Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ στο σπίτι;

Self αγώνα με εξάρτηση από το αλκοόλ είναι δύσκολο, αλλά εφικτό, εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας στο σπίτι θεραπεία

Osnovy-uspeha-v-domashnej-terapii

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κριτήρια περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Θα πρέπει να είναι έτοιμη να βρείτε έναν εύκολο τρόπο για να κόψει το ποτό είναι σχεδόν αδύνατη. Ακριβώς όπως είναι αδύνατο να την αντιμετωπίσουν με σοβαρή εξάρτηση από το αλκοόλ, όταν προφανή ψυχική ή φυσιολογικές διαταραχές.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο αλκοολικός ο ίδιος συνειδητοποιήσει και αποδεχτεί την αναγκαιότητα της πάλης με τον εθισμό τους. Διαφορετικά, οποιαδήποτε μορφή υποχρεωτική θεραπεία στο σπίτι θα είναι αναποτελεσματική ή ακόμα και άχρηστα.

Αλκοολικοί που πήρε την απόφαση να ξεπεράσουν τον εθισμό τους, ένα πολύ σημαντικό υπομονή, την κατανόηση και την υποστήριξη των αγαπημένων τους. Ως εκ τούτου, κύριος στόχος τους πρέπει να είναι η μέγιστη δυνατή περίφραξη του ασθενούς από καταστάσεις που προκαλούν βλάβες. Σε περίπτωση που ένας αλκοολικός δεν μπορεί να επαίρεται για ισχυρό χαρακτήρα, αν δεν έχει δύναμη, μπορεί να χρειαστεί πλήρη έλεγχο πάνω από τον εαυτό του, τη συμπεριφορά του και το βασικό κύκλο επικοινωνίας.

Μόνο όταν όλες αυτές οι συνθήκες είναι δυνατό να ελπίζουμε για την επιτυχή ανάρρωση από τον εθισμό και το θηλυκό, αλκοολούχα και τον άνθρωπο.

Ο αγώνας κατά του αλκοολισμού: από πού να αρχίσω

Συνειδητοποίηση του προβλήματος και την αποφασιστική απόφαση ότι με εξάρτηση από το αλκοόλ πρέπει να αγωνιστούμε είναι το πρώτο βήμα στο δρόμο προς την νηφαλιότητα.

Το μονοπάτι της αυτο-ίασης ψυχολόγοι συστήνουν να ξεκινήσετε με την επικοινωνία. Το πιο κοντινό κύκλο της συνεχούς επικοινωνίας θα πρέπει να περιλαμβάνει:

 • τα μέλη της οικογένειας που πάσχουν από εξάρτηση από αλκοόλ;
 • για άτομα που ακολουθούν μια παρόμοια πορεία και είναι σε θέση να υποστηρίξει, να μοιραστούν εμπειρίες, να παράσχει την αναγκαία συνδρομή *
 • είναι δυνατόν ή, εάν είναι απαραίτητο, ψυχολόγοι και θεραπευτές – επαγγελματίες που είναι σε θέση να βοηθήσει στην αναζήτηση για τα πραγματικά αίτια του αλκοολισμού και να προτείνει τρόπους από την κατάσταση.

Σημαντικό! Για την επιτυχή υλοποίηση του συνέλαβε το σχέδιο είναι απαραίτητο να αρνηθεί να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, ενεργοποιεί την πρόσληψη αλκοόλ, και να επιστρέψει σε ένα οικείο κοινωνικό τους περιβάλλον. Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, είναι απαραίτητο με κάθε τρόπο, μέχρι την αλλαγή της κατοικίας, η εργασία, το σχολείο, το χωρισμό, αν το πόσιμο εταίρος δεν πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος ζωής.

Το "Binge drinking" μια μορφή του αλκοολισμού και γιατί η απειλή της μια απότομη απόρριψη του αλκοόλ

Borba-s-alkogolizmom-s-chego-nachat

Ο αγώνας είναι μία από τις πιο σοβαρές μορφές του αλκοολισμού, που συνοδεύεται από περίπλοκες παρενέργειες. Η διάρκεια αυτή η κατάσταση μπορεί να ποικίλει από μερικές ημέρες έως αρκετούς μήνες, και οι συνέπειές της είναι αδύνατο να εξαλειφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απόσυρση από την κραιπάλη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σταδιακά και σε διάφορα στάδια. Αν ξαφνικά σταματήσεις να πίνεις, να αποδυναμωθεί το σώμα συνηθίσει σε μια ημερήσια δόση αλκοόλ δεν μπορεί να σταθεί.

Τις πιθανές συνέπειες από την ξαφνική απόσυρση του αλκοόλ:

 • το ισχυρότερο κατάθλιψη, συνοδεύεται από κρίσεις πανικού, ευερεθιστότητα, άγχος;
 • τρομώδες παραλήρημα ή αλκοολική ψύχωση, συμπτώματα τα οποία είναι ανεξήγητο φόβο, ψευδαισθήσεις, παραλήρημα, αϋπνία;
 • διαταραχές της μνήμης.

Οι πιθανές φυσιολογικές επιδράσεις της αιφνίδιας απόσυρσης από το αλκοόλ περιλαμβάνουν:

 • η έλλειψη όρεξης;
 • ναυτία, έμετος, διάρροια;
 • τρόμος των άκρων;
 • εσωτερική πλύση ή εντερική αιμορραγία;
 • η εμφάνιση αρρυθμία, αίσθημα παλμών;
 • αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ως εκ τούτου, το επιχείρημα σχετικά με το πώς να κόψει το ποτό γρήγορα θα πρέπει να είναι έτοιμη τόσο γρήγορα να βγούμε από την κραιπάλη, πιο πιθανό, δεν θα λειτουργήσει.

Δυστυχώς, καθολικός γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία για τον αλκοολισμό, δεν έχει ακόμη εφευρεθεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οποιεσδήποτε ενέργειες που λαμβάνονται θα είναι άχρηστο.

Πώς να βγούμε από την κραιπάλη και να ανακουφίσει τα συμπτώματα του hangover;

Για την απόσυρση από την κραιπάλη στο σπίτι για να προετοιμάσει εκ των προτέρων:

 • να παρέχει την απαραίτητη ποσότητα πόσιμου υγρού μέσα στο σπίτι (μεταλλικό νερό, ποτά φρούτων, ποτά φρούτων), συλλογές βότανα, μερικά από τα φάρμακα;
 • για να περιορίσετε την πρόσβαση στο αλκοόλ;
 • για να εξασφαλιστεί ότι ο ασθενής για ηρεμία και ξεκούραση.

Σημαντικό! Την πρώτη ημέρα οι διαδικασίες είναι πολύ σημαντικό να είναι σε θέση να απέχουν από την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών – αυτή θα είναι η επιτυχία της εκδήλωσης.

Βήμα-προς-βήμα οδηγό για την αφαίρεση του κατάσταση κραιπάλη:

Vyvedenie-iz-zapojnogo-sostoyaniya

1. Την παραμονή της την ίδια ημέρα, συνιστάται να πάει για ύπνο νωρίς, πίνοντας ένα ποτήρι αφέψημα από μέντα ή λεμόνι βάλσαμο.

2. Μετά το ξύπνημα και όλη την ημέρα να πίνουν τόσο ρευστό όσο το δυνατόν: με αγγούρι ή λάχανο άρμη, νερό, ποτά φρούτων, ποτά φρούτων, αφεψήματα, βότανα ή κανονικό τσάι με μέλι και λεμόνι. Ένα μεγάλο όγκο του υγρού που προωθεί τη φυσική αποτοξίνωση του σώματος.

3. Θα επιταχύνει τη διαδικασία καθαρισμού από τα προϊόντα διάσπασης του αλκοόλ οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα απορροφητικές ουσίες.

4. Για να καθαρίσει το συκώτι από τις τοξίνες.

Στο δρόμο έξω από το binge μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από δύο έως πέντε ημέρες. Σταδιακά η κατάσταση του ασθενούς θα βελτιωθεί. Τη δεύτερη και τις επόμενες μέρες εμφανίζεται το περπάτημα στον καθαρό αέρα, να πίνει άφθονα υγρά, ντουζιέρες, χαμηλή ένταση ή σύγκρουση.

Πώς να αφαιρέσει την λαχτάρα για το αλκοόλ παραδοσιακές μεθόδους;

Στον αγώνα κατά του αλκοολισμού παραδοσιακή ιατρική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό για την ιατρική περίθαλψη, και ως το κύριο.

Σημαντικό! Σε περιπτώσεις σοβαρές μορφές της εξάρτησης από το αλκοόλ λαϊκή ιατρική μπορεί να είναι ανίσχυροι. Για να θεραπεύσει το προχωρημένο στάδιο της νόσου είναι δυνατή μόνο με τη βοήθεια από εξειδικευμένο ιατρικό, ψυχολογικό ή ψυχοθεραπευτική βοήθεια.

Λαϊκές θεραπείες κατά του εθισμού στο αλκοόλ

Βοτανική ιατρική είναι η πιο κοινή μέθοδος για την θεραπεία του αλκοολισμού.

Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιεί βότανα όπως fireweed, καραγκιοζοπαίχτης (γρασίδι), την Ευρωπαϊκή άγρια πιπερόριζα, η ρίζα του λεβιστικό, St. wort του Ιωάννη, θυμάρι κ. λπ. τα οποία παρασκευάζονται Από την αφεψήματα και αφεψήματα για κατάποση.

Ivan-τσάι μειώνει τους πόθους για το αλκοόλ, τα βοηθά να αντιμετωπίζουν το hangover. Φεύγει ο Ιβάν-τσάι αναμιγνύεται με τα φύλλα του θυμαριού σε αναλογία 5:1, ετοιμάζω με βραστό νερό για 20-30 λεπτά και το πίνουμε 5-7 φλιτζάνια την ημέρα. Έγχυση είναι συνιστάται να πίνουν σε οξεία επιθυμία να λάβει το αλκοόλ.

Αποστροφή για το αλκοόλ να προκαλέσει μια έγχυση των το θυμάρι, ένα αφέψημα από τη ρίζα της λεβιστικό και τη δάφνη, αφεψήματα από βότανα οπληφόρων:

 • 15 g θυμάρι, ρίχνουμε 500 ml βραστό νερό και να κρατήσει σε υδατόλουτρο για 15 λεπτά, δροσερό, φίλτρο, προσθέστε βραστό νερό στον αρχικό όγκο 500 ml, ρίχνουμε το ζωμό, 15 ml βότκα. 50 γραμμάρια δύο φορές την ημέρα. Πορεία της φαρμακευτικής αγωγής για 7-10 ημέρες. Μετά από ένα διάλειμμα για μια εβδομάδα και, αν είναι απαραίτητο, να επαναληφθεί.
 • Ένα αφέψημα της ρίζας του λεβιστικό είναι μια πιο ριζική θεραπεία. Για το μαγείρεμα διαρκεί 1 root, 2 φύλλα δάφνης και ένα ποτήρι βότκα. Όλα αυτά εμποτισμένη με το ίδιο πλοίο για δύο εβδομάδες. Βάμμα μπορούν να απολαύσουν έναν ασθενή που υποφέρει από πονοκέφαλο. Μετά τη χρήση, τα αλκοολούχα αναμένουν μια ισχυρή έμετος. Μετά από δύο ή τρεις τέτοιες διαδικασίες, τα αλκοολούχα σχηματίζεται αποστροφή για το αλκοόλ.
 • Για να προετοιμάσει ένα αφέψημα από ένα κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα έδαφος βότανα οπληφόρων ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και σιγοβράστε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά. Την επόμενη, ο ζωμός κρυώσει, φιλτράρεται και λαμβάνονται μέσα σε τρεις εβδομάδες, 1 κουταλιά της σούπας 5 φορές την ημέρα.

Αδιαφορία για τα αλκοολούχα ποτά μπορεί να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα της χλόης καραγκιοζοπαίχτης.

Σημαντικό! Καραγκιοζοπαίχτης το φυτό είναι δηλητηριώδες, έτσι ώστε να λαμβάνουν με προσοχή, να πειραματίζεται με τη δοσολογία από μια μικρότερη ποσότητα φαρμάκου μεγαλύτερη.

Για να προετοιμάσει το ζωμό 10 g από τις ρίζες του ο καραγκιοζοπαίχτης είναι γεμάτη με 50 ml βραστό νερό και εγχύεται για μια ώρα σε ζεστό μέρος. Η προκύπτουσα έγχυση φιλτράρεται μέσω cheesecloth και λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα προστίθενται στα τρόφιμα ή τα ποτά του ασθενούς, αυστηρά 1 σταγόνα. Πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό μέρος όχι περισσότερο από 5 ημέρες. Εάν εντός 5 ημερών από την πρόσληψη αποδοτικότητα σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται, η δόση αυξάνεται σε δύο πτώσεις, και επαναλάβετε τη διάρκεια, τη σταδιακή επέκταση, αύξηση της δόσης μέχρι να επιτευχθεί ορατά αποτελέσματα.

Ένα αφέψημα από τα φύλλα και τα άνθη του St. john's wort έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ως ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό. Η επίδραση από τη λήψη St. wort του Ιωάννη γίνεται ορατή ήδη κατά την ημέρα 10-14. Για την παρασκευή του φαρμάκου 4 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο φυτό αναμιγνύεται με 0,5 λίτρα βραστό νερό και το αφήνουμε σε σκοτεινό ζεστό μέρος μέχρι να κρυώσει. Έγχυση που λαμβάνονται πριν από τα γεύματα δύο φορές την ημέρα για ½ Φλιτζάνι σε ένα μήνα.

Πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από αλκοολισμό, τη χρήση άλλων τεχνικών;

Ukus-pchyol-ot-alkogolizma

Επιπλέον βοτανική ιατρική, υπάρχουν και άλλα λαϊκά μεθόδους για την καταπολέμηση της εξάρτησης από το αλκοόλ.

Έτσι, να απαλλαγούμε από την εξάρτηση από το αλκοόλ θα σας βοηθήσει... το δάσος σφάλματα! Για την κατασκευή του "φάρμακο" για μια χούφτα δάσος σφάλματα εγχύεται σε ένα ποτήρι βότκα για αρκετές ημέρες και μετά από αυτό το ποτό είναι αλκοολικός. Στους ανθρώπους, αυτή η μέθοδος θεραπείας θεωρείται ότι είναι μία από τις αποτελεσματικές εναλλακτικές μεθόδους για την καταπολέμηση του αλκοολισμού. Λαϊκοί θεραπευτές ισχυρίζονται ότι η διαδικασία είναι αρκετά για την πλήρη αποχή από το αλκοόλ για πάντα.

Ένα άλλο υπερβολικό, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική μέθοδος είναι η θεραπεία με τις μέλισσες. Το μάθημα διαρκεί για 10 ημέρες. Για θα πρέπει να αντικαταστήσετε το "μη εργασία" το χέρι κάτω από το τσίμπημα των εντόμων. Ο αριθμός των μελισσών (και ως εκ τούτου, τσιμπήματα) καθημερινά θα πρέπει να αυξηθεί κατά ένα. Αυτό είναι, κατά την πρώτη μέρα της πορείας του ασθενούς δάγκωμα μία φορά, στην πέμπτη ημέρα – πέντε φορές. Ξεκινώντας από την έκτη ημέρα ο αριθμός των μελισσών μειώνεται με την αντίστροφη σειρά. Θεραπεία που λήγει την ημέρα 10 με ένα δάγκωμα. Πιστεύεται ότι αυτή η τεχνική όχι μόνο μειώνει την λαχτάρα για το αλκοόλ, αλλά το αλκοόλ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σημαντικό! Κάθε μπουκιά πρέπει να αφαιρεθεί από το μαλακό ιστό άκρη του εντόμου. Αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες σε τσιμπήματα εντόμων.

Παρά το γεγονός ότι η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία μπορεί να κάνει θαύματα, οι πρώτες προσπάθειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι συχνά μια προσπάθεια να πολεμήσει. Για να επιτύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά με το κατάλληλο κίνητρο, το κατάλληλο επίπεδο υπομονή, επιμονή, δύναμη της θέλησης και το θάρρος να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό στα αρχικά στάδια των δυνάμεών τους είναι αρκετά αληθινό. Είναι σημαντικό να επιστρατεύσει την υποστήριξη των αγαπημένων τους και να μην παραιτηθεί.

17.08.2018