Πώς να σταματήσεις να πίνεις μπύρα συμβουλές και συμβουλές

Ο ρυθμός της ζωής είναι τέτοια που πολλοί από εμάς, στο τέλος της ημέρας αισθάνονται μια ισχυρή νευρική ένταση, το στρες και την κούραση. Για να απαλλαγείτε από το συναισθηματικό φορτίο που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάποιοι άνθρωποι τα βράδια, μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα μπουκάλι μπύρα. Επειδή αυτό το αλκοολούχο ποτό είναι ένα καταπραϋντικό, σβήνει τη δίψα και βελτιώνει τη διάθεση, αλλά δεν το hangover το επόμενο πρωί, και λίγο να πίνω κάθε μέρα. Στο τέλος, ο άνθρωπος γίνεται άθελά του μια μπύρα και τα οινοπνευματώδη. Για να απαλλαγούμε από αυτό το επιβλαβές εθισμό, θα πρέπει να σταματήσει να πίνει μπύρα κάθε μέρα. Πώς να το κάνουμε αυτό, θα μάθετε από το άρθρο μας.

το πρόβλημα του αλκοολισμού μπύρα

Το πρόβλημα του αλκοολισμού μπύρα

Αν πίνετε τακτικά ένα μπουκάλι μπύρα, την εξάρτηση από το σώμα για να πάει με την μπύρα, αυτό συμβαίνει τρεις φορές πιο γρήγορα από ό, τι με κρασί ή βότκα. Αυτή η εξάρτηση είναι που ονομάζεται αλκοολισμού μπύρα, αν και δεν είναι όλοι οι ειδικοί συμφωνούν με αυτό το σκεύασμα.

Το κύριο πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν τακτικά μπύρα, αρνείται να παραδεχτεί τον εθισμό του και δεν νομίζω ότι ο αλκοολισμός και το πρόβλημα. Είπε – αν πίνω μπύρα, αλλά δεν είναι μεθυσμένος, δεν πάσχουν από μεθύσι και να μην χάσετε την δουλειά, οπότε δεν είναι ο αλκοολισμός. Συνήθως, ένα τέτοιο πίνει ο άνθρωπος λέει – θέλω, θέλω να πιω, θέλω, εγώ δεν θα πιω, ότι είναι, πιστεύει ότι ελέγχει πλήρως την επιθυμία τους για αυτό με την μπύρα.

Ωστόσο, με βάση τα πρώτα συμπτώματα που εμφανίζονται με την τακτική κατανάλωση της μπύρας, μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτός ο εθισμός καταστρέφει τη ζωή του πότη. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • αν πίνετε τακτικά μπύρα, οι άνδρες συσσωρεύουν λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, αποδεικνύεται η λεγόμενη μπύρα κοιλιά;
 • παρασυρθεί αλκοόλ μπορεί να πάρει ένα τρέμουλο των χεριών;
 • το άτομο γίνεται επιθετική;
 • οι άνδρες έχουν προβλήματα με την ισχύ *
 • σπασμένα μνήμης;
 • να κοιμηθώ ή να χαλαρώσετε, θέλω να πιω μπύρα, χωρίς αυτό είναι αδύνατο.

Επίδραση της μπύρας στο σώμα

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι η τακτική κατανάλωση μπύρας δεν είναι τόσο επικίνδυνη, όπως η υποδοχή βότκα ή το κρασί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μπύρα περιέχει 40 % αλκοόλ, όπως και σε βότκα. Αλλά, παρ ' όλα αυτά, το αλκοόλ εξακολουθεί να είναι παρούσα εκεί και έχει αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα.

Θέλω να ξέρω τι θα συμβεί αν πίνετε αλκοόλ, δηλαδή μπύρα, κάθε μέρα; Αν τα προϊόντα της ζύμωσης και την αποσύνθεση της αλκοόλης (μεθανόλη, αλδεΰδες, ζυμέλαια, κ. λπ.) θα είναι τακτικά δηλητήριο και να ερεθίσει τις βλεννογόνους του πεπτικού συστήματοσ, είναι αναπόφευκτο τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • δυσπεψία;
 • ενδέχεται να λάβετε μια γαστρίτιδα ή έλκος;
 • αναπόφευκτα θα καούρα;
 • συχνά, μπορεί να προκύψουν προβλήματα με την καρέκλα;
 • φαίνεται, Γενική αδυναμία;
 • μειωμένη απόδοση
 • ένα άτομο μπορεί να είναι καταθλιπτική διάθεση, κατάθλιψη;
 • στο στόμα θα μπορούσε να παρατηρήσετε μια μεταλλική γεύση ή να είναι πικρή γεύση;
 • αίσθημα βάρους στο στομάχι.

Κριτικές μπύρα αλκοολικοί πω ότι οφείλεται η τακτική κατανάλωση μπύρας σχεδόν ο καθένας έχει τα προβλήματα με το συκώτι. Από τα σημαντικά ένζυμα που εμπλέκονται στην επεξεργασία της αιθανόλης παράγει ήπατος που οφείλεται σε συνεχή πίνοντας το σώμα γρήγορα αναπτύσσει την πηγή. Στο τέλος, ισχυρές ουσίες και δηλητήρια καταστρέψει γρήγορα. Οι άνθρωποι έχουν την προδιάθεση να φλεγμονώδεις ασθένειες αυτού του οργάνου, ηπατίτιδα ή κίρρωση.

Επειδή η μπύρα έχει μια διουρητική δράση, το φορτίο για τα νεφρά αυξάνει τρεις φορές. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συχνή ούρηση από το σώμα ξεπλένεται σημαντικών βιταμινών, μικρο - και macroelements: κάλιο, μαγνήσιο, βιταμίνη C. η Έλλειψη αυτών των ουσιών στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε διατάραξη της καρδιάς, αδυναμία στα πόδια, μειωμένη ανοσία, εναλλαγές της διάθεσης και ευερεθιστότητα. Για να μην πάρει σκλήρυνση των νεφρικών αγγείων, αιμορραγία, και του μυοκαρδίου από αυτό το όργανο, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το μεθυστικό ποτό.

Τουλάχιστον ένα καλό λόγο για να σταματήσει να πίνει μπύρα κάθε μέρα είναι η επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα. Η μπύρα είναι απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί την υπερχείλιση των αιμοφόρων αγγείων, ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι οι ακόλουθες ασθένειες:

 • κιρσώδεις φλέβες;
 • δυσκολία στην αναπνοή;
 • αρρυθμία;
 • στεφανιαία νόσος;
 • εγκεφαλικό επεισόδιο.
επίδραση της μπύρας στο σώμα

Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Μετά μπορείτε να μάθετε τις ακόλουθες πληροφορίες, θα αρχίσουν να θέλουν να σταματήσουν να πίνουν μπύρα για πάντα. Αυτό το ποτό περιέχει το φυτό ανάλογο της προγεστερόνης – μια γυναικεία ορμόνη. Είναι λαμβάνεται από τον λυκίσκο και δίνει στην μπύρα την πικρή γεύση. Αν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σταματήσει να πίνει μπύρα κάθε μέρα, αυτή η ορμόνη διαταράσσει το ενδοκρινικό σύστημα και προκαλεί:

 • καταστολή των επιπέδων τεστοστερόνης;
 • τα μαλλιά στο πρόσωπο και το σώμα των ανδρών αυτών είναι σημαντικά μειωμένη?
 • υπάρχει μια αύξηση του μαστού αδένες;
 • η μυϊκή μάζα μειώνεται
 • στη μέση και τους μηρούς συσσωρεύουν λίπος;
 • αλλάζει η χροιά της φωνής;
 • ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η ποιότητά τους είναι να μειωθεί σημαντικά.
 • μπορεί να εμφανιστεί ανικανότητα, στειρότητα ή προστατίτιδα.

Τρόποι για να απαλλαγείτε από την εξάρτηση

Αν οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι η βλαπτικότητα τους συνήθειες και θέλει να απαλλαγεί από την εξάρτηση, το ερώτημα που προκύπτει είναι, πώς να μην πίνουν μπύρα κάθε μέρα. Πρώτη βοήθεια για τον εαυτό σας, γιατί με αυτό το είδος της εξάρτησης που μπορεί συχνά να επιλυθεί χωρίς τη βοήθεια φαρμάκων και ο ψυχίατρος. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Πριν σταματήσεις να πίνεις μπύρα το βράδυ, ξεκινήστε να μειώσει τη δόση του αλκοόλ που καταναλώνεται. Για παράδειγμα, αν ήσουν ποτό μετά τη δουλειά ένα λίτρο μεθυστικό ποτό, τη μείωση του όγκου κατά το ήμισυ. Είναι επίσης χρήσιμο να μειώσετε τη συχνότητα λήψης, που είναι, αν νωρίτερα ήπιες κάθε μέρα, τώρα πάρτε μια μικρότερη δόση κάθε δεύτερη ημέρα. Έτσι, σταδιακά να μειωθεί η δόση και να αυξήσει το διάστημα έως την πλήρη απόρριψη του αλκοόλ.
 2. Μπορείτε να δοκιμάσετε να πιείτε μπύρα υποκατάστατα, για παράδειγμα, ένα μη αλκοολούχο ποτό με το ίδιο όνομα. Λίγο ως αντικατάσταση μπορεί να έρθει σε σπόρους ή ξηρούς καρπούς, η οποία αποσπά την προσοχή από τη σκέψη για το ποτό και τα χέρια.
 3. Για να καταστεί ευκολότερη για να σταματήσεις να πίνεις την μπύρα, πρέπει να έχει ισχυρό κίνητρο. Για κάποιους μπορεί να είναι ο φόβος του να βλάπτουν την υγεία τους, για κάποιον - αγάπη για τα παιδιά και την οικογένεια.
 4. Είναι σημαντικό να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Έτσι, αν έχετε, μετά τη δουλειά, πήγα στο μπαρ με τους φίλους, αλλά τώρα, αντί να πάτε στο γυμναστήριο ή την πισίνα. Τα βράδια όλη η οικογένεια να πάει για μια βόλτα ή στο Εμπορικό κέντρο. Αν είστε πολύ κουρασμένοι και δεν έχουν καμία δύναμη για να πάει οπουδήποτε ή να κάνετε σπορ, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα Χόμπι για να πρακτική στο σπίτι.
 5. Προσπαθήστε να μην να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε είναι μεθυσμένος αφρώδες ποτό, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό κυριαρχούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αποφύγετε την κατανάλωση κοινωνία φίλους. Καλύτερα να βρεις εκείνους που δεν πίνουν, και να επικοινωνούν μαζί τους.
 6. Πάρτε έναν κουμπαρά, όπου θα θέσει το ποσό που κανονικά θα δαπανήσει για μια μπύρα μετά τη δουλειά. Η πλέον να κρατήσει τον εαυτό σας, το μεγαλύτερο ποσό θα πρέπει να συλλέγονται στον κουμπαρά και θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας.
 7. Δεδομένου ότι το σώμα σας έχει συνηθίσει να χαλαρώσετε με μια μπύρα, την πρώτη φορά για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσει το νευρικό σύστημα, μπορείτε να πάρετε τα χρήματα των ανθρώπων και αντι-άγχος φαρμακευτική αγωγή. Θα επιτρέψει επίσης σε σας για να ανακουφίσει την ψυχολογική πίεση και την ταλαιπωρία που μπορεί να εμφανιστεί στο φόντο της άρνησης του αλκοόλ.

Συμβουλές για τις γυναίκες

Παραδόξως, όμως, τα κορίτσια και οι γυναίκες μπορεί να υποφέρουν από αλκοολισμού μπύρα. Ως εκ τούτου, το ερώτημα του πώς να σταματήσεις να πίνεις την μπύρα, είναι αρμόδιες για κάποια από το ωραίο φύλο. Κατά κανόνα, για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μεθόδους:

 • Μια ψυχολογική τεχνική. Είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί θέλετε να ξεπεράσουν τον εθισμό. Μπορείτε να λίστα σε χαρτί όλες τις αρνητικές συνέπειες αυτής της εξάρτησης. Είναι επίσης χρήσιμο να προσδιορίσετε την αιτία της συχνής χρήσης της μπύρας. Θεωρούν την οποία τα γεγονότα που έχουν συνταχθεί ένα ποτήρι μπύρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε σε ποια περιοχή της ζωής σας δεν είναι ικανοποιημένοι, η οποία οδηγεί σε υποκατάσταση του αλκοόλ.
 • Η λαϊκή μεθόδους. Υπάρχουν πολλά βότανα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγούμε από μια μπύρα εθισμό. Μερικά από αυτά σας επιτρέπουν να καθαρίσει το σώμα από το αλκοόλ, τοξίνες, ενώ άλλα σχηματίζουν μια αποστροφή για το αλκοόλ ποτό.
 • Ναρκωτικά μεθόδους θα βοηθήσει όσους μόνη της δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση κωδικοποίησης μεθόδων και ψυχολογική αποκατάσταση, την ίδια στιγμή.

Αν πίνει τακτικά, μπύρα και θέλει να απαλλαγεί από αυτή την εξάρτηση, οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν να κάνετε τα εξής:

θεραπείες
 1. Βρείτε το κίνητρό σας. Για παράδειγμα, για να κρεμάσει στον τοίχο δίπλα στο κρεβάτι φωτογραφία πρότυπο με μια όμορφη εικόνα που θα ήθελες να έχουν. Τακτικά γράψετε τα επιτεύγματά σας, όσον αφορά το βάρος και το μέγεθος του σώματος. Και να θυμάστε ότι η μπύρα θα καθυστερήσει μόνο το όνειρο του ένα τέλειο σχήμα.
 2. Ο φόβος μπορεί να σε κάνει να σταματήσεις να πίνεις. Αν θέλετε να μάθετε με λεπτομέρειες πώς οι αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ στο σώμα, θα θέλετε να τελειώσει αυτός ο εθισμός.
 3. Αναβάλει τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, και θα είστε σε θέση να ευχαριστήσουν τον εαυτό σας κάτι καλό. Και θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλά από τα χρήματα που ήδη δαπανώνται για το αλκοόλ.
 4. Διακόπτης μυαλό. Όταν οι σκέψεις που προκύπτουν για την μπύρα, δοκιμάστε να αλλάξετε σε κάτι άλλο. Δείτε μια ενδιαφέρουσα ταινία, διαβάστε ένα βιβλίο, να κάνω το πλέξιμο.
 5. Αναλάβει τη φροντίδα της ομορφιάς σας και να θυμάστε ότι το σεξ με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι τους φαίνονται χυδαία και αγενής.
29.11.2018