Ποιες είναι οι συνέπειες όταν πίνουν αλκοόλ

Κάθε άτομο, κάθε μέρα, επιδίδεται σε αλκοόλ, αναπόφευκτα θα γίνει αλκοολικός. Το πόσο γρήγορα θα πιείτε πολύ – εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: φύλο, ηλικία, βάρος, κατάσταση υγείας και την παρουσία του συνδυασμού. Δυστυχώς, σχεδόν όλοι οι χρόνιοι αλκοολικοί διαταράσσεται η φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων, τα οποία συχνά οδηγεί στο θάνατο.

Αλκοολικοί είτε να πεθάνουν από υπερβολική δόση αλκοόλ, ή ήττες από την καρδιά, το ήπαρ, τον εγκέφαλο, τα νεφρά και άλλα ζωτικά όργανα. Δυστυχώς, η αιτία του θανάτου γίνεται συχνά μια αυτοκτονία που διαπράττονται σε κατάσταση μέθης. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε όχι μόνο για τους κινδύνους του αλκοόλ, αλλά και για το πώς θα ζήσουν οι αλκοολικοί από ό, τι συνήθως αρρωσταίνουν και τι ασθένειες συχνά πεθαίνουν.

Ο αλκοολισμός

Το γεγονός! Σύμφωνα με τις στατιστικές, το μέσο προσδόκιμο ζωής ενός αλκοολικού είναι 48-55 ετών. Πολλοί πότες πεθαίνουν σε μικρότερη ηλικία, από υπερβολική δόση αλκοόλ.

Πώς το αλκοόλ επηρεάζει το σώμα

Ο καθένας ξέρει ότι η τακτική κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί στο σχηματισμό του σωματική εξάρτηση από το αλκοόλ. Άνδρες και γυναίκες, που έχει μάθει κάθε μέρα να πίνουν ακόμη και μια μικρή ποσότητα μπύρα, κρασί ή βότκα, δεν μπορούν να την εγκαταλείψουν. Συνήθως με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να πίνουν όλο και περισσότερο. Για να αναγκάσει αυτούς τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν το αλκοόλ είναι άχρηστο – μπορούν να θεραπευτούν μόνο με ιατρική ή ψυχοθεραπευτική κωδικοποίησης.

Αιθυλική αλκοόλη είναι τοξικά, επιβλαβή ουσία, στην πραγματικότητα, είναι δηλητήριο. Μόλις στο γαστρεντερικό σωλήνα, απορροφάται γρήγορα βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας, του οισοφάγου, του στομάχου και των εντέρων. Από εκεί, το αλκοόλ εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και εξαπλώνεται μέσα από όλο της το σώμα. Ωστόσο, αυτό όχι μόνο προκαλεί μια αίσθηση ευφορίας, αλλά, επίσης, προκαλεί σοβαρές βλάβες στην υγεία.

Η παρατεταμένη κατανάλωση αλκοόλ δηλητηρίαση οδηγεί στο θάνατο από ένα μεγάλο αριθμό νευρικών κυττάρων, τα ηπατοκύτταρα, που προκαλεί συγκόλληση των ερυθροκυττάρων. Όλα αυτό οδηγεί σε υποξία και νέκρωση (καταστροφή) του ιστού των διαφόρων οργάνων, που οδηγεί σε διαταραχή της φυσιολογικής λειτουργίας. Αλκοολικοί αναπτύσσουν σοβαρή νόσο, η οποία, τελικά, μπορεί σημαντικά να μειώσει τη διάρκεια ζωής της.

Οι πιο αξιοσημείωτες επιπτώσεις του αλκοολισμού:

 • επιβράδυνση της σκέψης, δυσλειτουργία της μνήμης και της συγκέντρωσης, μειωμένη ικανότητα προς εργασία *
 • πρησμένο πρόσωπο, η εμφάνιση του πρηξίματος στο πρόσωπο και άλλα μέρη του σώματος;
 • η επιδείνωση της εμφάνισης του δέρματος, ξηρότητα του μαλλιά, τα εύθραυστα νύχια, πάχυνση του φωνή στις γυναίκες?
 • βαριά αναπνοή, μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην αναπνοή και βήχα;
 • σημαντική μείωση στην ασυλία που οδηγεί σε αυξημένη ευαισθησία σε μολυσματικές ασθένειες;
 • αλκοολούχα υποβάθμιση της προσωπικότητας, η οποία συνίσταται στην μείωση του εύρους της συμφέροντα, προβλήματα επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους, απώλεια ενδιαφέροντος για οτιδήποτε εκτός από το ποτό.
Αλκοολούχα

Είναι γνωστό ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να πίνουν για πολλά χρόνια, για να ζήσει μια γεμάτη ζωή, αισθάνονται σχετικά καλά. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από μια καλή κληρονομικότητα και η αντίσταση στη δράση της αιθανόλης. Το ήπαρ είναι σε θέση να πλήρως να σπάσει και να αφαιρέσετε το αλκοόλ, ώστε να μπορούν να ποτό για πολλά χρόνια. Ωστόσο, εξακολουθούν να επηρεάζουν τα εσωτερικά όργανα και την υγεία τους είναι δύσκολο να το όνομα ιδανικό.

Οι επιπτώσεις της καθημερινής κατανάλωσης αλκοόλ

Αν ένα άτομο ποτά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, γίνεται αισθητή ακόμη και σε αγνώστους. Ωστόσο, το χρόνιο αλκοολισμό, δεν επηρεάζει μόνο την εμφάνιση ενός αλκοολικού. Μαζί με αυτό, οι αλλαγές συμβαίνουν σχεδόν σε όλα τα εσωτερικά όργανα. Στην αρχή μπορεί να μην εμφανίζονται, αλλά μετά από μερικά χρόνια, η υγεία είναι εμφανώς επιδεινωθεί. Αν μπορείτε να το αποφύγετε – εξαρτάται από το άτομο.

Χρόνιοι αλκοολικοί συχνά υποφέρουν από ψυχικές διαταραχές. Συχνά αναπτύσσουν αλκοολούχα ψυχώσεις - ψευδαισθήσεις, παράνοια, τρομώδες παραλήρημα, αλκοολούχα αυταπάτες ζήλια, σύνδρομο κόρσακωφ. Τέτοιοι άνθρωποι είναι ανεπαρκείς, ακόμη και όταν είναι νηφάλιος, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο για τους ίδιους και για τους άλλους.

Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της πίνοντας το καθημερινά:

 • Ηπατική βλάβη με συνέπεια την δυσλειτουργία του λειτουργία αποτοξίνωσης, νέκρωση των ηπατοκυττάρων, η ανάπτυξη της ηπατίτιδας, κίρρωσης και ίνωση. Το ήπαρ παύει να είναι σε θέση να αποτοξινώσει το αίμα από την αιθυλική αλκοόλη και τα επιβλαβή προϊόντα του μεταβολισμού. Ως αποτέλεσμα, σχεδόν όλα τα ανθρώπινα όργανα αρχίζουν να υποφέρουν από συνεχή έκθεση σε βλαβερές τοξίνες.
 • Ψυχικές διαταραχές και νευρολογικές διαταραχές. Αλκοολικοί αναπτύσσουν αλκοολική εγκεφαλοπάθεια, άνοια, επιληψία, πολυνευροπάθειας, ή άλλες νευροψυχιατρικές διαταραχές. Αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα, αν ένας άνθρωπος θα καιρό να πιείτε αλκοόλ κάθε μέρα.
 • Διαταραχή της φυσιολογικής πεπτικού συστήματος. Σε αλκοολικούς, υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα των σιελογόνων αδένων, από το οποίο παράγονται σε υπερβολικές ποσότητες σάλιου. Υπάρχει συχνά δυσπεψία, την καούρα και άλλες ενοχλήσεις. Μπορεί να προκαλέσουν γαστρίτιδα, έλκος, παγκρεατίτιδα. Πολλές αναπτύξουν καρκίνο του στομάχου, του οισοφάγου ή το στόμα.
 • Σεξουαλική δυσλειτουργία. Οι άνδρες που κάνουν κατάχρηση αλκοόλ, μειωμένη λίμπιντο, έχασε τη λίμπιντο και την αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συστηματική μέθη συχνά οδηγεί σε ανικανότητα. Όσο για τις γυναίκες που πίνουν – αρκετά συχνά έχουν διαγνωστεί με υπογονιμότητα.

Σε χρόνιους αλκοολικούς πάντα έχουν προβλήματα στη δουλειά, στην οικογένεια και τον κύκλο των φίλων. Δεν είναι πλέον ενδιαφέρονται για τίποτα, εκτός από το αλκοόλ. Αυτό συχνά οδηγεί σε απόλυση, συχνούς καβγάδες με τους αγαπημένους τους, διαζύγιο, απώλεια επαφής με φίλους, δίνοντας το αγαπημένο σας Χόμπι και τα Χόμπι. Κοινωνικό κύκλο μεθυσμένους μειώθηκε απότομα. Κατά κανόνα, όλο τον ελεύθερο χρόνο που περνούν με τους αλκοολικούς.

Το περισσότερο αλκοόλ ένα άτομο πίνει κάθε μέρα – την πιο γρήγορα αλλοιώνεται. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της φυσιολογικά χαρακτηριστικά των γυναικών που πίνουν πολύ, πολύ πιο γρήγορα από ό, τι άνδρες. Αν ο τελευταίος δεν είναι σε θέση σταδιακά να ποτό για πολλά χρόνια, τις γυναίκες να γίνουν αλκοολικοί σε 2-3 χρόνια. Και να απαλλαγούμε από την εξάρτηση από το αλκοόλ, είναι πολλές φορές περισσότερο από τους άνδρες.

Πώς θα ζήσω με τον αλκοολισμό

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για το πόσο αλκοόλ συντομεύει τη ζωή. Μια οριστική απάντηση είναι δύσκολο να δοθεί, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στις επιδράσεις της αιθανόλης. Πόσο μεθυσμένοι – εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η μεγάλη αξία έχει η ποσότητα και η ποιότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται. Οι άνθρωποι που πίνουν καθημερινά ένα ποτήρι φυσικό κόκκινο κρασί, μπορεί να ζήσει για πολλά χρόνια, διατηρώντας την άριστη κατάσταση της υγείας του. Αλλά τα άτομα που πίνουν φθηνή βότκα, τσίπουρο ή οινόπνευμα που περιέχουν ουσίες που δεν προορίζονται για εσωτερική χρήση, ένα μεγάλο κίνδυνο θανάτου όχι μόνο από βλάβες στα εσωτερικά όργανα, αλλά και από οξεία μέθη.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, τα αλκοολούχα ζει κατά μέσο όρο 48-55 ετών. Και μεθυσμένους σε μια σταθερή κραιπάλη, γυναίκες, και τα άτομα άρχισαν να κάνουν κατάχρηση αλκοόλ σε νεαρή ηλικία και να πεθάνει πολύ νωρίτερα από εκείνους που παρακολουθεί προσεκτικά την ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται. Αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο είναι οι άνθρωποι που είναι στο τελευταίο στάδιο της εξάρτησης από το αλκοόλ. Συνήθως δεν ζουν περισσότερο από 6-7 χρόνια και να πεθάνουν από σοβαρές ασθένειες.

Οι πιο συχνές αιτίες θανάτου των αλκοολικών:

Άσεμνη συμπεριφορά
 • καρκίνο, ρήξη του στομάχου ή του δωδεκαδακτύλου 12;
 • η αλκοολική ηπατίτιδα, την κίρρωση και την ηπατική ίνωση;
 • εντερική απόφραξη;
 • ισχαιμικά ή αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια, παράλυση;
 • myocardiopathy, έμφραγμα του μυοκαρδίου, αιφνίδιος θάνατος στεφανιαίας;
 • κακοήθη νεοπλάσματα του μαστού και του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων *
 • οξεία ή χρόνια αλκοολική παγκρεατίτιδα;
 • αυθόρμητη θάνατο κατά τη διάρκεια του ύπνου;
 • αυτοκτονία δεσμευτεί σε κατάσταση μέθης από αλκοόλ.

Αλκοολικοί μπορεί να πεθαίνουν σε μικρότερη ηλικία. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι 35-45 ετών συχνά πεθαίνουν από δηλητηρίαση αιθυλική αλκοόλη. Η νεκροψία παθολόγους διαγνωστεί με οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ. Μεθυσμένος νεολαία παίρνει συχνά σε καυγάδες, διαπράττει φόνο ή αυτοκτονία.

Το γεγονός! Τον θάνατο ενός ανθρώπου, μπορεί να οδηγήσει ακόμη μια φορά πίνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Θανατηφόρος δόση είναι 450 έως 500 ml καθαρό οινόπνευμα ή μία και μισή λίτρα βότκα. Πολύ επικίνδυνο και παθολογική μέθη παρουσιάζεται μετά από να πιει για μια πολύ μικρή ποσότητα αλκοολούχων ποτών.

22.09.2018