Θεραπεία για το αλκοόλ: εθισμός

Ο αλκοολισμός είναι μια ασθένεια που απαιτεί ολοκληρωμένη θεραπεία.

Να απαλλαγούμε από τον αλκοολισμό είναι δυνατή χάρη τα ναρκωτικά. Τι είναι η θεραπεία από το αλκοόλ, θα συζητηθεί περαιτέρω.

Φάρμακο κατά του αλκοόλ

Φάρμακα κατά του αλκοολισμού: 1η ομάδα

Στη σύγχρονη ιατρική, υπάρχουν τρεις τύποι των φαρμάκων για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού. Ο διορισμός του φαρμάκου εξαρτάται από το βαθμό της εξάρτησης από το αλκοόλ. Έτσι, η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τα φάρμακα που διευκολύνουν την απόλυση (σύνδρομο στέρησης)

Φυσικά, τα φάρμακα της ομάδας αυτής δεν μπορεί να θεωρηθεί σε μια κυριολεκτική έννοια φάρμακα κατά του αλκοόλ. Απευθύνονται μόνο στην ανακούφιση της ανθρώπινης κατάστασης, μετά την ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ, με άλλα λόγια, θα ανακουφίσει τον πονοκέφαλο.

Το δεύτερο και το τρίτο ομάδες φαρμάκων κατά του αλκοολισμού

Η 2η ομάδα περιλαμβάνει τα φάρμακα που μειώνουν τη λαχτάρα για το αλκοόλ.

Αυτά τα φάρμακα είναι δημοφιλής στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αλλά στην ΚΑΚ δεν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα φάρμακα σε αυτή την ομάδα, ούτε καν καταχωρηθεί και είναι πολύ ακριβό, το οποίο δεν ευνοεί την εξάπλωση. Υπάρχουν ρωσικά ανάλογα.

Η 3η ομάδα περιλαμβάνει φάρμακα που προκαλούν δυσανεξία στο αλκοόλ.

Αυτή η ομάδα φαρμάκων που έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία του αλκοολισμού, ως εκ τούτου, είναι η πιο δημοφιλής, όταν πρόκειται για τη θεραπεία της νόσου, όχι μόνο για την ανακούφιση των δεινή κατάσταση.

Φάρμακα aversionem ομάδα

Η ομάδα των φαρμάκων που προορίζονται για τη θεραπεία του αλκοολισμού, που ονομάζεται aversionem. Παράγουν όλα αυτά τα φάρμακα σε μορφή χαπιού. Τη διάρκεια της θεραπείας, η διάρκεια και η δοσολογία διορίσει έναν γιατρό, όπως η φαρμακευτική αγωγή είναι πολύ επιθετική.

Και πάλι αξίζει να σημειωθεί πολλά σημαντικά σημεία. Πρώτα, πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχουν θαυματουργές θεραπείες που απαλλαγούμε από αλκοολισμό. Η θεραπεία δίνει το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιλαμβάνει όχι μόνο το φάρμακο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, η ψυχοθεραπεία, κ. λπ.

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη μπορεί να φαίνεται κάποιο είδος της ιατρικής, ούτε με οποιονδήποτε τρόπο να συνταγογραφήσει τη θεραπεία για τον εαυτό του ή ένα αγαπημένο πρόσωπο υποφέρει από εθισμό. Είναι προνόμιο του ο γιατρός – ψυχίατρος. Μόνο αυτός θα είναι σε θέση να επιλέξετε ένα ικανό, επαρκή θεραπεία, η βέλτιστη διάρκεια, τη δοσολογία, κ. λπ. πρέπει να καταλάβετε ότι ένα άτομο χωρίς ειδική εκπαίδευση και εμπειρία δεν είναι. Η πρωτοβουλία αυτή, θα βλάψει μόνο το σώμα. Αν θέλετε να υποβληθούν σε μια πορεία της θεραπείας του αλκοολισμού, χωρίς να το γνωρίζει ο ασθενής, συμβουλευτείτε τον ψυχίατρο, που θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη διέξοδο από την κατάσταση.

Λαϊκές θεραπείες από το πόσιμο

Λαϊκές θεραπείες από το πόσιμο

Μπορείτε να καταφύγουν σε λαϊκές θεραπείες που βοηθούν να απαλλαγούμε από τον εθισμό. Μερικές απλές συνταγές:

  • 3 κουταλιές της σούπας βότανα θυμάρι, ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας. βραστό νερό, αφήστε το να σταθεί 1 ώρα. Πάρτε 0,5 ποτήρι πριν από το γεύμα;
  • 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι βότανο ρίξτε 0,5 λίτρα βραστό νερό, να σταθεί 15 λεπτά σε υδατόλουτρο. Αποστράγγισης, προσθέστε νερό μέχρι ο αρχικός όγκος. Πάρτε 0,5 ποτήρι πριν από το γεύμα;
  • 3 κουταλιές της σούπας βότανο St. wort του Ιωάννη ρίξτε 0,5 λίτρα βραστό νερό, να σταθεί 15 λεπτά σε υδατόλουτρο. Αποστράγγισης, προσθέστε νερό μέχρι ο αρχικός όγκος. Πάρτε 0,5 ποτήρι πριν από το γεύμα;
  • μέσα σε 1 ώρα που θέλετε να δώσετε στον ασθενή να τρώει 6 κουταλάκι του γλυκού μέλι και επαναλάβετε 3 φορές. Υπάρχουν 18 κουτάλια. Μετά από 2 ώρες, επαναλάβετε τη διαδικασία. Να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα 2 ημερών. Το μέλι κάνει για την ανεπάρκεια του καλίου που παρουσιάζεται σε όλους τους αλκοολικούς.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες απαιτούν υπομονή, και το κάθε μάθημα διαρκεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, πριν να εφαρμόσετε αυτήν ή ότι η μέθοδος συμβουλευτείτε έναν ψυχίατρο.

ΠΡΟΣΟΧΉ! Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτό το άρθρο είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι οδηγία. Να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας!

15.08.2018