Μπορώ να πίνετε αλκοόλ ενώ παίρνετε αντιβιοτικά

Υπάρχει μια αντίληψη ότι τα αντιβιοτικά εμποδίζουν την κατανάλωση αλκοόλ. Ας είμαστε σαφείς και να καθορίσει ποια είναι τα ναρκωτικά, πόσο καιρό μετά την κατανάλωση αλκοόλ μπορείς να πάρεις χωρίς συνέπειες για την υγεία.

Χάπια και αλκοόλ

Η συμβατότητα των φαρμάκων με το αλκοόλ εξαρτάται από τον τύπο του αντιβακτηριακό παράγοντα. Ορισμένα αντιβιοτικά μπλοκάρει το ένζυμο που διασπά το αλκοόλ. Ως εκ τούτου, το αίμα συσσωρεύεται σε τοξικές ουσίες. Μετά την παραλαβή των κεφαλαίων αυτών, οι συνέπειες, διαστολή των περιφερικών αγγείων, προκαλώντας ερυθρότητα του προσώπου.

Τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται στο αίμα και να οδηγήσει σε ναυτία και εμετό. Η απάντηση στο δηλητηρίαση συνοδεύεται από αρρυθμίες και ζάλη. Φυσικά, η λήψη αλκοόλ και τα αντιβιοτικά μπορεί να προκαλέσουν παρόμοια συμπτώματα.

Αλλά σχεδόν μετά το διορισμό του φαρμάκου ο γιατρός θα σε λεπτομέρεια πω πόσο πολύ χρόνο πάρετε το αλκοόλ. Δυστυχώς, αιτιολογημένη απάντηση δεν θα το ακούσω. Τα εγχειρίδια έχουν πάντα πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των φαρμάκων με το αλκοόλ και τα άλλα ναρκωτικά.

Μόνο μετά από μια λεπτομερή εξήγηση μπορούμε να συμπεράνουμε είτε σε κίνδυνο την υγεία τους, και πόσο σύντομα μετά την ανάληψη μπορώ να πιω. Είναι απαραίτητο να πούμε ότι υπάρχουν αντιβακτηριακά φάρμακα που δεν αλληλεπιδρούν με αλκοόλες. Κατηγορηματική αντένδειξη υπάρχει μόνο για μετρονιδαζόλη και φάρμακα σε αυτή την ομάδα.

Γιατί να μην συνδυάσετε το αλκοόλ με τα αντιβιοτικά

Πολλοί έχουν ζητήσει την απαγόρευση της χρήσης οινοπνευματωδών ποτών κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ένας μύθος που συνδέεται με την ανάγκη για την ορθή τρόπο ζωής, ο άρρωστος. Ίσως αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι οι συνέπειες της teturam αντιδράσεις οδηγήσει σε απειλητικές για τη ζωή επιβράδυνση της καρδιάς και τη μείωση της πίεσης.

Φαίνεται να ανακυκλώνουν μια τοξική ουσία πρέπει ένζυμα που διασπούν το φάρμακο και να προωθήσει την απέκκριση. Το αλκοόλ εμποδίζει την παραγωγή της αφυδρογονάσης, οπότε το ποσό της δηλητηριώδη ακεταλδεΰδη φτάσει σε ένα κρίσιμο αριθμό.

Για να εκδηλωθεί αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι ξαφνική απώλεια της συνείδησης που οφείλεται σε πτώση της αρτηριακής πίεσης. Η κατάσταση μπορεί να συνοδεύεται από σπασμούς, πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή.

Αντιβιοτικά

Ασυμβίβαστη όλα τα αντιβιοτικά τετρακυκλίνη.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα αντιβιοτικά της ομάδας metronidazolum δώσει disulfiramum αντίδραση. Η κεφαλοσπορίνη μόριο παρόμοιο με τη δομή της την δισουλφιράμη, ως εκ τούτου, προκαλεί επίσης ένα παρόμοιο φαινόμενο.

Ένας άλλος λόγος ανεπιθύμητες αλκοόλ – μείωση της μικροβιακής δραστηριότητας και τοξική επίδραση στο ήπαρ. Επιπλέον, η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την πρόσληψη αλκοόλ αυξάνει.

Οι συνέπειες για το κάθε άτομο. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να περιμένουμε με το ποτό μέχρι να αναρρώσει και να μην πειραματιστείτε με την υγεία τους

Ταυτόχρονη αγωγή με το αλκοόλ έχει ως αποτέλεσμα τις ακόλουθες συνέπειες:

  • Δηλητηρίαση από τοξίνες.
  • Παραβίαση της παραγωγής των ενζύμων του ήπατος;
  • Αδρανοποίηση της δραστικής ουσίας του φαρμάκου;
  • Η αναποτελεσματικότητα της θεραπείας;
  • Η επιδείνωση της νόσου;
  • Αλλεργικές αντιδράσεις;
  • Η υπερφόρτωση των νεφρών.

Αντιβιοτικά επιβραδύνουν τη διάσπαση του αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα, η επόμενη μέρα ένα σοβαρό πονοκέφαλο.

Με βάση τα ανωτέρω, θα πω "αντίο" στο αλκοόλ μέχρι την πλήρη ανάρρωση μετά από ασθένεια. Αλλιώς η ανάκαμψη θα είναι σε κίνδυνο και την πιθανότητα να πάρουμε μια χρόνια μορφή αυξάνει σημαντικά. Εδώ είναι γιατί.

Ο σκοπός των αντιβιοτικών είναι να καταστρέψει την ασθένεια-πρόκληση των μικροοργανισμών. Το στομάχι χάπι φάρμακο διαλύεται και απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος. Σκάφη φάρμακα εξαπλωθεί σε όλο το σώμα, διεισδύουν στη φλεγμονή, να σκοτώσει και να εμποδίσουν την αναπαραγωγή των βακτηρίων.

Στη συνέχεια να αρχίσουν να εργάζονται ενεργά στο συκώτι. Αποστολή της είναι να ανακυκλώνουν τα προϊόντα διάσπασης των βακτηρίων και των αντιβιοτικών, και, στη συνέχεια, με τη βοήθεια του απεκκριτικό σύστημα να τα αφαιρέσετε από το σώμα.

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ ποτά

Το ενεργό συστατικό των αλκοολούχων ποτών, ανεξάρτητα από το φρούριο – αιθανόλη. Μια μικρή συγκέντρωση της ουσίας αυτής είναι αρκετή για να αρχίσουν οι χημικές αντιδράσεις. Αιθανόλη αλληλεπιδρά με αντιβιοτικά, παραλύοντας το έργο τους.

Επίσης, το αλκοόλ δρα στα ένζυμα που δεν διασπούν το αλκοόλ. Έτσι, κυκλοφορεί στο αίμα με τη μορφή τοξικών ουσιών, που προκαλούν τα συμπτώματα της δηλητηρίασης. Τα προϊόντα διάσπασης των βακτηρίων αποτελούν επίσης τοξικά σύμπλοκα με το αλκοόλ.

Πώς αιθανόλη αλληλεπιδρά με φάρμακα

Είναι γνωστό ότι οι κατασκευαστές φαρμάκων δεν αντιμετωπίζετε φάρμακα για τους ανθρώπους που είναι σε κατάσταση μέθης. Ως εκ τούτου, ο χρήστης δεν παρέχει συστάσεις για το λόγο αυτό. Αλλά υπάρχει πάντα μια σημείωση: να κάνει αυστηρά με ιατρική συνταγή.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι η ασθένεια καταστρέφει το σώμα, και να ξαναχτίσουν τα αναγκαία την κινητοποίηση όλων των συστημάτων. Έτσι δεν θα πρέπει να αποδυναμώσει περαιτέρω από το αλκοόλ και να δημιουργήσει εμπόδια στο έργο του αντιβιοτικού. Σε ένα ιστορικό λήψης αντιβιοτικών, ακόμα και τα πιο αθώα λοίμωξη οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες.

Γιατί να μην πίνει αντιβίωση με το αλκοόλ

Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε θεραπεία περιλαμβάνει την αποχή από το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Εκτός από τα αντιβιοτικά, συνήθως συνταγογραφούνται άλλα φάρμακα, που μαζί δημιουργούν μια σπουδαία δουλειά για να το συκώτι για την ανακύκλωση των προϊόντων αποδόμησής της.

Το πρόσθετο φορτίο για τα κύτταρα του ήπατος μπορεί να οδηγήσει στο θάνατό τους. Πόσο καιρό παίρνει για να αποβάλλουν το αντιβιοτικό; Σε αποχή από τα οινοπνευματώδη ποτά για άλλες τρεις ημέρες μετά τη θεραπεία για να καθαρίσει εντελώς τον εαυτό τους από το φάρμακο.

Τα πιο συχνά σημάδια αύξησης της δηλητηρίασης κατά το συνδυασμό αντιβιοτικών με το αλκοόλ, έμετος, πόνος στο στομάχι. Μερικές φορές τα φάρμακα στο πλαίσιο της δράσης της αιθανόλης σε όλα αναιρεί το αποτέλεσμα, είναι πεταμένα λεφτά, χρόνο, και το σημαντικότερο – για την υγεία.

Σε αυτή την περίπτωση, πάντα να επιλέξετε την ευκαιρία να ανακάμψει και να μην τρέξει την ασθένεια, ή να πιάσει μια επιπλοκή της κίρρωσης του ήπατος.

14.09.2018