Το σεξ και το αλκοόλ, όπως ο αλκοολισμός επηρεάζει την δραστικότητα

Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η εξάρτηση από το αλκοόλ είναι η αιτία των περισσοτέρων διαζυγίων. Αν γυρίσουμε την αμείλικτη στατιστικά στοιχεία φαίνεται ότι σχεδόν το ήμισυ των divortium περιπτώσεις, οι εμπνευστές των οποίων ήταν γυναίκες. Αλλά ο κύριος λόγος και το κίνητρο για την καταστροφή των οικογενειακών σχέσεων είναι ένα πρόβλημα με το ποτό από το σύζυγό της. Και αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμη και ένας σπουδαίος άνθρωπος είναι απίθανο να πάρει μαζί με τη γυναίκα του, αλκοολικός, ή ακόμα και – το αλκοόλ είναι ο κύριος εχθρός της οικογένειας.

μπορώ να πίνω αλκοόλ κατά τη διάρκεια του σεξ

Το αλκοόλ κατά τη διάρκεια του σεξ και τις επιπτώσεις της στην δραστικότητα

Αν εξετάσει σε λεπτομέρεια την επίδραση του αλκοόλ στη σεξουαλική δραστηριότητα, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι η αιθυλική αλκοόλη, στην παραβίαση των λειτουργιών της ανώτατης νευρικής δραστηριότητας, κατά την πρώτη, πραγματικά ελευθερώνει το βασικό ένστικτο της σεξουαλικής επιθυμίας στο πιο βασικό επίπεδο, αλλά η σεξουαλική πράξη, κατά κανόνα, δίνει πολύ ασθενέστερη ικανοποίηση, και, φυσικά, είναι πιο ζώο στη φύση απ ' ότι συνήθως.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων με τους ασθενείς, μερικοί θεραπευτές μπορεί μερικές φορές να συνιστάται να χρησιμοποιούν το αλκοόλ ως διαθέσιμα μέσα για την εξάλειψη ψυχολογική ένταση πριν από το φύλο. Και οι λόγοι για τέτοια προβλήματα μπορεί να είναι "ένα αυτοκίνητο και ένα μικρό φορτηγό". Αρκετά για να παρέχουν αμοιβαία προσπάθειες, αλλά η πρώτη σεξουαλική οικειότητα, ο συνεργάτης, στις περισσότερες περιπτώσεις, δυσκαμψία και την ένταση, και όχι μόνο, παγιδευμένος ή αμηχανία. Ένα κορίτσι ή μια γυναίκα να φοβάται τον πόνο, νέος άνθρωπος, ή ο άνθρωπος φοβάται την αποτυχία. Αυτό το άγχος και το στρες μόνο προκαλεί ανεπάρκεια και αυξάνει τον πόνο. Στη συνέχεια, αυτή η θλιβερή εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε ολόκληρο το συγκρότημα της σεξουαλικής κατωτερότητας. Δεν είναι μόνο ότι – για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να φέρει απογοήτευση για μερικούς ανθρώπους είναι ένα πρόβλημα για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Από την άλλη πλευρά, ο ισχυρισμός ότι το αλκοόλ έχει θετική επίδραση στην αύξηση της σεξουαλικής προσδοκιών και την αύξηση της δραστικότητας όχι μόνο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες με μικρή αλήθεια. Υπάρχει ένα τεράστιο ρόλο, όπως η ποιότητα των αλκοολούχων ποτών και σε τι ποσότητα λαμβάνονται. Για παράδειγμα, κάποια καλή φυσική κόκκινο κρασί μπορεί στην πραγματικότητα να είναι από κάποια βοήθεια για τους άνδρες. Αντίθετα, η τακτική της κατάχρησης των οινοπνευματωδών ποτών ιδιαίτερα χαμηλής ποιότητας υποκατάστατο και ακόμα και μεγάλες δόσεις από τα καλύτερα ποιότητας αλκοόλ, πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην ανδρική δύναμη.

Όσο για τις γυναίκες τη σεξουαλική δραστηριότητα σε άτομα υπάρχει ένας μύθος ότι το αλκοόλ μπορεί να κάνει μια γυναίκα ελκυστική. Αλλά δεν είναι πραγματικά μεθυσμένος περισσότερα liberatus, και να γίνει πολύ πιο προσιτή. Αλλά μαζί με την απώλεια της ντροπής δεν είναι μόνο αυξημένη λίμπιντο – η επιθυμία και η ικανοποίηση από τη σεξουαλική επαφή. Από το "φρένο απενεργοποιημένο το αλκοόλ", η γυναίκα που προσπαθεί να κυριαρχήσει στο σεξ. Αλλά την ίδια στιγμή να εξασφαλίσει την ικανοποίηση από τη σεξουαλική επαφή ξανά και ξανά γίνεται μόνο πιο δύσκολο.

Και δεν είναι καν αυτό αρχίσει να απαιτούν όλο και περισσότερο το σεξ, τι οι άνθρωποι που πίνουν συνήθως δεν είναι ικανός να κάνει. Και το γεγονός ότι για την έναρξη της μια στενή σχέση, μια γυναίκα χρειάζεται αλκοόλ για να ξανά και ξανά για να το φτιάξω, διαφορετικά θα αποτύχει να συντονιστείτε. Για να το θέσουμε απλά, η κατάχρηση αλκοόλ, όπως οι γυναίκες και οι άνδρες δεν αλλάζει μόνο το μυαλό, αλλά εντελώς διαταράσσει τον φυσιολογικό μηχανισμό της σεξουαλικής ζωής. Για να αυξήσει τη σεξουαλική ελκυστικότητα είναι στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Χρησιμοποιείται συνεχώς και το ποτό πριν από μια προσωπική πράξη, καθώς χωρίς μια τέτοια δόση άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν "η επιτυχία στο κρεβάτι." Φυσικά, χωρίς αυτήν την εμπιστοσύνη, και τίποτα καλό δεν συμβαίνει.

Το ζήτημα του πώς το αλκοόλ επηρεάζει την δραστικότητα είναι λάθος να εξετάσει μόνο την ψυχική ή ψυχολογικό επίπεδο. Ήδη η συστηματική χρήση των αλκοολούχα ποτά, αιθανόλη επηρεάζει όλα τα εσωτερικά όργανα, συμπεριλαμβανομένου και του αναπαραγωγικού συστήματος. Είναι σαφές ότι αυτές οι καταστροφικές διαδικασίες, κλιμακώνεται σε αλκοολικούς κατά τη διάρκεια κραιπάλη, περιπλέκουν σημαντικά όχι μόνο τη σεξουαλική ζωή, αλλά και την ίδια την ύπαρξη των δυνατοτήτων του. Από την άλλη πλευρά, η επίδραση του αλκοόλ στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών και των γυναικών είναι πολύ μεγάλη και αξίζει την προσοχή σας σε ένα ξεχωριστό άρθρο. Ας δούμε τώρα μια άλλη σημαντική πτυχή που θα είναι ενδιαφέρον κυρίως γυναίκες των αλκοολικών κωδικοποιημένα.

Γιατί μετά την κωδικοποίηση ο σύζυγος δεν θέλει γυναίκα

να πίνετε αλκοόλ κατά τη διάρκεια του σεξ

Αρκετά συχνά υπάρχει μια κατάσταση όπου ως κύρια θεραπεία πίνοντας περιόδους επιλεγμένη κωδικοποίηση. Κωδικοποίηση κατά του εθισμού στο αλκοόλ ανεξέλεγκτη, κυρίως λόγω της φτήνια, δυστυχώς, άλλες μέθοδοι τη θεραπεία του αλκοολισμού τιμή αίτημα σημαντικά υψηλότερο. Ένα άλλο συν – δεν χρειάζεται πολύ χρόνο, ενός ή δύο συνόδου και ο άντρας μου δεν πίνω πια. Αλλά τα μειονεκτήματα της κωδικοποίησης της εξάρτησης από το αλκοόλ αρκετά. Και δεν έχει σημασία τι συγκεκριμένη μέθοδο, ο ασθενής που κωδικοποιείται μετά από αυτή τη διαδικασία, ο άνθρωπος είναι συνήθως αντικατασταθεί. Είναι διασκεδαστικό εξερχόμενα και στοργικός άνθρωπος, αυτός γίνεται σκυθρωπός και φαύλο σόλο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, ήθελε πολύ να προσφέρει από την άποψη της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Γιατί; Η απάντηση είναι προφανής. Ναι, γιατί το κωδικοποιημένο, μετά την γρήγορη θεραπεία του αλκοόλ προβλήματα μέσα από μια ολόκληρη ψυχική το σπάσιμο. Μετά από όλα, πριν από όλα τα προβλήματα λύθηκαν με τη συμμετοχή του αλκοόλ, και αν δεν λυθεί, τότε τουλάχιστον με επιτυχία ξεχάσει. Τώρα δεν πίνει την κωδικοποίηση, αλλά εκτός από την απαγόρευση και τον φόβο της παραβίασης στη ζωή μας τίποτα καλό δεν έγινε! Γι ' αυτό τραβάει στο κρεβάτι κατορθώματα, γιατί είναι κυριολεκτικά προσπαθεί να επιβιώσει σε μια νέα, απαράδεκτη όρους. Η γυναίκα είναι ευτυχισμένη που ο άντρας σταμάτησε για να πιει, και το πολύ άρρωστος – Ω, πόσο δύσκολο φορές:

  • Πρώτον, το σώμα ενός αλκοολικού, τόσο εξοικειωμένοι με το αλκοόλ που συνεχώς απαιτεί σε σωματικό επίπεδο.
  • Δεύτερον, χωρίς συνεχή αλκοόλ αναισθησία ο ασθενής "ξαφνικά" συνειδητοποίησα πόσο πολύ πληγές του, καθώς είναι πλέον πολύ *
  • Τρίτη, κωδικοποιούνται χάσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά στο μέλλον, όμως, γιατί χωρίς ένα μπουκάλι, "το φως δεν είναι ωραίο."

Τι προκαλεί χαμηλή ανδρική λίμπιντο μετά την κωδικοποίηση είναι αρκετά επαρκής. Απλά δεν χρειάζεται να παρουσιάσει ένα πολύ άρρωστο άτομο αυξημένες απαιτήσεις, ιδίως στην πιο δύσκολη περίοδο ζωής. Με την πάροδο του χρόνου, εκτός αν ο αλκοολικός θέλει να μάθει πώς να ζήσει μια γεμάτη ζωή, χωρίς αλκοόλ, το σώμα θα του υπενθυμίσω ότι η χαρά μπορεί να λαμβάνεται από την γυναίκα του, με φυσικό τρόπο, επειδή το αλκοόλ δεν χρειάζεται.

29.08.2018