Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ για τον εαυτό σας το δικό σας στο σπίτι με λαϊκές θεραπείες

Το αλκοόλ βλάπτει όχι μόνο το άτομο που πάσχει από ψυχική και σωματική εξάρτηση από το αλκοόλ, αλλά οι άνθρωποι που ζουν κοντά του. Παραδόξως, οι λόγοι για την ανάπτυξη του αλκοολισμού ως νόσου, το φάρμακο δεν έχει οριστεί.

Ωστόσο, είναι αποδεδειγμένο ότι ένας σημαντικός παράγοντας είναι η κληρονομικότητα. Τα παιδιά των οποίων οι γονείς κατάχρηση αλκοόλ στο σπίτι, υπάρχει μια προδιάθεση για τη νόσο.

Τα άτομα που μεγαλώνουν σε μονογονεϊκές οικογένειες, ή εκείνους που έχουν μια τάση προς την κατάθλιψη ή παρουσιάζουν εχθρότητα προς τους άλλους, πάρα πολύ, μπορεί να γίνει αλκοολικοί. Σε προχωρημένο στάδιο της νόσου συχνά να οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασής του και τις φυσικές αδυναμίες του ανθρώπου.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ μόνη της, καθώς και πώς να ανακτήσει από την κραιπάλη στο σπίτι χωρίς να βλάπτουν τον ασθενή.

Πώς να βοηθήσετε τον εαυτό σας

η θεραπεία του αλκοολισμού

Ο αλκοολισμός συνοδεύεται από αρνητικές αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα, όπως η εκφύλιση των νευρικών κυττάρων και διαταραχές των νεφρών και του ήπατος.

Επιπλέον, επειδή η παραβίαση του μεταβολισμού, ένα άτομο λαμβάνει η συστηματική δηλητηρίαση από δηλητήρια.

Επί του παρόντος, μια ευρεία ποικιλία μεθόδων, με συστάσεις σχετικά με το πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ από τον εαυτό σας στο σπίτι. Όλα αυτά έχουν δοκιμαστεί και να αποφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, υπάρχει μία προϋπόθεση της επιτυχίας — μια σταθερή απόφαση να κόψω το ποτό, ενώ δείχνει μεγάλη δύναμη της θέλησης.

Να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ στο σπίτι σας μία φορά και για πάντα δεν έχει ληφθεί, και σε ορισμένα στάδια της νόσου το λάθος έξοδο από την κατάσταση του binge μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θα επιφέρει βλάβη στην ειδική βοήθεια ο γιατρός — ψυχίατρος. Ορθώς Orient τον ασθενή και την οικογένεια που θα τον βοηθήσει, τι επεξεργασία μπορεί να γίνει στο σπίτι.

Δηλαδή χρειάζεται μια μέθοδο που θα βοηθήσει το σώμα γρήγορα για να απαλλαγούμε από μια απόλυση.

Θα σας πει πώς να βγούμε από την κραιπάλη τον εαυτό σας για τη διέξοδο από αυτή την κατάσταση, πέρασε χωρίς ζημιά, και για μερικές συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής μπορεί να προετοιμάσει φάρμακα για την έξοδο από την κραιπάλη θα είναι πιο ήπια.

Έτσι, ένα πρόγραμμα που σας βοηθά να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ στο σπίτι, πρέπει να παρέχει ένα σύνολο μέτρων και πρέπει να ρυθμιστεί ο τρόπος ζωής του ασθενούς.

Τι να κάνω

Πολλοί σε ένα μέρος με ένα καταστροφικό εθισμό προκαλεί φόβο να πεθάνει, όταν βιώνουν μια σωματική ασθένεια, όπως αδυναμία, αίσθημα παλμών, ναυτία, πονοκέφαλος, τρέμουλο, ακόμα και επιληπτικές κρίσεις, παραισθήσεις και κρίσεις πανικού.

Τέτοια συναισθήματα μπορεί να προκύψουν όταν ένα άτομο αποφασίζει να σταματήσει να πίνει αλκοόλ ή απλά δεν είναι ποτό για κάποιο χρονικό διάστημα.

Τα συμπτώματα αυτά είναι που ονομάζεται απόσυρση ή εγκρατής σύνδρομο. Η πιο σοβαρή μορφή είναι το τρομώδες παραλήρημα (τρομώδες παραλήρημα).

Για να απαλλαγούμε από μια απόλυση (απόσυρση, μετά από μακροχρόνια χρήση αλκοόλ) πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • για να ρυθμίζουν την ισορροπία του νερού στο σώμα (το αλκοόλ προωθεί την αφυδάτωση σε κυτταρικό επίπεδο) *
  • για να αναπληρωθούν τα θρεπτικά συστατικά/μέταλλα (μπορείτε να φάτε άπαχο κρέας ζωμοί);
  • λόγω των μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ είναι το συμπέρασμα βιταμίνες (ομάδα β), οπότε θα πρέπει να πάρετε ένα δισκίο των πολυβιταμίνες;
  • η κατανάλωση του χυμού φρούτων και μέλι είναι χρήσιμο να εξουδετερώσει το αλκοόλ παραμένει στο αίμα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Για να καθαρίσει το αίμα από τις τοξίνες, μπορείτε να πιείτε 3-5 ποτήρια αφέψημα βρώμης.

Πολλοί από εκείνους που επιθυμούν να μάθετε πώς να κόψει το ποτό βοήθεια εμπειρογνωμόνων συστάσεις:

  1. Όταν η επιθυμία για να πιω γίνεται πολύ ισχυρή, πάρτε μια βαθιά ανάσα και να πω: θέλω να κόψω το ποτό και δεν πρόκειται, γενικά, για να πιει.
  2. Αντίθεση ντους/χαλαρωτική μπανιέρα — 2 φορές την ημέρα. Θα απαλύνει τα νεύρα. Προσπαθήστε να πίνετε δύο φλιτζάνια τσάι (ζεστό).
  3. Μεταξύ των γευμάτων θα πρέπει να πίνετε 10 ποτήρια νερό (απλό).
  4. Αποκλείει από την διατροφή του τα πικάντικα και αλμυρά πιάτα. Θα πρέπει επίσης να μειώσει την κατανάλωση ψαριών, κρέατος, τσάι, καφές και γλυκά. Οι ουσίες που περιέχονται σε αυτά, διεγείρουν την επιθυμία για να πιω, και να μην σταματήσουν την κατανάλωση αλκοόλ.
  5. Τα λαχανικά, τα φρούτα και μια ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης προϊόντα επιτρέπονται απεριόριστες ποσότητες. Παίζουν σπορ, περιπάτους στο φρέσκο αέρα, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες της οικογένειας, βλέποντας θετικά ταινίες θα σας αποσπάσει την προσοχή από την επιθυμία για να πιω, και, ως εκ τούτου, να βοηθήσει να σταματήσει να πίνει και να αποσύρει από το αλκοόλ εθισμός.
ο αλκοολισμός

Επιπλέον, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε με το αλκοόλ ως συστατικό της διασκέδασης συναντήσεις με φίλους ή σε δραστηριότητες της οικογένειας.

Τίποτα και κανείς δεν πρέπει να παρεμβαίνει με το άτομο που αποφάσισε να κόψει το ποτό.

Να είστε βέβαιος να απαλλαγούμε από τον εθισμό αλκοόλ θα είστε σε θέση να το κάνω και ποτέ δεν είναι πολύ αργά.

Πώς να αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό

Μία από τις πιο σοβαρές μορφές του αλκοολισμού — το στάδιο της κραιπάλη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το άτομο βιώνει μια μακρά και μια ακαταμάχητη έλξη προς το αλκοόλ. Πέφτει από τη ζωή για περίπου 10 μέρες, ίσως και 2-3 εβδομάδες, που είναι σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντά του και να πίνω πιο συχνά στο σπίτι.

Το binge μπορεί να είναι δύο εκδηλώσεις — οξείες και χρόνιες. Η οξεία φάση παρουσιάζεται με μια βλάβη του ήπατος, των νεφρών, του εγκεφάλου.

Οξεία συμπτώματα της νόσου είναι η καούρα, λόξυγγας, αύξηση του καρδιακού ρυθμού και αύξηση της αρτηριακής πίεσης, της μιζέριας, της συνείδησης.

Πώς να βγούμε από αυτή την κατάσταση

Η παρατεταμένη και ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ είναι γενικά που σχετίζονται με τη χρόνια μορφή της κραιπάλη.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτή την κατάσταση όλα τα συστήματα του σώματος είναι κάτω από μεγάλη πίεση, και τη συσσώρευση τοξινών στο αίμα εντυπωσιακά τα εσωτερικά όργανα, ειδικά τα νεφρά, το ήπαρ, την καρδιά και τον εγκέφαλο.

Όσο πιο γρήγορα οι άνθρωποι μπορούν να βγούμε από την κραιπάλη, τόσο το καλύτερο για τη Γενική υγεία, και το πιο εύκολο είναι να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό της ζωής. Για να βγείτε από αυτή την κατάσταση, η σωστή λύση θα ήταν η θεραπεία σε εξειδικευμένη κλινική.

Σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα, ο ασθενής θα περάσει μια περιεκτική εξέταση, συμπεριλαμβανομένου του ΗΚΓ, ακτινογραφία θώρακος, εξετάσεις αίματος και ανάλυση ούρων και αίματος.

Μετά από αυτό ο ασθενής λαμβάνει ιατρική θεραπεία, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της υγείας του και το στάδιο της αλκοολικής νόσου. Σε αυτές τις συνθήκες, η έξοδος από την κραιπάλη θα πετύχει με την ελάχιστη προσπάθεια εκ μέρους του ασθενούς, καθώς η διαδικασία ελέγχεται από το έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Αν το άτομο δεν επιθυμεί να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, μπορεί να βγει από την κραιπάλη, να είσαι στο σπίτι.

Για αυτές τις περιπτώσεις, οι ειδικοί έχουν αναπτύξει ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικές μεθόδους για τη διακοπή του αγώνα.

Γρήγορη τρόποι για να βγούμε από αυτή την κατάσταση πολύ, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για την ανεξάρτητη κυκλοφορία.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλει στην πλάτη του την κίτρινη κάρτα, και το κρύο νερό να χύσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια, πάρτε ένα μπάνιο με νερό σε θερμοκρασία δωματίου, αν υπάρχει έμετος, θα πρέπει να επιτρέπεται να καταπιεί τον πάγο. Στη συνέχεια πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τον ασθενή μακρύ ύπνο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα σπίτια για την άρρωστη ανάγκη όχι μόνο να φροντίσει για, τους συγγενείς σας πρέπει να μετρήσετε την πίεση, την εκτίμηση της πλήρωσης σφυγμού και να ακούσετε την καρδιά και να παρακολουθεί τη συνολική κατάσταση του ασθενούς.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η απόφαση να φύγουμε από μια κατάσταση κραιπάλη πρέπει να συνοδεύεται από μια απότομη απόρριψη του αλκοόλ.

Σε αυτή την περίπτωση, οι γιατροί συστήνουν αρχή να αντικαταστήσετε το σκληρό ποτό με μπύρα, και μέσα σε 2-3 μέρες το φαγητό ποτό μπύρα 100-150 mg.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταλείψουν εντελώς το αλκοόλ, και το ποσό των τροφίμων που καταναλώνονται για την ίδια. Μετά από 3 εβδομάδες μπορεί να μειώσει την ποσότητα του νερού.

δεν το αλκοόλ

Φάρμακα που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι είναι Essentiale, ενεργού άνθρακα και βιταμίνες.

Τι να κάνω

Το συμπέρασμα από την μακροχρόνια χρήση του αλκοόλ στο σπίτι τους έδωσε το αποτέλεσμα, θα πρέπει να γνωρίζουν τι είδους βοήθεια θα πρέπει να παρέχεται στον ασθενή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κατά την έξοδο από μια παρατεταμένη κραιπάλης, μην ξεχνάτε ότι είναι απαραίτητο να πλύνετε έξω το στομάχι με διάλυμα από μαγειρική σόδα και το αλάτι (διαλύονται σε 1 h/l 1 l νερού) και να πάρετε ένα ντους αντίθεση (όχι λιγότερο από 1 R ανά ώρα).

Αυτά τα βήματα θα σας αναγκάσει να δουλεύουν πιο ενεργά, νευρικό σύστημα, που οδηγεί σε καλύτερη συνολική υγεία. Για την ανάκτηση θα πρέπει να ταΐσει ένα άρρωστο ζεστό ζωμό από το κρέας, τα φρούτα.

Το τσάι είναι χρήσιμο για ποτό με λεμόνι.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόσυρση από την κραιπάλη στο σπίτι μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση ναρκωτικών. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν παθολόγο, με ψυχίατρο. Αυτός θα συνταγογραφήσει το αναγκαίο για την ανάκτηση των ναρκωτικών και να εξηγήσει την διαδικασία της θεραπείας.

Η θεραπεία με φάρμακα, ένα άτομο που πάσχει από εξάρτηση από αλκοόλ, θα πρέπει να προσεκτικά. Το γεγονός είναι ότι λόγω της παρατεταμένης έκθεσης του αιθανόλη, το μεταβολισμό, και την ακατάλληλη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε τραγικές συνέπειες.

Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ στο σπίτι;

Το κύριο πράγμα που ο ασθενής αντιληφθεί ότι η κατανάλωση είναι κακό και θα πρέπει αμέσως να σταματήσει να πίνει.

Αλλά υπάρχουν και άλλες φορές, όταν ο ασθενής καταλαβαίνει ότι έγινε αλκοολικός.

Σκέφτεται να πιείτε ένα ποτήρι, κι άλλο, πριν από ένα γεύμα είναι ο κανόνας και δεν το θεωρούν πρόβλημα. Ή το πρόσωπο στο μεθύσι και δεν σκέφτομαι τίποτα, εκτός από το αλκοόλ.

Υπάρχουν δύο είδη επεξεργασίας: αυτό είναι μια παραδοσιακή ιατρική και φαρμακευτική αγωγή. Αλλά πριν από τη χρήση είτε της μεθόδου είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ψυχίατρο. Γιατί, όπως ένας ασθενής που δεν γνωρίζουν, διότι η θεραπεία μπορεί να επηρεάσει μια τέτοια όργανα όπως η καρδιά, το συκώτι και τα νεφρά.

Οι άνθρωποι συμβούλια, και τα παραδοσιακά φάρμακα πώς να κόψω το ποτό;

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπείες του αλκοολισμού: συνταγές, συμβουλές που θα σας βοηθήσει ένα άτομο να βρει ένα τρόπο να κόψει το ποτό στο σπίτι.

Πολλές μέθοδοι είναι δοκιμασμένη στο χρόνο και να έχουν μια θετική επίδραση στο σώμα. Χωρίζονται σε διάφορες ομάδες: αφεψήματα, βάμματα, το τσάι και άλλες θεραπείες αλκοόλ στο σπίτι.

Αλλά μην το χρησιμοποιήσετε μόνο ένα μέσο, είναι απαραίτητο για τη θεραπεία του αλκοολισμού περιεκτικά. Αλλά μην ξεχνάμε την προσέγγιση σε κάθε πρέπει να είναι εξατομικευμένη.

Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ στο σπίτι;

Τσάι από βότανα που προκαλούν την επίμονη αποστροφή για το αλκοόλ:

Ένα αφέψημα του St. wort του Ιωάννη: πάρτε τέσσερις κουταλιές της σούπας θρυμματισμένα St. wort του Ιωάννη, 0,5 λίτρο βραστό νερό. Για να υποστηρίξει αυτό το μίγμα 25 έως 30 λεπτά σε ζέον υδατόλουτρο. Πίνετε δύο φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια 10-15 ημέρες πριν από την εμφάνιση της μια αποστροφή για το αλκοόλ.

Ένα αφέψημα βρώμης καλέντουλα: πάρτε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το ήμισυ του μη επεξεργασμένου βρώμη. Γεμίστε το με νερό και σε χαμηλή φωτιά βράζουμε για περίπου 30 λεπτά.

Μετά από αυτό, η λύση αποστράγγισης, προσθέστε 100 γραμμάρια. marigold λουλούδια (διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία). Τυλίξτε την έγχυση σε μια ζεστή κουβέρτα και να επιμείνει 10-12 ώρες.

Το διάλυμα διηθείται και να δώσει στον ασθενή 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα για 1 γυαλί.

Ένα αφέψημα των bearberry: πάρτε 2 κουταλιές της σούπας bearberry φύλλα, ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι νερό και βράζουμε για 15 λεπτά. Εφαρμόστε 5-6 φορές την ημέρα για 1 κουταλιά της σούπας πριν από την έλευση του αποστροφή για το αλκοόλ.

Βάμμα αηδία για την εξάρτηση από το αλκοόλ:

Η ρίζα του λεβιστικό και Laurel χύνεται ένα ποτήρι βότκα και εγχύεται για 2 εβδομάδες. Δώστε στον ασθενή να πιει ολόκληρο το τμήμα, τότε έχει σοβαρό έμετο και την εμφάνιση του αποστροφή για το αλκοόλ.

Η Ευρωπαϊκή οπληφόρων, θρυμματισμένα φύλλα ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Επιμένουν για δύο εβδομάδες σε ένα σκοτεινό μέρος.

100 ml βάμμα αναμιγνύεται με 100 ml βότκα και δώστε στον ασθενή να πιει το πρωί, και πάλι κατά τη διάρκεια του γεύματος, και το βράδυ να δώσει μόνο βότκα. Μετά από αυτό θα υπάρχει αυστηρός εμετός, η οποία μπορεί να αποτρέψει από το αλκοόλ.

Για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα για να σου δώσω άλλα 100 ml βάμμα χωρίς βότκα και μετά την παύση των έμετος.

κατά του αλκοόλ

Centaury, αψιθιά και θυμάρι πάρτε 1 κουταλιά της σούπας. κουταλάκι από κάθε βότανο και ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό, σκεπασμένη με μια κουβέρτα και να χορηγηθεί με έγχυση για 2 ώρες. Το διάλυμα διηθείται, να δώσει στον ασθενή 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι 4 φορές την ημέρα για δύο μήνες.

Τσάγια που προκαλούν έντονη εφίδρωση και την ούρηση, η οποία οδηγεί στην κάθαρση του οργανισμού από τα κατάλοιπα του αλκοόλ. Τσάι για να πιει πολύ, όπως μπορείτε να πιείτε.

Αρτεμισία, yarrow, μέντα να σε ίσες αναλογίες, να προσθέσετε δύο φορές λιγότερο το ποσοστό της αρκεύθου, ρίζα αγγελικής, και καλάμου. Η όλη σύνθεση είναι λευκασμένο, πάρτε 1 κουταλιά της σούπας από το σύνολο και ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Να επιμείνουμε, το στραγγίζουμε και το πίνουμε.

Θα πρέπει να πάρετε 20 gr. St. wort του Ιωάννη, αρτεμισία, yarrow, απλά για να πάρει 10 gr. η αντζέλικα, κύμινο υφέρπουσα, 15 γραμμάρια. μέντα και 5 ml. Juniperus. Σύνθεση άλεσμα, πάρτε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα και να διαλυθεί σε 1 λίτρο βραστό νερό για 10 λεπτά.

Το στραγγίζουμε και το πίνουμε.

17.08.2018