα, είναι πιο ακίνδυνο χυμό ή λεμονάδα. Γλυκά αλκοολούχα ποτά μεθυσμένος, χωρίς σνακ, και συχνά χωρίς μέτρο, αν και από την άποψη της βότκας, περιέχει 50-100 ml προϊόντος σε ένα πακέτο.

Κοκτέιλ περιέχουν πολλή ζάχαρη, που έχουν αρνητική επίδραση στις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα. Υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης διαβήτη. Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ χτυπάει το πεπτικό σύστημα, με αποτέλεσμα το σχηματισμό διαβρώσεις, έλκη στο βλεννογόνο του στομάχου και του οισοφάγου.

Το πρώτο κουδούνι που αρχίζει ο εθισμός έρχεται όταν το άτομο αρχίζει να σαν μέθη. Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, επιδιώκει να παρατείνετε αυτό το χρονικό σταδιακά χάσει το ενδιαφέρον του για τα γεγονότα της μια νηφάλια ζωή – όλα υποκατάστατα για δηλητηρίαση από αλκοόλ. Οι έφηβοι γίνονται αλκοολικοί μέσα σε ένα χρόνο με την τακτική κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών.

Νέοι άνθρωποι από την παραγωγή αλκοόλης μεγαλύτερη δέσμευση για την κατανάλωση της μπύρας, που χαρακτηρίζεται από διαφορετικό ποσοστό της αιθανόλης. Ακόμα και το μη αλκοολούχο ποτό περιέχει 0.5 % αλκοόλ προϊόντος.

Πίνοντας μπύρα είναι πιο κοινή μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού. Μετά από μια ενοχλητική εργάσιμη ημέρα, προτιμούν να "χαλαρώσουν" με ένα μπουκάλι μπύρα, σπάνια περιορίζονται σε μία μόνο. Εν τω μεταξύ, σε ένα λίτρο ποτού, ανάλογα με το φρούριο, περιέχει έως 120 g αλκοόλ. Μετά τη λεγόμενη βράδυ του αλκοολισμού, το σώμα όλο το βράδυ προσπαθώντας να μεταβολίζει την αιθανόλη τράβηγμα από άλλα κύτταρα του οξυγόνου. Το επόμενο πρωί ο άνθρωπος νιώθει πονοκέφαλο και την κόπωση, αντί να ξεκουραστεί. Εξάλλου, η μπύρα περιέχει φυτικά υποκατάστατα των γυναικείων ορμονών, διαταράσσει την ισορροπία στο σώμα του αρσενικού. Όχι λιγότερο επιβλαβή μια διουρητική δράση, έντονη μετά την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, η οποία οδηγεί σε αφυδάτωση.

Να είστε προσεκτικοί

Από το αλκοόλ στο 89% των περιπτώσεων πεθάνει στο όνειρο! Επιπλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν είναι μεθυσμένος αλκοολικοί, και "μέτρια" πότες πότες όχι μόνο δυνατή, αλλά και αναψυκτικά.

Για να καταλάβουμε γιατί το αλκοόλ σκοτώνει, όπως πολλοί άνθρωποι όπως τα τροχαία ατυχήματα. Από το πότης έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να ζουν σε μεγάλη ηλικία και να πεθάνει από φυσικό θάνατο!

Τι κακό έχει το να πίνεις βότκα

Το πιο επιβλαβές αλκοολούχα ποτά, πολλοί πιστεύουν ισχυρή: βότκα, μπράντι, ουίσκι, αλλά το πραγματικό πρόβλημα δεν εξαρτάται από την ποσότητα της αιθανόλης, και η συχνότητα της χρήσης του.

βότκα

Θεωρείται ότι οι περισσότερες από τις επιδράσεις του αλκοόλ πάσχουν από το συκώτι, το οποίο διασπά την αιθανόλη σε σχετικά ασφαλή συστατικά. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Εισέρχονται στο σώμα, αλκοόλ κάθε δύναμη και όγκο τραυματίζουν τα όργανα και συστήματα, τα οποία μεταφέρονται το αλκοόλ:

 1. Πρώτον, το αλκοόλ καύση επίδραση στο πεπτικό σύστημα, προωθώντας την εμφάνιση των γαστρίτιδα, έλκος, καρκίνο του οισοφάγου, του στομάχου, των εντέρων.
 2. Εμποτισμένο στο αίμα, η αιθανόλη έχει αρνητική επίδραση στην ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, προκαλώντας αυξημένη πίεση του αίματος.
 3. Σημαντικά πάσχει από τον εγκέφαλο, το φλοιό, και τα σκάφη. Διάσημα αλκοολούχα "ευδαιμονία", η βελτίωση της διάθεσης οφείλεται στην λιμοκτονία οξυγόνου στα εγκεφαλικά κύτταρα.
 4. Η έλλειψη οξυγόνου που εισέρχεται το αίμα στον καρδιακό μυ, που προκαλεί εκφυλισμό της, εκφύλιση των μυών, του λίπους και του συνδετικού ιστού.
 5. Ήττα της σεξουαλικής σφαίρας, συνεπάγεται την επίδραση του αλκοόλ για τα αρσενικά και θηλυκά αναπαραγωγικά όργανα, που οδηγεί σε στειρότητα.

Θεωρείται ότι μια ασφαλής δόση ισχυρό αλκοόλ – 50 ml, αλλά ακόμη και αυτό το ποσό από την τακτική χρήση μπορεί να διαταράξει σημαντικά την ανθρώπινη υγεία. Που επηρεάζονται από το αλκοόλ, το ήπαρ είναι σε θέση να αναπαραγάγει τον εαυτό της, αλλά αν η έκθεση συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το σώμα απλά δεν έχουν χρόνο για να ανακάμψει από την συνεχή χτυπήματα.

Η επίδραση στο σώμα κρασί

Μπορείτε να μιλήσουμε για τα οφέλη από κόκκινο ή λευκό, ξηρό ή αλκοολωμένου οίνου για το ανθρώπινο σώμα, για την υψηλή περιεκτικότητα τους σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, τανίνες στη σύνθεση των αμπελοοινικών προϊόντων.

Αλλά να θυμάστε:

 • βιταμίνες πρακτικά δεν απορροφάται με το αλκοόλ, αντίθετα αιθανόλη ακόμη και σε μικρές συγκεντρώσεις προωθεί την έκπλυση των θρεπτικών ουσιών από το σώμα;
 • ηρεμιστική επίδραση των συστατικών αποσβεσθεί πλήρως την επήρεια αλκοόλ;
 • ακόμη και αν οι αρχικές επιδράσεις του κρασιού φυσιολογική αρτηριακή πίεση, η τακτική χρήση της αιθανόλης αναπτύσσει υπέρταση, συνεπάγεται μη αναστρέψιμες αλλαγές στο σώμα;
 • πολλά κρασιά πλούσιο μπουκέτο από αρώματα και χρώματα που επηρεάζουν αρνητικά το γαστρεντερικό σωλήνα, προκαλώντας σοβαρή δηλητηρίαση;
 • θειώδη άλατα περιλαμβάνονται σχεδόν σε κάθε κρασί, το ποτό μπορεί να προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο και πονοκέφαλο το επόμενο μετά τη λήψη την ημέρα.

Κατά την επιλογή ποιο δηλητήριο είναι καλύτερο από το δηλητήριο, είναι αδύνατο να βρεθεί μια ασφαλής επιλογή. Το αλκοόλ προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην ανθρώπινη υγεία, ενεργούν αθόρυβα αλλά με συνέπεια. Είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ποιο ποτό είναι το πιο επιβλαβές, καθώς ορισμένες κίνδυνο για τον οργανισμό που αντιπροσωπεύει το καθένα από αυτά.

Τι είναι το αλκοόλ και πόσο λιγότερο επιβλαβείς για το σώμα;

Ο καθένας έχει από καιρό γνωστό για τις βλαβερές συνέπειες του αλκοόλ στο ανθρώπινο σώμα. Το αλκοόλ είναι ακίνδυνο μόνο στην περίπτωση που αυτό δεν είναι για να πιει. Μετά την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, αμέσως στροφή προς δηλητήριο, το οποίο σταδιακά δηλητηριάζει ολόκληρο το σώμα. Δύναμη ζημιά δεν εξαρτάται μόνο από την ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται, αλλά και από την εμφάνισή του. Έτσι, την επόμενη, θα μάθετε τι είναι το αλκοόλ είναι λιγότερο επιβλαβείς για το σώμα.

το αλκοόλ

Πηγές από το αλκοόλ βλάπτει

Για να κατανοήσουμε καλύτερα να πιεις και σε τι δόσεις, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ποια είναι τα συστατικά από τα περισσότερα αλκοολούχα ποτά έχουν αρνητική επίπτωση στο ανθρώπινο σώμα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το πρόβλημα, αποδεικνύεται ότι το αλκοόλ περιέχει 3 κύριες πηγές των ζημιών.

Το κύριο συστατικό των αλκοολούχων ποτών είναι επιβλαβής για την υγεία, είναι η αιθανόλη. Μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση, η οποία σχηματίζεται λόγω διάλυσης της αιθανόλης. Επίσης, το στοιχείο αυτό επηρεάζει αρνητικά το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο, είναι η βασική αιτία πολλών ασθενειών των νεφρών, του ήπατος, του πεπτικού συστήματος. Μια τέτοια επίδραση της αιθανόλης παρουσιάζεται ακόμα και όταν μια μικρή υπέρβαση, για να μην αναφέρουμε χρόνια χρήση.

Αναφερόμενος στις επιβλαβείς επιδράσεις της αιθανόλης στο σώμα, περισσότερο επιβλαβείς για ποτό με μεγάλη περιεκτικότητα. Αν και πολλά εξαρτώνται από την ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται. Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε ότι πιο επιβλαβές να πιω μερικές μπύρες, 1 ποτήρι βότκα. Αν μιλάμε για τον ίδιο όγκο διαφορετικά αλκοολούχα ποτά, είναι σίγουρα καλύτερο να πίνουν λιγότερο αλκοόλ, καθώς αυτό θα προκαλέσει το σώμα λιγότερο κακό. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες κατά τη διάρκεια της έρευνας έδειξε ότι η συχνή κατανάλωση αλκοόλ με μια μικρή ποσότητα της αιθανόλης (κρασί, μπύρα), ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου λιγότερο από ό, τι όταν καταναλώνοντας ποτά με υψηλή βαθμούς.

Ως εκ τούτου, επιλέγοντας το μικρότερο από τα δύο κακά, για να δώσει προτεραιότητα στη συνιστώμενη ποτά, με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Το πιο ποιοτικό ποτό στη σύνθεσή του θα πρέπει να έχουν μόνο τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το αλκοόλ μια συγκεκριμένη γεύση και άρωμα. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα πνεύματα που συναντώνται στην εγχώρια αγορά, εκτός από τα βασικά στοιχεία, επίσης, να υποβάλει πρόσθετα. Ανάμεσά τους μπορεί να είναι ζάχαρη, διάφορα έλαια, χρωστικές ουσίες, αρώματα, κ. λπ., οι ουσίες αυτές έχουν ευεργετικά αποτελέσματα και μόνο να βελτιώσει τη γεύση του ποτού. Και αν τα πιο ακριβά προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, φτηνές υπάρχουν χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, που μπορεί να βλάψουν σοβαρά την υγεία σας. Ως εκ τούτου, όσον αφορά τα συμπληρώματα, είναι καλύτερη επιλογή σας για να σταματήσει το ποτό, χωρίς συνθετικά συστατικά.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση, θα πρέπει να λάβει υπόψη όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο ποτό, όχι μόνο το αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση, λιγότερο κακό θα προκαλέσει το αλκοόλ να περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά.

Για παράδειγμα, αν συγκρίνουμε το κόκκινο κρασί και βότκα, τότε είναι σαφές ότι η σύνθεση του κρασιού θα είναι λιγότερο επιβλαβή, διότι είναι κατασκευασμένο από φυσικό χυμό σταφυλιού. Έτσι, σε μικρές δόσεις, το κόκκινο κρασί θεωρείται ακόμη χρήσιμο.

Συνοψίζοντας τα προαναφερθέντα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το κύριο κριτήριο για την επιλογή του αλκοόλ είναι λιγότερο επιβλαβείς για το σώμα, είναι ο βαθμός φυσικότητας της όλα τα στοιχεία και το ποσό της αιθανόλης που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή του.

Γρήγορη επιπτώσεις του αλκοόλ στο σώμα

Ταξινόμηση πνεύματα του βαθμού του κινδύνου, είναι επίσης αναγκαίο να ληφθούν υπόψη στο μελλοντικό συνέπειες. Σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, τα αλκοολούχα ποτά χωρίζονται σε άμεσες και καθυστερημένες επιδράσεις.

Το πρώτο είδος των επιπτώσεων μπορεί να φαίνεται από το ακόλουθο παράδειγμα: αν μπορείτε να πιείτε μερικά ποτήρια κονιάκ ή βότκα, μπορείτε γρήγορα να μεθύσω, και κρασί ή μπύρα για να απολαύσετε λίγες ώρες, χωρίς να αισθάνεται ισχυρή δηλητηρίαση.

Η κατανάλωση αλκοόλ, οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν μόνο την άμεση δράση, να μη σκέφτομαι πόσο βλαβερό είναι για τον οργανισμό στο μέλλον. Συχνά είναι στιγμιαία και εξαρτάται από την επιλογή ενός συγκεκριμένου αλκοόλ προϊόντος.

Καθυστερημένη επίδραση. Αν δοθεί προτίμηση σε οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό, το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς, ακόμη και σε μικρές δόσεις, το αποτέλεσμα είναι χτισμένο με την πάροδο του χρόνου αυτό έχει κάποιες συνέπειες. Για παράδειγμα, αν και πολλά χρόνια, πίνοντας μπύρα, που έχει ένα αρκετά αβλαβής άμεση επίπτωση, τότε, τελικά, θα οδηγήσει σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις.

Τι αλκοολούχων ποτών για να επιλέξετε για χρήση;

Μια απλή απάντηση στο ερώτημα ποιο είναι το ποτό για να επιλέξετε, έτσι ώστε να δεν κάνει μεγάλη ζημιά στο σώμα, είναι αδύνατο. Οι γιατροί λένε ότι μόνο η πλήρης αποχή από το αλκοόλ μπορεί να προστατέψει τον οργανισμό από τις αρνητικές επιδράσεις. Την ίδια στιγμή, οι γιατροί καταλαβαίνουν ότι η ώρα είναι να πίνεις πολλά, αν όχι όλα. Ως εκ τούτου, αγοράζουν αλκοόλ, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τέτοιου είδους ποτά, τα οποία χαρακτηρίζονται από:

 • η παρουσία της ζάχαρης *
 • χημικών προσμείξεων *
 • χαμηλή τιμή
 • αμφίβολη κατασκευαστή *
 • η συνθετική βάση του σύνθεση.
 • η προσθήκη του αλκοόλ.

Καλύτερα να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας και το αλκοόλ χαμηλό βαθμό. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το λιγότερο και λιγότερο πιθανό να πίνουν, η ισχυρότερη της υγείας.

13.08.2018