Allen Carr — Εύκολος τρόπος για να κόψεις το ποτό. Δεν με βοηθήσει!

Allen Carr

Ψάχνετε για ένα βιβλίο του Allen Carr Εύκολος τρόπος για να σταματήσεις να πίνεις;

Επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω. Τις ελπίδες σας μπορεί να είναι διακεκομμένη, όπως ήταν κάποτε, δεν δικαιολογείται και δεν έχω.

Σε αυτό το άρθρο θα σας πω γιατί δεν πρέπει να διαβάστε αυτό το βιβλίο.

Ίσως έχετε ήδη διαβάσει το βιβλίο του Allen Carr Εύκολος τρόπος για να σταματήσουν το Κάπνισμα, σταματήσουν το Κάπνισμα με επιτυχία. Και τότε ανακάλυψα ότι υπάρχει ένα βιβλίο πιο Εύκολος τρόπος για να κόψεις το ποτό.

Μόνο που ξέρω είναι το δεύτερο βιβλίο είναι μια μικρή βοήθεια.

Και δεν είναι η υπαιτιότητα του Allen Carr. Αυτός ο άνθρωπος πραγματικά πολλά και ανακάλυψε ο Εύκολος τρόπος να κόψετε το Κάπνισμα, που έχει βοηθήσει εκατομμύρια καπνιστές να σταματήσουν το τσιγάρο.

Allen Carr Εύκολος τρόπος για να σταματήσει να πίνει. Γιατί δεν λειτουργεί;

Ωστόσο, το θέμα της εξάρτησης από το αλκοόλ, αυτό λειτουργεί ανεπαρκώς.

Θα σου πω, μην πάρετε τον εύκολο δρόμο ως πανάκεια.

Δεν πιστεύω στο παραμύθι ότι υπήρχε κάποια σούπερ μέθοδος που θα λύσει όλα μου τα προβλήματα.

Κάπως Allen Carr αποφάσισε ότι ο πιο εύκολος τρόπος είναι πανάκεια για όλα τα προβλήματα, θα λειτουργήσει σε όλους τους τομείς της ζωής.

Φίλοι, κατεβεί από τον ουρανό στη γη.

Εγώ μόλις έπεσε για αυτή την παγίδα. Πείτε εν συντομία.

Όπως είχα επηρεαστεί από Allen Carr και τον εύκολο τρόπο;

Έκοψα το Κάπνισμα χρησιμοποιώντας Allen Carr είναι το πώς μπορείτε και να έχεις το αποτέλεσμα πραγματικά να σταματήσουν το Κάπνισμα. Αλλά εδώ είναι το πράγμα, άρχισα να πίνω περισσότερο. Και τότε βρήκα ένα βιβλίο του Allen Carr "Εύκολος τρόπος για να κόψεις το ποτό".

Αλλά: μετά την ανάγνωση του δεύτερου μέρους, δεν λύνει το πρόβλημα και να κόψει το ποτό.

Ο εθισμός μου μόλις μετακόμισε από το Κάπνισμα, στο αλκοόλ, αυτό είναι όλο. Συνειδητοποίησα ότι μου εθιστική συμπεριφορά παρέμεινε.

Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Στο βιβλίο του Allen Carr Εύκολος τρόπος για να σταματήσει το Κάπνισμα και το αλκοόλ, είναι η λεγόμενη πλύση εγκεφάλου τύπου που επαναπρογραμματίζει, δεν μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε οφέλη στο τσιγάρο, το αλκοόλ και άλλα πράγματα.

Αλλά το θέμα είναι ότι με το Κάπνισμα, μπορεί να βοηθήσει, αλλά το αλκοόλ δεν είναι.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις φίλους που εγκαταλείψτε το βιβλίο του Allen Carr.

Αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που σταμάτησε να πίνει αλκοόλ και να παραμείνει νηφάλιος για τουλάχιστον ένα χρόνο με τα βιβλία του; Προσωπικά, δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Επειδή είναι σχεδόν εκεί!

Γιατί είναι τόσο δημοφιλής Εύκολος τρόπος για να σταματήσεις να πίνεις;

Η όλη επιτυχία το βιβλίο του Allen Carr Εύκολος τρόπος για να σταματήσει το ποτό είναι ότι όλα τα δημοτικότητα μετανάστευσαν από το πρώτο από τα βιβλία του για το Κάπνισμα.

Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς η επιτυχία μεταφέρεται στο δεύτερο μέρος της ταινίας από το πρώτο, αν και το δεύτερο μέρος ήταν μια ολοκληρωτική "σκατά".

Οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν και να σέβονται το πρώτο μέρος της ταινίας, ο καθένας πήγε για το δεύτερο!

Και στην πραγματικότητα, Allen Carr δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα με τον εθισμό, γιατί πώς θα ξέρω αν ένα άτομο εγκαταλείπει το Κάπνισμα, αρχίζει απλά πιο παχουλό, ισχύουν άλλες εξαρτήσεις, για παράδειγμα: για να παίξετε περισσότερα παιχνίδια στον υπολογιστή, τον Αυνανισμό, πορνογραφία, την υπερκατανάλωση τροφής, κ. λπ.

Στη ρίζα του το πρόβλημα των εθιστική συμπεριφορά δεν έχει λυθεί.

Α, και θα μπορούσε να ψάχνει για το βιβλίο, γιατί παρατήρησα ότι η ποιότητα της ζωής του, ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει. Τώρα, βέβαια, δεν καπνίζεις σαν φουγάρο, αλλά κάποιου είδους εσωτερική δυσφορία δεν σε αφήνει ποτέ.

  • Προσωπικά, έχω διαβάσει το βιβλίο του Allen Carr είναι ο Εύκολος τρόπος να κόψετε το Κάπνισμα 2 φορές και τις δύο φορές που διήρκεσε ένα έτος και, στη συνέχεια, ξανά άρχισα το Κάπνισμα.
  • Το βιβλίο Εύκολος τρόπος για να σταματήσει το ποτό, θα το διαβάσω 2 φορές, αλλά δεν είχα περισσότερα από μια βδομάδα αποχής. Τότε θα σπάσει.

Ίσως να είμαι ο χαμένος, ή το μυαλό μου είναι κάπως διαφορετική, αλλά το γεγονός παραμένει, αργά ή γρήγορα, ο ευκολότερος τρόπος είναι πλέον έγκυρη.

Μια σοβαρή προσέγγιση κατά εύκολο τρόπο

Ειλικρινά, τώρα δεν πίνουν ή καπνίζουν για περισσότερο από 3 χρόνια, αλλά χάρη σε μια εντελώς διαφορετική μέθοδο. Δεν είναι καν μια μέθοδο, δεν είναι ένα μαγικό χάπι, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής. Είχα να κάνω πολλά περισσότερα από το ηλίθιο να διαβάσει το βιβλίο.

Καταλαβαίνω ότι μετά την ανάγνωση ένα βιβλίο με τίτλο Allen Carr Εύκολος τρόπος για να σταματήσει να πίνει, δεν πίνεις, ή μάλλον, να δείξετε ότι μπορείτε να το κόψει, αλλά αργά ή γρήγορα θα εξακολουθούν να αποτυγχάνουν.

Καταλαβαίνω ότι εθισμός στο αλκοόλ είναι πολύ ισχυρότερη και πιο σοβαρό από τον εθισμό στην νικοτίνη. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους. Αν μυγοσκοτώστρα σκοτώσει ενοχλητική μύγα, δεν θα το χρησιμοποιήσει εναντίον αρκούδα. Για τον πιο κατάλληλο όπλο.

Το γεγονός ότι το αλκοόλ, σε αντίθεση με τα τσιγάρα, βλάπτει το νευρικό σύστημα, προκαλώντας διανοητική βλάβη στο σώμα. Και θα πρέπει να έχουν ειδικές γνώσεις για να ξέρω πώς να εργάζονται αυτές τις συνέπειες και να το κόψει για πάντα.

Μπορείτε να πάρετε από την ανάγνωση το βιβλίο του Allen Carr Εύκολος τρόπος για να σταματήσεις να πίνεις, να κόψω το αλκοόλ για ένα χρόνο, αλλά θα υποτροπής, αργά ή γρήγορα. Και αυτή δεν είναι η λύση, συμφωνείτε; Πολλοί άνθρωποι με ενθουσιασμό κόψει το ποτό, αλλά παίρνει λίγο χρόνο, και θα έρθει πάλι πίσω στην παλιά βάλτο.

Ένα σύντομο συμπέρασμα

Ενώ τι Allen Carr είναι τίποτα περισσότερο από μια hyped εμπορικό σήμα στον τομέα της εξάρτησης από το αλκοόλ.

Και η επιτυχία, η επιτυχία της το δεύτερο βιβλίο του Allen Carr "Εύκολος τρόπος για να κόψεις το ποτό" είναι αρκετά απατηλή, παρά το γεγονός ότι το πρώτο βιβλίο πιο Εύκολος τρόπος για να κόψεις το Κάπνισμα αποδείχθηκε πολύ επιτυχής.

Μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι η διακοπή του Καπνίσματος, δεν λύνει το κύριο πρόβλημα των εθιστική συμπεριφορά. Και το δεύτερο βιβλίο πιο Εύκολος τρόπος για να κόψεις το ποτό δεν θα λύσει το πρόβλημα.

Πολύ επιφανειακή ματιά στο πρόβλημα, απλά δεν θα επιτρέψει να το πράξουν.

Φούσκα Εύκολος τρόπος για να σταματήσει να πίνει, αγόρασε μια κλίμακα με το μέγεθος του πλανήτη.

Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου να αναδείξει το πρόβλημα και να προτείνουν λύσεις.

Η μέθοδος που αναφέρομαι στο blog σας, δεν προορίζεται να είναι πανάκεια και είναι κατάλληλο για λίγους. Αυτό είναι, τουλάχιστον, επειδή το IQ σας θα πρέπει να είναι αρκετά υψηλή για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες. Αλλά, σε αντίθεση με τον εύκολο τρόπο να κόψει το ποτό είναι στην πραγματικότητα να βοηθήσει τους ανθρώπους και να μην χάνουν το χρόνο τους διαβάζοντας ένα άλλο Δυτικό μπεστ-σέλερ, το οποίο εκτός από δυνατό δηλώσεις δεν είναι η κύρια λύση για το πρόβλημα του εθισμού στο αλκοόλ μία φορά και για όλα.

20.08.2018