Το αλκοόλ και τα αντιβιοτικά είναι δυνατόν να συνδυαστούν;

Μερικές φορές, κατά τη διάρκεια της θεραπείας με αντιβιοτικά έρχεται διακοπές και να επιτρέψετε στον εαυτό σας λίγο το αλκοόλ, επικαλούμενη την έλλειψη οδηγίες για το φάρμακο της απαγόρευσης ανάμειξης. Αλλά αυτό συμβαίνει συχνά ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες απλά δεν το θεωρούν απαραίτητο, επειδή τα φάρμακα προορίζονται για τη θεραπεία, όχι για τη μίξη του με το αλκοόλ.

αντιβίωση και αλκοόλ

Μερικές φορές, οι άνθρωποι δικαιολογούνται από το γεγονός ότι η πτώση του αλκοόλ θα είναι τίποτα, μόνο ορισμένα αντιβιοτικά είναι αυστηρά απαγορευμένο για να αναμίξετε ακόμη και με την παραμικρή ποσότητα αλκοόλ. Εάν αναμίξετε το αλκοόλ και τα φάρμακα, στη συνέχεια, μπορείτε να περιμένετε τέτοια αποτελέσματα όπως έμετος, κεφαλαλγία, κόπωση και μερικές φορές ακόμη και πιθανό θάνατο! Και δεν είναι μόνο οι τρομακτικές ιστορίες, αλλά επιστημονικά αποδεδειγμένα γεγονότα! Αλλά υπάρχει μια προειδοποίηση — υπάρχει μόνο μια μικρή ομάδα αντιβιοτικών που αντιδρούν πολύ αρνητικά για το αλκοόλ.

Αντενδείκνυται για τη μίξη του με το αλκοόλ!

Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ μαζί με το αντιβιοτικό αυτών των ομάδων:

  • Της κατηγορίας των τετρακυκλινών. Περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα γνωστά αντιβιοτικά συνιστάται για τη θεραπεία πολλών ασθενειών, εδώ δύο απόψεις δεν μπορεί να είναι πλήρης άρνηση του αλκοόλ!
  • Κατηγορία των αμινογλυκοσιδών. Ισχυρά φάρμακα που δεν τα ανακατεύουμε καλά με όλα τα φάρμακα. Ποτηράκι θα μπορούσε να είναι η τελευταία στη ζωή.
  • Κατηγορία lincosamide. Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά= μη αναστρέψιμες καταστροφικές διαδικασίες του ήπατος και του νευρικού συστήματος.
  • Στην κατηγορία των κεφαλοσπορινών. Με το αλκοόλ δεν υπάρχει συμβατότητα οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει disulfiramopodobna αντίδραση.
  • Της κατηγορίας των μακρολιδίων. Τα αντιβιοτικά της ομάδας αυτής να αυξήσει τις αρνητικές επιπτώσεις των διαφορετικών τύπων αλκοόλ κύτταρα του εγκεφάλου και του ήπατος.
  • Αντιφυματικά φάρμακα όλων των κατηγοριών.
  • Ναρκωτικά, τη θεραπεία της λέπρας.
  • Ορισμένα φάρμακα που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες.

Φάρμακα της κεφαλοσπορίνη τάξη. Αυτά τα φάρμακα κυρίως για τη θεραπεία της χρόνιας και πυώδη επιδείνωση του γαστρεντερικού σωλήνα.

Γιατί δεν μπορείτε να αναμίξετε το αλκοόλ και τα αντιβιοτικά;

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αντιβιοτικό φάρμακο αυτό σας το έγραψε ο γιατρός δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λίστα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να πιείτε με την άνεσή σας! Θυμηθείτε, κάθε φάρμακο αποδεκτή ταυτόχρονα, ακόμη και με μια μικρή ποσότητα από το προϊόν που περιέχει αλκοόλη μπορεί να είναι σοβαρά επικίνδυνο! Ως εκ τούτου, αν δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Υπάρχει μια αντίληψη ότι τα αντιβιοτικά + αλκοόλ = η διάλυση του ήπατος. Επιστημονικά δεν έχει αποδειχθεί, αλλά λογικά αν το σκεφτείς, μπορείς να καταλάβεις ότι η κίρρωση του ήπατος εμφανίζεται ούτως ή άλλως. Ως εκ τούτου, η κατανάλωση αλκοόλ είναι επιβλαβής ακόμη και θανατηφόρα!

Το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης των αντιβιοτικών και αλκοόλ;

Είναι ευρέως γνωστό ότι το αλκοόλ είναι απολύτως ξένη υγρών στον οργανισμό μας. Όταν προσλαμβάνεται, ακόμη και μικρές ποσότητες αλκοόλ στο σώμα αρχίζουν μη αναστρέψιμες αλλαγές.

Ο σχηματισμός της αλδεΰδης από το αλκοόλ. Επίσης συντίθεται οξικό οξύ, η οποία είναι κρίσιμη για την εφαρμογή του μεταβολισμού. Η ταχύτητα της μετατροπής της αντίδρασης εξαρτάται από την απελευθέρωση των επιβλαβών ουσιών, και ως εκ τούτου η ταχύτητα διάδοσης του αλκοόλ στο αίμα.

Αν υπάρχει ένα μίγμα των αντιβιοτικών και αλκοόλ πρώτη αναστέλλει τη διαδικασία του σχηματισμού του οξικού οξέος. Δηλαδή, η συγκέντρωση οινοπνεύματος γίνεται μεγαλύτερη και το βαθμό τοξικότητας σοβαρό.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το αλκοόλ αντενδείκνυται να εγκρίνει με χάπια και ενέσεις. Αυτό οφείλεται στην αποδυνάμωση του τελευταίου. Αν το άτομο συχνά ποτά και ότι είναι η φαρμακευτική θεραπεία, είναι πιθανό ότι τα βακτήρια και οι ιοί γίνει ανοσία σε αυτά τα φάρμακα και η θεραπευτική διαδικασία θα είναι μακρά και δύσκολη.

Τι επικίνδυνο μείγμα αντιβιοτικών και αλκοόλ;

Απλά φανταστείτε, ένα μόνο ποτηράκι με το αβλαβές ασπιρίνη (δεν είναι ένα αντιβιοτικό, αλλά εξακολουθεί να) οδηγεί σε ταχυκαρδία, δυσκολία στην αναπνοή, ρίγη, πονοκέφαλο και το θόρυβο στα αυτιά. Επιπλέον, η ομάδα των αναλγητικών όταν εκτεθεί σε αλκοόλ αραιώνει το αίμα. Οι συνέπειες από αυτό είναι απλά απαίσιο: αιμορραγία, εγκεφαλικό επεισόδιο και θάνατο.

Οι γιατροί πάντα να υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει φάρμακο που είναι εντελώς ακίνδυνο. Που είναι, έχει μια θετική επίδραση σε οποιονδήποτε μεμονωμένο όργανο, που συχνά επηρεάζουν αρνητικά το άλλο. Και σε αυτή την περίπτωση, αν τα αντιβιοτικά είναι αναμεμειγμένο με αλκοόλ, πάσχουν πλήρως όλα τα ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου σώματος. Κατά συνέπεια, το άτομο αποδυναμώνεται και γίνεται εύκολος στόχος για οποιαδήποτε ασθένεια.

Εκτός από την περίοδο της θεραπεία με το φάρμακο, το αλκοόλ δημιουργεί περιττή πίεση στο ανθρώπινο σώμα. Όλα μόνο επιδεινώνει την ασθένεια και επιβραδύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Δεν είναι απαραίτητο λοιπόν να πειραματιστείτε. Ακόμα και έμπειροι επιστήμονες στον τομέα της χημείας δεν είναι σε θέση να προβλέψει την έκβαση της αλληλεπίδρασης των αντιβιοτικών και αλκοόλ.

Ο γείτονάς μου πλένονται κάτω από ένα αντιβιοτικό με βότκα!

Μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, οι περισσότεροι μπορούμε να πούμε, αλλά ο γείτονάς μου για παράδειγμα, αντιβιοτικά πίνοντας βότκα και τίποτα! Τίποτα δεν είναι για μια φορά. Δεν μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στον οργανισμό του και να εντοπίζουν τι; Να μην επισκέπτονται τους γιατρούς, να αντιμετωπίζονται και να περάσεις ένα φανταστικό ποσό για φάρμακα, καλύτερα να σκεφτείτε για το αν μια ενιαία ΓΟΥΛΙΆ αλκοόλ ενώ παίρνετε το αντιβιοτικό τα προβλήματα που αναπόφευκτα θα προκύψουν;

Δηλαδή, να κάνει ένα τέτοιο συμπέρασμα: η διαδικασία επεξεργασίας η ίδια και έτσι είναι πολύ ενέργεια που καταναλώνουν για ένα αδύναμο σώμα, ώστε να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες, θα πρέπει να απέχουν εντελώς από το αλκοόλ σε οποιαδήποτε μορφή! Πίστεψέ με, η χαρά στιγμιαία δηλητηρίαση δεν είναι αξίζει τον κίνδυνο και την υγεία σας! Θυμάμαι την υγεία σας είναι ανεκτίμητη!

17.09.2018