Μπορεί να αλκοολικός κόψει το ποτό για πάντα

Πολλοί από μας ξέρουμε τι ποτό. Από ταινίες, λαϊκές ρήσεις, τις συνομιλίες με τους γέροντες (ακόμα και από την παιδική ηλικία), κάποιες από τις υποθέσεις τους. Μερικές φορές, από το εξωτερικό, ο αγώνας θα δείτε κάτι αστείο ή ακόμη και γελοίο, αλλά δεν είναι έτσι.

ο αλκοολισμός

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί παράδειγμα ενός γείτονα, συγγενή ή ένα φίλο: φαίνεται να είναι καλοί, ευγενικοί άνθρωποι, αλλά μερικές φορές επιθετική και θυμωμένος, αλλά η ομοιότητα αυτών των ανθρώπων είναι ότι είναι σε συνεχή μέθη και σχεδόν ποτέ νηφάλιος.

Ξέρεις, αυτός ο άνθρωπος πεθαίνει σιγά-σιγά τα μάτια σου. Τι είναι ένα αλκοολούχο binge από ιατρική άποψη, δεν τα ξέρεις όλα.

Τι ποτό από ιατρική άποψη

Αλκοολούχα κραιπάλη, από την άποψη του ο γιατρός-ψυχίατρος, είναι κατά κύριο λόγο μια χρόνια δηλητηρίαση του οργανισμού συν το ισχυρότερο αυξάνεται η σωματική εξάρτηση από το αλκοόλ, μια ακατανίκητη επιθυμία για να πιω μια νέα δόση του οποιοδήποτε ποτό που περιέχει αλκοόλ. Αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος.

Όταν αντλείται ένα επεισόδιο του κραιπάλη, η πρώτη για πολύ καιρό υποφέρει από πονοκέφαλο της ποικίλης σοβαρότητας, "θεραπεία" και, στη συνέχεια, μετά από λίγο καιρό, ξεκινά το επόμενο επεισόδιο της αλκοολικής κραιπάλη, και ούτω καθεξής.

Κραιπάλη ο αλκοολισμός είναι μια εκδήλωση της δεύτερης ή πιο σοβαρά στάδια του αλκοολισμού. Και, αν αυτή η κατάσταση δεν θα σταματήσει το χρόνο και να μην καταφεύγουν στη θεραπεία της αλκοολικής ή καμία επίδραση πάνω του, αν όχι να αναγκάσει ένα πρόσωπο για να μην το ποτό, αυτό οδηγεί στον πρώτο μαρασμό της προσωπικότητάς του, και μετά το φυσικό θάνατο.

Όχι καλή. Μόνο το κακό. Η χρήση και μικρές δόσεις αλκοόλ είναι ένας μύθος!

Όταν η υπερβολική κατάχρηση αλκοόλ επηρεάζει όλα τα ζωτικά όργανα — είναι κυρίως το συκώτι, τα νεφρά, την καρδιά, το γαστρεντερικό σύστημα, τον εγκέφαλο. Ασθένειες του στομάχου, του ήπατος, των νεφρών, της καρδιάς — όλα αυτά είναι μόνο η αρχή της λίστα με το τι κάνει τον κόσμο μαζί με ένα ποτήρι βότκα, ένα καλό κονιάκ ή ένα ποτήρι κρασί.

Τώρα δεν θα αγγίξει τα μέρη της γης, όπου το αλκοόλ είναι μέρος του πολιτισμού. Για παράδειγμα, χώρες όπως η τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και σε ορισμένες άλλες χώρες. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και μια διαφορετική συζήτηση. Τώρα μιλάμε για τη Ρωσία και τη ρωσική αλκοόλ παραδόσεις.

Το αλκοόλ είναι ναρκωτικό

Στον πυρήνα της είναι αλκοολικός είναι εθισμένος, αλλά στην περίπτωση των επεισοδίων κραιπάλη φάρμακο είναι το αλκοόλ. Αυτή είναι η περίπτωση. Οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό είναι κυρίως ένα φάρμακο, η ανεξέλεγκτη χρήση των οποίων οδηγεί σε σοβαρές συνέπειες — αλκοολισμός (εθισμός στο αλκοόλ).

Εθισμός στο αλκοόλ είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια, σοβαρή εθισμό και να ασχοληθεί με αυτό ακόμη πιο δύσκολο από ό, τι, για παράδειγμα, με τον εθισμό στην ηρωίνη. Εθισμένοι στην ηρωίνη, που υποβλήθηκαν σε αποκατάσταση μαθήματα και να έχει επιτύχει σταθερή ύφεση είναι πολύ λιγότερο πειρασμό να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του από τους αλκοολικούς. Αλκοολικοί υποτροπή πιο συχνά τοξικομανείς. Μετά από όλα, το αλκοόλ πωλείται "σε κάθε γωνία" και θα συναντήσετε τον συνεχώς, ποτά συνεχώς τα μάτια. Οποιοδήποτε μεγάλο κατάστημα ή την υπεραγορά πάντα να προσφέρει στους πελάτες της το αλκοόλ σε ένα ευρύ φάσμα. Από την "αθώα" μπύρα, κρασί, βότκα, κονιάκ, με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ κοκτέιλ.

Το αλκοόλ είναι παντού γύρω μας!

Η μόδα τα τελευταία χρόνια, είναι το μέρος όπου βαρελίσια μπύρα πωλείται, για παράδειγμα, με το εμπορικό σήμα "Ζωντανή μπύρα". Ή αλκοολούχα cafe, με μια ποικιλία από οινοπνευματώδη ποτά που μπορείτε να αγοράσετε και να πίνουν εδώ και τώρα, όπως λένε "επί τόπου".

Αυτά τα "αλκοόλ σημεία" είναι η πιο πολυσύχναστη και η πιο βατός περιοχές. Δεν τα βλέπω κάθε μέρα είναι αδύνατο. Κύκλο σερβίρουν αλκοόλ.

Κέντρα αποκατάστασης για τη θεραπεία του αλκοολισμού και την επακόλουθη αποκατάσταση της μάτια γεμάτα με αλκοολισμό, αλλά για να πάρει και πάλι και να γίνει ένα φυσιολογικό άτομο μονάδες αποτυγχάνει.

πίσω από το Γραφείο

Αλκοολισμό, την επίτευξη επίμονη μακροχρόνια ύφεση. Ο μαξ είναι 7-10%.

Άλλοι ασθενείς έχουν αντίστοιχα κέντρα αποκατάστασης "σπάσει" σε τρεις ή τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία τους σε νοσοκομεία. Είναι πολύ σταθερό και αξιόπιστα δεδομένα και να ξέρουν τα πάντα narcologists.

Πρώτον, η "πρώην" το αλκοόλ που εξαρτώνται από αρχίσουν να πίνουν αλκοόλ λίγο, και φαίνεται ότι τώρα όλα είναι ΕΝΤΆΞΕΙ, τον έλεγχο τους πόθους για το αλκοόλ και να πίνουν και πάλι. Για τις γιορτές ή απλά κατά τη διάρκεια των εορτών πίνουν μαζί με όλους και δεν απαιτούν συνεχίσει.

Άλλοι, καθώς και από αλκοολικοί, αρχίζει να φαίνεται ότι όλα είναι καλά, βαριά αλκοολούχα παρελθόν είναι πίσω μας, ο άνθρωπος που θεραπεύτηκε και είναι υγιής, μπορεί να πιει. Αλλά δεν είναι, το αλκοόλ είναι ύπουλη και μπορεί να περιμένει πολύ καιρό. Χρόνια.

Πρώην αλκοολικοί δεν θα συμβεί

Η συμπεριφορά τους όσον αφορά το αλκοόλ σταματήσουν να πίνουν οι άνθρωποι πρέπει να ελέγχουν το υπόλοιπο της ζωής μου. Να αγγίξει, ακόμη και φαινομενικά ακίνδυνο για ποτό στο νέο έτος, το γάμο ή ένα μπουκάλι μπύρας, σε κάθε περίπτωση αδύνατο. Έχουν μια σταγόνα για να πιούμε άνθρωπος πρέπει να διατηρούνται συνεχώς αποστροφή για την ίδια την ιδέα της κατανάλωσης.

Όταν νηφάλιος, τα αλκοολούχα ήπιε το πρώτο μεγάλο διάλειμμα μετά από μία δόση του αλκοόλ, που τα ξέρει όλα. Και πάλι, είναι ίδιες με αυτές των αλκοολούχων μηχανισμούς και με τον καιρό όλα θα επιστρέψουν πίσω που ξεκίνησε. Το γεγονός ότι ο πρώην αλκοολικοί δεν συμβεί αυτό, δεν είναι απλά μια παροιμία, είναι ένα γνωστό ιατρικό γεγονός.

Τι θα συμβεί στη συνέχεια

Τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι αυτό: πρώτον, ένα "πρώην" αλκοολούχα, όπως είναι φυσιολογικό, η συνήθης φυσιολογική ζωή, την υποστήριξη της κοινωνικής τους δραστηριότητα, λειτουργεί, εργάζεται με παιδιά, συναντιέται με φίλους τα σαββατοκύριακα. Μαζί με όλους που συμμετέχουν στα πανηγύρια, όπου υπάρχουν πνεύματα. Σταδιακά να πίνει και να παραμένει νηφάλια, στη συνέχεια, μέθυσε, αλλά στα "φυσιολογικά όρια" — ένα διασκεδαστικό, εορταστική, πνευματώδης.

Το αλκοόλ δεν επιτρέπεται σε όλους!

Αλλά, όπως όλοι μας και ο ασθενής δεν θέλω, είναι προσωρινή. "Πρώην αλκοολικός" ακόμα θα επανέλθει ο αλκοολισμός, αυτό είναι επίσης όπου ξεκίνησαν όλα. Και, πρώτα απ ' όλα, εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε ότι η προηγούμενη ή οι αγαπημένοι του θα δώσουν προσοχή σε αυτό και να ζητούν βοήθεια από τον ψυχίατρο, τόσο πιο εύκολο θα είναι για τη δευτερεύουσα συνέπειες από ένα επεισόδιο της νόσου. Σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων επεισοδίων του αλκοολισμού γιατρός δεν είναι μόνο επιθυμητή, αλλά και αναγκαία.

Πώς συμβαίνει

Νίκησε τον αλκοολισμό τους ανθρώπους για πολύ καιρό, ίσως και χρόνια, καθόλου αλκοόλ και σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν καν το αλκοόλ. Με άλλα λόγια δεν πίνει καθόλου. Αρχίζει να φαίνεται ότι όλα είναι καλά και γιατί όχι να πιούμε. Είναι τόσο ωραίο, το αλκοόλ χαλαρώνει, βελτιώνει τη διάθεση, πιο σίγουροι, πιο ενεργό και όλος ο κόσμος φαίνεται καλύτερα.

Ο αγώνας επέστρεψε. Αντίστροφη μέτρηση

Το πρώτο βήμα. Μετά την αλκοολική και μετά από μακροχρόνια ύφεση έπιναν αλκοόλ, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Θα είναι ένας μήνας, δύο, έτος. Και όλα θα πέσει στη θέση του. Θα αρχίσει τα ίδια προβλήματα στη δουλειά, το ίδιο ποτό, με τα ίδια ψέματα, τα ίδια προβλήματα και τα προβλήματα. Και όλοι θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Πρώτο, καιρό, δεν είναι πολύ επιτυχημένη πειθώ, μετά τη θεραπεία, στη συνέχεια, μακροπρόθεσμη αποκατάσταση και, στη συνέχεια, αν και τυχερός, και πάλι πολύ σταθερή ύφεση. Ο άνθρωπος ξανά για να σταματήσει να πίνει.

Αλλά παίρνει το χρόνο. Ξανά και ξανά. Εβδομάδες, μήνες, χρόνια. Και η ζωή μας έχει δοθεί μόνο μια φορά και δεν γίνεται να το φτιάξω, δεν διαγράφεται από τη μνήμη. Αν αυτό είναι ένα σφηνάκι αλκοόλ; Μάλλον όχι. Πρώην αλκοολικοί δεν θα συμβεί. Αντιαλκοολικός οι άνθρωποι πρέπει να σταθερά το καταλαβαίνω αυτό. Το αλκοόλ στη ζωή του, ποτέ δεν πρέπει να είναι ποτέ.

όχι στον αλκοολισμό

Μπορεί να τα αλκοολούχα τον εαυτό του να κόψει το ποτό

Συγγενείς του σκληρού πίνει ενδιαφέρονται για το αν τα αλκοολούχα τον εαυτό του να σταματήσει να πίνει; Πώς να κόψω το αλκοόλ, χωρίς επαγγελματική βοήθεια; Εκείνους γοητευμένος από το "πράσινο φίδι" μπορεί επίσης να είναι μια ενδιαφέρουσα απάντηση στο ερώτημα αυτό. Αιτίες του εθισμού από τα αλκοολούχα ποτά πολλά, και όλα αυτά συνδέονται με την ανθρώπινη ψυχή. Ως εκ τούτου, η θεραπεία του φυσικού σώματος – αυτό είναι το δεύτερο στάδιο της νόσου. Αρχικά, η θεραπεία πρέπει να επηρεάζει τον ψυχισμό του ασθενούς. Είναι σημαντικό η επιθυμία των αλκοολούχων να σταματήσει να πίνει.

Οι λόγοι που παρακινούν ένα άτομο να αλκοολισμό

Γιατί αλκοολικός έχει γίνει εξαρτάται από τον εθισμό τους και δεν μπορεί να κόψει το ποτό:

 1. Η επιρροή της εταιρείας. Πολλοί άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης, όταν η γιορτή συνοδεύεται από υπερβολική οινοποσία. Δεν επιτρέπεται να χάσουμε άλλη μια πρόποση για να μην αφήσει εντελώς άδειο ποτήρι. Γιορτές, γενέθλια, βαπτίσεις και ακόμη και μια συνηθισμένη συνάντηση είναι μια ευκαιρία για μαζώξεις. Δυστυχώς, αυτές οι παραδόσεις έχουν περάσει από γενιά σε γενιά.
 2. Η επιθυμία να έχουν τη διασκέδαση. Η έκκληση του αλκοόλ είναι ότι προκαλεί ευφορία. Διαφορετικά, δεν θα είχε οδηγήσει σε εθισμό, και να κόψει το ποτό θα είναι εύκολο. Και με την πάροδο του χρόνου, το αλκοόλ παύει να φέρει χαρά, ακόμη και σε μεγάλες δόσεις.
 3. Τη φροντίδα του προβλήματος. Αυτή η μέθοδος είναι χαρακτηριστικό των αδύναμων ανθρώπων. Προβλήματα στη δουλειά, την οικογένεια σκάνδαλα, την τραγωδία και άλλα δυσάρεστα πράγματα που επηρεάζουν την κατάχρηση του αλκοόλ. Αντί να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα, αλκοολικός παίρνει άλλη μια δόση και ξεχασμένα από τον χρόνο.
 4. Αυτο-αμφιβολία. Όλοι ζούμε σε μια κοινωνία, η οποία σε διάφορους βαθμούς επηρεάζει τις ζωές μας. Κάποιοι αντιδρούν υπερβολικά στις απόψεις των άλλων και φοβάται να κάνει κάτι λάθος. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και μπορεί να προκαλέσει συγκροτήματα. Όλα αυτά εξαφανίζεται όταν μεθυσμένος. Ως εκ τούτου, το άτομο είναι συνεχώς απαιτούμενη δόση για να ξεπεραστεί το συγκρότημα.

Είναι δυνατόν αυτο-ίασης

Η πρώτη και απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική επίδραση – η επιθυμία του ασθενούς να σταματήσουν τη συνήθεια. Το κάνετε μόνοι σας μπορεί να είναι μόνο μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα.
Τι συμβουλές μπορείς να δώσεις ένα πρόσωπο που αποφάσισε να απαλλαγεί από τον εθισμό:

 • θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αλκοόλ δεν μπορεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες;
 • βρείτε το κίνητρο για να σταματήσουν τον εθισμό μία φορά και για όλα;
 • διακόπτης το πάθος σου σε ένα άλλο μάθημα: κάνετε κάποια τέχνη, να υπογράψει επάνω για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το γυμναστήριο, κ. λπ. *
 • αποφύγετε τις εταιρείες, όπου η κατανάλωση αλκοόλ είναι ο κανόνας;
 • ζητήσει από όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας να μην πίνουν στην παρουσία σου και να μην το συζητήσουμε.

Πώς να βρείτε το κίνητρο για να θεραπεύσει

Εκτός από την επιθυμία, το δεύτερο αποτελεσματικός παράγοντας για να απαλλαγούμε από τον εθισμό είναι το κίνητρο. Για τον καθένα μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά σε Γενικές γραμμές, υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι για να κόψει το ποτό χωρίζονται σε δύο τύπους:

 1. Ψυχολογική. Ο αλκοολικός έχει εσωτερική αρμονία. Όταν είναι μεθυσμένος, δεν το συνειδητοποιήσουμε αυτό και να νιώθει ευτυχισμένη. Αλλά σε περιόδους απογοητευτικό του έρχεται πολύ αρνητικά συναισθήματα. Να ασχοληθεί μαζί τους και να σταματήσουν να πίνουν, θα πρέπει ψυχολογικό κίνητρο. Μπορεί να είναι μια βαθιά ηθική σοκ, μια αίσθηση της αποικοδόμησής της, μια ακαταμάχητη επιθυμία να σπάσει τον φαύλο κύκλο, κ. λπ. Για τις νέες γυναίκες κινητήριος παράγοντας μπορεί να είναι η επιθυμία να γίνει μητέρα.
 2. Σωματική. Η κατάχρηση αλκοόλ οδηγεί σε μη αναστρέψιμη επιδείνωση της υγείας. Επηρεάζει σχεδόν όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος, κυρίως το ήπαρ, τον εγκέφαλο, την καρδιά. Εμφανή συμπτώματα εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, όταν ο εθισμός έχει ήδη εκδηλωθεί. Επιπλέον, το αλκοόλ δηλητηρίαση, ένα άτομο μπορεί να κάνει παράνομες ενέργειες. Μερικά από αυτά είναι η αιτία της φυλάκισης. Το κίνητρο σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να είναι η επιθυμία να ζήσει περισσότερο, ο φόβος, η ντροπή, η απροθυμία να πάει φυλακή.

Πώς να βοηθήσει το σώμα να ανακάμψει μετά τη διακοπή αλκοόλ

Για να θεραπεύσει, να απέχουν από την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Ενώ μεθυσμένος αλκοολούχα συνήθως αισθάνεται αρνητικές εκδηλώσεις. Αίσθημα παλμών, ναυτία, εμετό, ζάλη και άλλα συμπτώματα ενδεικτικά της δηλητηρίασης. Αυτή η αντίδραση στο αλκοόλ, που είναι δηλητήριο.
Τι μπορεί να βοηθήσει να διευκολύνει αυτή την κατάσταση:

 1. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείτε να πιείτε αλκοολούχα ποτά. Η άφιξη των νέων μερίδων το δηλητήριο δεν θα οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα.
 2. Κατά την πρώτη, αφαιρέστε την τοξικότητα θα βοηθήσει τα υλικά πληρώσεως. Ο ασθενής μπορεί να δεχθεί τους μέσα σε δύο εβδομάδες.
 3. Θα πρέπει η χρήση της γλυκόζης. Κατά τη στιγμή της αποτυχίας από τα αλκοολούχα ποτά ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάσχει από έλλειψη υδατανθράκων. Make up για την έλλειψη γλυκά, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ειδικά φάρμακα.
 4. Μια υγιεινή διατροφή θα βελτιώσει την κατάσταση του σώματος. Διατροφή, καθώς και τις βασικές ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην αποκατάσταση της λειτουργίας των οργάνων.
 5. Άφθονα υγρά είναι ένας άλλος τρόπος για να καθαρίσει το σώμα. Αλλά πρώτα θα πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος. Εάν υπάρχουν προβλήματα, χρειάζεστε συμβουλές των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα επιτρεπόμενα νερό.
 6. Δεν μπορεί να βλάψει για να ελέγξετε την κατάσταση του συνόλου του οργανισμού και να προσδιορίσει την πιθανή παθολογία. Πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών που προκύπτουν σε ένα φόντο του αλκοολισμού, θα βοηθήσει την ανάκαμψη.
17.08.2018