TOP 20 τρόποι για να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ για πάντα

Σε περιπτώσεις παρατεταμένης πόσιμο περιόδους συσσωρεύσει πολλά ανεπίλυτα προκλήσεις.

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται για το πώς να σταματήσουν να πίνουν, θέλει να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος της αποκατάστασης των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων. Αλλά για να σταματήσει τον αγώνα και να αυξήσει τον τόνο του σώματος είναι ένα μικρό μέρος στην επίλυση του προβλήματος του αλκοολισμού.

πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ

Σκέφτομαι πώς να γρήγορα να σταματήσουν να πίνουν, θα πρέπει να εξετάσει τους ακόλουθους παράγοντες:

 • ποιο ήταν το αντίκτυπο στο σώμα και το μυαλό χρόνιους πότες, κατά το "binge drinking",
 • η συνολική τρέχουσα κατάσταση στην οικογένεια και ομάδα στη δουλειά,
 • η επιθυμία του ασθενούς να φύγει με τη χρήση αλκοόλ.

Όταν η πρόσβαση σε ένα γιατρός-ψυχίατρος, που θα διεξάγει την απαραίτητη ανάλυση για τη σωματική και ψυχική κατάσταση που εφαρμόζεται σε αυτό τον άνθρωπο. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αυτής θα πρέπει να αποφασίσει το πώς μπορείτε να κόψω το ποτό, για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η μακροχρόνια χρήση των ποτών με περιεκτικότητα σε αιθυλική αλκοόλη, ένα άτομο που πλήττονται σοβαρά τον εγκέφαλο. Για την αποκατάσταση της μια αδύναμη ψυχή μεθυσμένους χρειάζεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πιθανή εμφάνιση κατάθλιψης, απάθεια για τα πάντα γύρω του, αϋπνία.

Αν τα συμπτώματα δεν απειλούν, και να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα αυτά θα βοηθήσει όλες τις γνωστές καταπραϋντικές και αβλαβή σκευάσματα, τα οποία πωλούνται σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Ένας πολύ καλός τρόπος για να λύσετε πολλά ζητήματα που προκύπτουν όταν η αποχή από το αλκοόλ, θα είναι τακτικές επισκέψεις των ομάδων "Ανώνυμοι αλκοολικοί". Τέτοιες ομάδες υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις πόλεις. Πληροφορίες σχετικά με το "Ανώνυμοι αλκοολικοί", μπορεί πάντα να βρεθεί στο Διαδίκτυο.

Η συμβουλή του ψυχιάτρου

Κάθε άτομο καθ ' όλη τη διάρκεια της ζωής αρκετά πιθανότητες να αλλάξει τη ζωή του προς τη σωστή κατεύθυνση, να αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο, να προσέχετε την υγεία σας και να κάνετε πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα. Μόνο που εδώ δεν έχουν όλα την επιθυμία και το θάρρος να κάνει το πρώτο βήμα.

Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο πάσχει από αλκοολισμό, σε οποιαδήποτε μορφή, να του δώσει ένα χέρι βοήθειας. Κάνετε το καλύτερό σας για να πιστεύουν ότι το να σταματήσεις να πίνεις μόνος σου, με τον εύκολο τρόπο. Μην αφήσεις τον άνθρωπο να διαγράψει το μέλλον σου!

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές συμβουλές για τον ψυχίατρο πώς να το κόψει για πάντα, η οποία θα είναι επωφελής για τον ασθενή και τους συγγενείς του.

Την απόφαση να το κόψει από τον εαυτό σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι σε κάποια φάση της ζωή του, είναι σε θέση να σημειώσετε την αυξανόμενη λαχτάρα για το αλκοόλ, και πρόθυμοι να λύσει το πρόβλημα από μόνη της. Για εκείνους που είναι πρόθυμοι να απαλλαγούμε από τον εθισμό του στο αλκοόλ, είναι χρήσιμο τις ακόλουθες συστάσεις:

 • για να μάθετε ακριβώς ποια ήταν η αιτία η επιθυμία να σταματήσει να πίνει;
 • είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τον αριθμό των περιστάσεων που αφορούν την πρόσληψη αλκοόλ;
 • τρώει μόνο του με δική τους, και όχι για την εταιρεία ή ανάγκη;
 • να σταματήσει οριστικά το ποτό, αναζητούν στη ζωή με τα δικά τους συμφέροντα, αφήνουν πίσω τους το επέβαλε κίνητρα για τους φίλους που κάνουν κατάχρηση αλκοόλ, και ο "πράσινος δράκος".
πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ, φάρμακα

Παρά το γεγονός ότι αυτές οι συμβουλές είναι αρκετά γενικευμένη, με τη βοήθειά τους, το άτομο δίνεται μια πραγματική ευκαιρία να δείτε το αποτέλεσμα στην άλλη πλευρά του εθισμού στο αλκοόλ. Το γεγονός ότι η πρώτη σύσταση, υπό την προϋπόθεση ότι η εκτέλεση θα επιφέρει σημαντική ψυχική ανακούφιση. Όταν ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται γιατί αποφάσισε να κόψει το ποτό, δίνει την ευκαιρία να καθορίσει, αν θέλει να πει αντίο για πάντα με τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Μετά τη σύσταση που θα πρέπει να μειώσει τη κατάσταση, που τελειώνει με την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, θα είναι επίσης αποτελεσματική. Επειδή σκόπιμη περιέχουν τον εαυτό τους από την παρουσία μεταξύ, οι άνθρωποι έπιναν από το ίδιο εξαλείφει τον πειρασμό να καταναλώσετε άλλη μία δόση. Μεγάλα οφέλη, επίσης, μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς που δεν έχουν μεγάλη δύναμη της θέλησης και ηθικά μη βιώσιμα, ειδικά σε στιγμές της πειθούς για την κατανάλωση άλλους φίλους και γνωστούς.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το μέλλον θα σας παρουσιάσει με νέες προκλήσεις, όταν θα πρέπει αποφασιστικά να απορρίψει το αλκοόλ. Ως εκ τούτου, διανοητικά προετοιμαστούν για αυτές τις καταστάσεις εκ των προτέρων ανάγκη. Μάθετε να δώσει μια κατηγορηματική άρνηση, και έτσι ώστε να μην προσβάλλουν τους ανθρώπους. Ποτέ μην ξεχνάς τι προκάλεσε τη νηφαλιότητά σας, και γιατί τώρα είστε κρατώντας το γυαλί, όπως και πολλοί άλλοι στην εταιρεία. Επιπλέον, πρέπει να γίνει σαφώς κατανοητό ότι η διαδικασία της επικοινωνίας ανάμεσα σε φίλους δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να έρθεις να πιούμε, πρέπει να είναι ευχάριστη από μόνη της. Επειδή αυτές οι συναντήσεις περιλαμβάνουν τακτικές προσωπικές συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν κοινά θέματα και ενδιαφέροντα στη ζωή.

Μερικές φορές, πρώην αλκοολικοί που έχουν μόνιμα σε θέση να κόψει το ποτό, να πάρει σε μια δύσκολη κατάσταση, όταν ρωτήθηκε για τον λόγο της άρνησης του αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να δώσει μια ειλικρινή απάντηση, επειδή εσείς ο ίδιος πήρε την απόφαση, δεν υπάρχει τίποτα να κρύψει. Δεν νομίζω ότι η απάντησή μου μπορεί να προσβάλλει τους οικοδεσπότες της γιορτής, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η καλύτερη πολιτική είναι η αλήθεια.

Αν εξακολουθούν να προσπαθούν να προσδιορίσει τον αληθινό λόγο που αποφάσισα να κόψω το αλκοόλ, μια καλή επιλογή θα ήταν η δημιουργία μιας λίστας (λίστα με όλα αυτά που μου έρχεται στο μυαλό).

Φυσικά, κάποιος που αποφάσισε να το κόψει για πάντα μόνη, λίστα σας. Ο λόγος είναι ότι κάθε άτομο που κάνει κατάχρηση αλκοόλ, είναι ο ιδιοκτήτης του προσωπική εμπειρία, και σύμφωνα με τον ίδιο, αυτός θα ψάξει για τρόπους να βγούμε από το "φαύλο κύκλο". Επίσης, στη διαδικασία για τον καθορισμό τους λόγους άρνησης, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι είδους αποτέλεσμα που θέλετε να έρθει στο τέλος. Αυτό θα βοηθήσει ακόλουθες ερωτήσεις για προβληματισμό:

 1. Ζωή τι προοπτικές βλέπετε για το μέλλον σου;
 2. Πώς φαντάζεσαι την εμφάνισή σας μετά από λίγα χρόνια;
 3. Τι επιθυμείτε να έχετε την υγεία σας μετά από λίγο;
 4. Βλέπεις τον εαυτό σου στον κύκλο του μια ευτυχισμένη οικογένεια, ο πατέρας (η μητέρα του);
 5. Θέλετε να είναι στην εξουσία ανάμεσά τους συναδέλφους, τους φίλους, γνωστούς;

Αν αυτές οι ερωτήσεις θα σας αφήσει αδιάφορους, σκέψου το δικό σου πιο κατάλληλη για την περίπτωση. Αυτές οι "ασκήσεις" μπορεί να βοηθήσει σίγουρα για να καθορίσει την παρουσία ή την απουσία κίνητρο για να κόψει το ποτό για πάντα.Η απόφαση της αυτο-παραίτηση του από τη χρήση του αλκοόλ δείχνει την παρουσία του μια επίμονη επιθυμία, την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση της όλης σημασία. Όταν ο ασθενής δεν είναι σε θέση να κάνετε την επιλογή σας σε μία ή την άλλη κατεύθυνση, γράφοντας μια τέτοια λίστα θα υποστηρίξει την ενίσχυση των κινήτρων ή να καθορίσει την απουσία της.

Εάν ένα άτομο παρατηρήθηκε να σχηματίζεται εξάρτησης από το αλκοόλ, το πιο πιθανό είναι ότι έχει ήδη φτάσει σε επίπεδο φυσιολογίας. Έτσι, όταν μιλάμε για το πώς να εγκαταλείψει τη χρήση των αλκοολούχα ποτά, θα πρέπει να εξετάσει ορισμένα σημεία.

Κόψει το ποτό – δεν είναι τόσο εύκολο όσο πολλοί μπορεί να περιμένουν.

Πρώτον, είναι συνιστάται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο περιβάλλον διαβίωσης, και να δημιουργήσει μια θετική στάση παντού και σε όλα όσα μπορούν να δώσουν την ώθηση που θα πείσει τον αλκοολικό να εξετάσουμε τη ζωή σας με νέους τρόπους.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να επιλύσουν την κατάσταση με τον αλκοολισμό — διευκρίνιση της παρούσας ζητήματα. Είναι αυτό το γεγονός, θα είναι το πρώτο βήμα για την αποτελεσματική καταπολέμηση του εθισμού στο αλκοόλ, και ο ασθενής θα έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν να εργάζονται για τον εαυτό σας, και για να ξεπεράσει την έλξη προς το αλκοόλ. Αλλά την ίδια στιγμή, να θυμάστε ότι το εξαρτημένο άτομο σε οποιοδήποτε στάδιο της άρνησης της κατανάλωσης θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, ηθική και σωματική.

Όσο για τους ανθρώπους που, έχοντας ξεπεράσει τους πόθους, συνέχισαν να πίνουν, θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε την κατάσταση από όλες τις πλευρές. Αυτοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν στιγμές όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την ευχάριστη γεύση του αλκοόλ, και υπάρχουν περιπτώσεις άρνησης "υπό πίεση", και να τους υπενθυμίσω πρέπει να επιλυθεί προς όφελος τους.

Να δομημένη λίστα με τα καλύτερα να πάω πίσω και να ξαναδιαβάσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κόψει το ποτό. Εκτός του ότι είναι ακόμη συνιστάται να κάνετε μια λίστα με τα κίνητρα, που να Εκφράζουν speculatio για τους παραπάνω λόγους. Τα δεδομένα των κινήτρων μπορεί να μοιάζει με αυτό:

 1. Για να διαγραφείτε οριστικά από το αλκοόλ, προκειμένου να η ζωή έχει αποκτήσει νέα φωτεινά χρώματα έγινε πλούσια και ενδιαφέρουσα.
 2. Να κόψει το ποτό θα πρέπει να έχετε καλή υγεία και να ζήσεις πολλά χρόνια.
 3. Να πάρεις στο χέρι ένα ποτήρι αλκοόλ επιτρέπεται μόνο στις μεγάλες γιορτές.
 4. Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών επιτρέπεται σε ένα ποσό το οποίο φέρνει ευχαρίστηση.
 5. Αιθανόλη καθιστά αδύνατο να οδηγήσει έναν τρόπο ζωής που είναι επιθυμητό.

Χρήσιμες συμβουλές για να βοηθήσει τους συγγενείς του ασθενούς

Οι συγγενείς των ανθρώπων που πάσχουν από εξάρτηση από το αλκοόλ είναι η πιο ισχυρή δύναμη που μπορεί να "μετακινήσει βουνά".

Ως εκ τούτου, οι ακόλουθες συστάσεις σχετικά με το πώς να το κόψει για πάντα, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτούς, θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε πώς να ενεργούν σε καθημερινές καταστάσεις. Αλλά πρώτα θα πρέπει να μάθετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται τώρα η πτέρυγα, που μπορεί να χαρακτηρίζεται από τρία στάδια:

 • πλήρης απουσία από την αλκοολική επιθυμεί να κόψει το ποτό για πάντα.
 • η επιθυμία να δένουν με ένα άτομο.
 • αυτή τη στιγμή, δεν πίνουν.
πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ μεθόδους

Η έλλειψη της επιθυμίας να κόψει το ποτό

Φυσικά, εάν σας έχουν κολλήσει στο πρώτο στάδιο, δεν ζηλεύω. Ωστόσο, δεν μπορείτε ποτέ να εγκαταλείψει και να χάσει την πίστη του. Όταν είναι σε απόγνωση, που θα είναι σε θέση να αποσύρει από την κατάσταση της κατάθλιψης το αγαπημένο σας πρόσωπο . Έτσι επικεντρωθεί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα στο μέγιστο, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα είναι πάντα σε θέση να τραβήξει ένα πρόσωπο από το κακό συμπλέκτες του "πράσινος δράκος" και να τον βοηθήσει να σταματήσει να πίνει.

Το πιο πιθανό, έχετε αναρωτηθεί συχνά το ερώτημα: γιατί δεν είναι πρόθυμοι στο μέρος με το αλκοόλ; Στην πραγματικότητα, η εμμονή των αλκοολούχων παρακολουθούνται από το παραμορφωμένο ζωή θέα όταν μεθυστικό ποτό είναι το νόημα της ζωής του. Παρά το γεγονός ότι η αιθανόλη έχει εδώ και καιρό η αιτία όλων των προβλημάτων του ασθενούς γυρίζει το κεφάλι και την ίδια ιδέα, ότι αυτός είναι η πηγή της ευφορίας, η οποία δοκιμάστηκε πριν από πολλά χρόνια.

Πολλοί εθισμένοι χρήστες έρχονται συχνά στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση ήταν άσχημα, αλλά δεν είναι πόσιμο, είναι ακόμα χειρότερα. Τους τρομάζει μια νηφάλια γκρι μέλλον, χάνει το νόημά της, αν δεν είναι δυνατόν να καταναλώσετε άλλη μία δόση.

Λίγοι άνθρωποι είναι σε θέση να εκφράσουν αυτές τις σκέψεις, επειδή, σύμφωνα με τους υγιείς ανθρώπους είναι ακόμα άρρωστος, δεν καταλαβαίνω. Οι αλκοολικοί είναι απλά φοβούνται να το κόψει για πάντα και να έχουν ένα απίστευτο φόβο της νέας ζωής. Έτσι, πριν να κατηγορήσει ένα άτομο, προσπάθησε να δεις τη ζωή μέσα από τα μάτια του, για να καταλάβετε γιατί αυτός στηρίζεται. Προσπαθήστε να βρείτε καλούς λόγους γιατί είναι σημαντικό να το κόψει για πάντα, είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι μεγάλο λάθος. Γιατί ο κόσμος είναι όμορφος, μας δίνει τόσες πολλές θαυμάσιες ευκαιρίες, και αποφεύγοντας το αλκοόλ θα σας επιτρέψει να δείτε αυτόν τον ασθενή.

Βρείτε την ατομική προσέγγιση προς το άτομο, γιατί ξέρεις όλα του τα γνωρίσματα του χαρακτήρα, και να προσπαθήσει να αλλάξει περιοδικά antialcoholic τακτική. Εάν κατά την πρώτη σας δεν τα καταφέρουμε, να απειλεί το άτομο δεν έχει νόημα, παρακαλώ να είστε υπομονετικοί. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν ότι σας ενδιαφέρει σχετικά με το μέλλον του, και είστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για αυτό, βρείτε το νήμα, το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσουμε περαιτέρω.

πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ μεθόδους

Μερικές φορές είναι πολύ χρήσιμο για την επικοινωνία με το άτομο που θα σταματήσουν να πίνουν για πάντα πριν από πολλά χρόνια. Την πλούσια εμπειρία του, νηφάλια ζωή του είναι σίγουρα σε θέση να παρέχουν νέα επιχειρήματα για να σας άρεσε υπέρ του να σταματήσει το οινόπνευμα. Επίσης, μια θετική στιγμή μπορεί να είναι ένα κοινό οικόπεδο. Συχνά μια φιλική λύση για να σταματήσει οριστικά το ποτό μαζί, είναι πιο ισχυρή από την πειθώ των συγγενών. Η πιο ιδανική κατάσταση θα ήταν η εύρεση μη-πόσιμο φίλο. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά του, μια και ο ίδιος την προϋπόθεση ότι η υπηρεσία θα σας φέρει μεγάλη ευχαρίστηση όταν ένιωσε την ανάγκη και τη σημασία τους.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι το πιο φιλόξενο σημείο για την καρδιά της η συζήτηση έρχεται μετά την απόλυση ή την επόμενη προβλήματα, που προκάλεσε η χρήση του αλκοόλ. Ωστόσο, αυτό είναι μια παρανόηση, είναι καλύτερα να μιλήσετε με έναν άνθρωπο μετά από μια-δυο μέρες μετά τον κλονισμό του, όταν σωματικά είναι ήδη ο κανόνας, και ηθικά στην ανάγκη στήριξης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι δεν τους αρέσει όταν επικρίνουν και να συζητήσουν άλλους, μέθυσοι — δεν αποτελεί εξαίρεση. Μερικές φορές είναι αρκετά αβλαβείς φράση σχετικά με την κατάχρηση του αλκοόλ μπορεί να βλάψει σοβαρά. Επομένως, μην χρησιμοποιείτε ποτέ αιχμηρά αντιπαράθεση και συστηματική κατηγορίες, για την καταπολέμηση της εξάρτησης από το αλκοόλ. Το μόνο που θα χάσεις.

Χρησιμοποιήστε μία αποτελεσματική μέθοδος. Το σπίτι είναι απαραίτητη σε πιο περίοπτη θέση για να κρεμάσει ένα ημερολόγιο και σημειώστε όλα η κατάσταση με το ποτό. Βάλτε σωστά την ημερομηνία που ένα ορισμένο αριθμό των σταυρών για τους αδύναμους και ισχυρή δηλητηρίαση. Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα να δείξει το σήμα σε σχετική, αλλά όχι καταγγελίες, αφήστε τον να κατανοήσει το πρόβλημά του.

Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι το αλκοόλ είναι σκλαβιά και αρνείται τα δικά του προβλήματα και, με τη σειρά του, μια επιθυμία να μόνιμα κόψει το ποτό. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τον μεθυσμένο στην κάμερα και να δείξει το πότε θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν αυτή την ιστορία. Αν χρειαστεί, το κλείδωμα και την επόμενη σειρά.

Τώρα πίνω πολλά και παντού, οπότε αν το παιδί σας είναι στην εταιρεία που κάποιος προσπαθεί να σας ωθήσει, προσφέροντας ένα ποτό, θα είναι σε θέση να δώσει μια αρμόδια απάντηση. Αλλά για να γίνει αυτό, τα παιδιά πρέπει να δείξει ότι ένα νηφάλιο τρόπο ζωής πρέπει να είναι ο κανόνας, και η συμπεριφορά του μεθυσμένου μέλος της οικογένειας να προσπαθήσει να νικήσει, έτσι ώστε ποτέ να αναπτύξει μια αποστροφή για το αλκοόλ και την απροθυμία τους να πίνουν στο μέλλον.

16.08.2018