Ένα μήνα χωρίς αλκοόλ: το μετέπειτα μέλος του οργανισμού

Για τους ανθρώπους που καταναλώνουν αλκοόλ σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η απόρριψη συνήθειες είναι ένα σοβαρό βήμα. Μέθυσος θέλει να ξέρει τι αλλαγές στη ζωή τον περιμένει, αν ζει έξι μήνες χωρίς αλκοόλ.

ένα μήνα χωρίς αλκοόλ

Πώς να δέσει με το αλκοόλ σωστά

Σε πότες συχνά υπάρχει η παρανόηση ότι πρέπει να σταματήσουν απότομα, μία φορά και για όλα. Narcologists δεν συμφωνούν με αυτές τις μεθόδους, και να πω ότι μια απότομη απόρριψη του αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωση της υγείας του ανθρώπου.

Αν έχετε καιρό να πιω και, στη συνέχεια, ξαφνικά αποφασίσει να σταματήσουν το κάπνισμα, στη συνέχεια, στο πρώτο, το άτομο θα αισθανθείτε:

 • υποβάθμιση της Γενικής κατάστασης της υγείας *
 • οι κρίσεις πανικού;
 • πονοκεφάλους;
 • κατάθλιψη;
 • ο συναγερμός.

Φυσικά, όλα αυτά τα συναισθήματα θα καταθέσει υπέρ του το γεγονός ότι το αλκοόλ έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, αφού χωρίς απότομα έγινε τόσο κακό. Αυτή η άποψη είναι λανθασμένη, αλλά για να αποδείξω ότι ήταν μεθυσμένος και να τον πείσει να πάρετε την επόμενη δόση θα είναι στην καλύτερη δύσκολο και το πιο πιθανό αδύνατο.

Αν το αλκοολούχο ποτό σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που, όπως πιστεύουν ναρκωτικών θεραπεία αντενδείκνυται στις προσπάθειες απότομα μέρος με τη συνήθεια. Η αποτυχία τους θα πρέπει να είναι σταδιακή, ώστε να μην τραυματίσει το σώμα. Επίσης, η φάση θα βοηθήσει να αποτρέψει την ανάπτυξη της τρομώδες παραλήρημα.

Τι νιώθει το σώμα

Το αλκοόλ είναι ένα ποτό που προκαλεί το ισχυρότερο εθισμός είναι όχι μόνο φυσιολογικές, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο, αν το χρησιμοποιείτε τακτικά. Μια φορά, όταν ένας μέθυσος αποφασίζει να εγκαταλείψει τον εθισμό, θεωρείται πολύ δύσκολο, όχι μόνο σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα πρέπει να καταλάβετε τι να περιμένετε από το σώμα που μέρα με τη μέρα.

Τις πρώτες μέρες

Πρώτη μέρα χωρίς αλκοόλ είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα, επειδή σε αυτή την περίοδο, είναι απαραίτητο να ασχοληθεί με τον πονοκέφαλο. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για να πάρει από τον πονοκέφαλο, για άλλη μια φορά την κατανάλωση αλκοόλ, αλλά αν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συνήθεια να το κάνουν, θα είναι αδύνατο. Είναι το αλκοόλ, καλύτερα να πιεις χυμό πίκλας, χάπια για τον πονοκέφαλο, ένα πολύ ελαφρύ γλυκό τσάι.

Σημαντικό! Την πρώτη ημέρα θα πρέπει να είναι πεισματάρης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγγίξει το μπουκάλι με αιθανόλη.

Τις πρώτες δύο ή τρεις ημέρες χαρακτηρίζονται από ασταθή κατάσταση. Ένα άτομο μπορεί να εμφανίσουν νευρικότητα, αίσθημα κακό, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν πεπτικές διαταραχές ή την καρέκλα. Μερικές φορές αυτή η ασθένεια είναι δύο έως τρεις ημέρες διαρκεί πέντε έως επτά ημέρες, μετά την οποία μια αισθητή βελτίωση της Γενικής κατάστασης.

Αν οι πρώτες 5 μέρες έμειναν πίσω, μετά την παραίτηση διαδικασία θα πάει πολύ πιο εύκολο.

Τους πρώτους μήνες

οι βλάβες από το αλκοόλ
 • Τον πρώτο μήνα χωρίς αλκοόλ χαρακτηρίζεται από σημαντική βελτίωση στη Γενική κατάσταση του ατόμου. Σημείωσε ότι η καλύτερη σκέψη, πιο εύκολο να μάθουν και να θυμούνται πληροφορίες, το χρώμα του δέρματος βελτιώθηκε, ισοπέδωσε.
 • 2 μήνες χωρίς αλκοόλ είναι η αποκατάσταση του προστατευτικού δυνάμεις του οργανισμού. Ασυλία που κατέστειλε το αλκοόλ θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι σε πλήρη δυναμικότητα, η προστασία έναντι των λοιμώξεων και του δυσμενούς εξωτερικού περιβάλλοντος.
 • 3 μήνες χωρίς αλκοόλ θα πρέπει να συνοδεύεται από καλύτερο ύπνο, σταθεροποιούν τη διάθεση, η έλλειψη των μολυσματικών ασθενειών η φύση, όπως την ασυλία για μια ακόμη φορά θα προστατεύσει το σώμα πλήρως. Πολλοί άνθρωποι προειδοποίηση: "δεν πίνω για μερικούς μήνες και είμαι πολύ καλά!"

Εκτός από τις θετικές αλλαγές στην φυσική κατάσταση του σώματος να πάρει καλύτερα σε μια ηθική έννοια. Για παράδειγμα, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί και πάλι ηθικές αρχές, θα σταματήσει να ψάχνει για δικαιολογίες και να αρχίσει να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις πράξεις τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια πρώην αλκοολική, για να αποτρέψει την περιττή πίεση πάνω του, έτσι ώστε και πάλι να μην κατά λάθος τον ωθήσει την καμπύλη διαδρομής.

Τους πρώτους έξι μήνες

5 μήνες χωρίς αλκοόλ που απαιτείται για το σώμα να ανακάμψει πλήρως, να απαλλαγούμε από τις τοξίνες αιθανόλη, και την εκ νέου εκκίνηση κανονικά και πλήρως τη δουλειά. Μερικές φορές, ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά και τη διάρκεια της προηγούμενης πόσιμο παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο.

Ανάκτηση όλων των λειτουργιών του σώματος θα πρέπει να συνοδεύεται από:

 • η έλλειψη πονοκεφάλους;
 • σαφήνεια της σκέψης, την ικανότητα να αναλάβει την ευθύνη για τον εαυτό τους και τις δράσεις τους.
 • ομαλοποιεί την καρδιά και τα αγγεία, που δεν είναι πλέον μαστίζεται από δυσκολία στην αναπνοή και ταχυκαρδία *
 • stabiliziruemost σεξουαλική ζωή πλέον προκαλεί προβλήματα στο κρεβάτι.

Σημαντικό! Βελτίωση έρχεται μόνο αν ένα άτομο εντελώς το αλκοόλ! Ακόμη και μια μικρή ποσότητα της αιθανόλης μπορεί να αποτύχει και πάλι, παραβιάζοντας το νεοσύστατο εύθραυστη ισορροπία.

Αν ένας πρώην αλκοολικός έχει νηφάλιος για ένα έτος και ένα μισό ή και περισσότερο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο εθισμός του είναι σε ύφεση. Σε αυτή την περίπτωση, τα μέτρα που λαμβάνονται για να διατηρηθεί μια νηφάλια τρόπος ζωής για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνιστάται να πάω στους ανώνυμους αλκοολικούς να μάθουν να μοιράζονται τα προβλήματά τους, να κυριαρχήσει μια ποικιλία από Χόμπι.

Πώς να βοηθήσει το σώμα να ανακτήσει

Για να βοηθήσει το σώμα να απαλλαγούμε από την επιρροή του αλκοόλ που καταναλώνεται, δεν είναι ένα απλό σύνολο των μέτρων που συνιστάται να ακολουθήσετε την ημέρα μετά την ημέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αλκοολισμού. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν:

 • η επιλογή για ένα ελαφρύ και ισορροπημένη διατροφή;
 • θεραπεία με το φάρμακο, με στόχο την αποκατάσταση του ήπατος και του νευρικού συστήματος *
 • τακτικές βόλτες στον καθαρό αέρα (προτίμηση, συνιστάται να δώσει Πεζοπορία);
 • μια πορεία της θεραπείας με βιταμίνη (πρώην αλκοολικούς και τις οικογένειές τους πούμε, "έλα, πιες μια πορεία βιταμίνες όλοι μαζί");
 • σπάζοντας τους δεσμούς με την εταιρεία, η οποία συνεχώς καταναλώνουν αλκοόλ, η οποία είναι δυνατόν να επιστρέψει στην συνήθεια.
εξάρτηση

Σωστά οργανωμένη βοηθήσει το σώμα σας θα βοηθήσει να μειώσει τα αρνητικά συναισθήματα που θα βιώσουν μέθυσος κατά τις πρώτες ημέρες του να σταματήσει το οινόπνευμα. Με τέτοια βοήθεια, θα είναι σε θέση να αποτρέψει την επιστροφή του συνήθεια και να τον πείσουμε ότι νηφάλιος σε αντίθεση με μέθη είναι θετικό, φωτεινό μέλλον και χαρά.

19.10.2018