Το κακό του αλκοόλ στο ανθρώπινο σώμα: πόσο κακό κάνει στο σώμα;

Το αλκοόλ είναι μια χημική ένωση, η οποία βασίζεται σε αιθυλική αλκοόλη.

Η επιστήμη έχει από καιρό γνωστή η επίδραση του αλκοόλ-ενώσεις που περιέχουν στη δομή του ανθρώπινου σώματος. Επιπλέον, η παρατεταμένη κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει την πνευματική δραστηριότητα.

οι βλάβες από το αλκοόλ

Σύμφωνα με πρόσφατες κλινικές μελέτες, ακόμη και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ οδηγεί στην ανοικοδόμηση και την καταστροφή των κυττάρων του εγκεφάλου.

Επιπλέον, η κατάχρηση αλκοόλ – το πρόβλημα δεν είναι ατομικό, αλλά κοινωνικό. Συχνά οι άνθρωποι σε κατάσταση μέθης από αλκοόλ βλάπτουν τη σωματική και ψυχική υγεία των άλλων.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα συμβαίνουν με τη συμμετοχή της οδήγησης σε κατάσταση μέθης από αλκοόλ.

Η κατάχρηση αλκοόλ, δυστυχώς, σήμερα είναι μια "μάστιγα" της σύγχρονης κοινωνίας. Αν και νωρίτερα είχε πιστέψει ότι οι πότες έχουν χαμηλή κοινωνική θέση, αυτή τη στιγμή, αυτή η ασθένεια προσβάλλει όλα τα στρώματα της κοινωνίας.

Μια παρενέργεια από την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών είναι τεράστια. Ενεργώντας στο γαστρεντερικό σωλήνα, το αλκοόλ διασπά τα μόρια και εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Το αλκοόλ στο αίμα μόρια διανέμονται σε όλο το σώμα και να φτάσει σε όλα τα όργανα και συστήματα.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι το αλκοόλ διαπερνά όλα φυσιολογικών ιστών εμπόδια.

Λόγω της υψηλής υδρόφιλες ιδιότητες, το αλκοόλ διαπερνά εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να εισέρχεται στην ουσία του εγκεφάλου, που προκαλεί μέθη και μέθη.

Πολλοί αναρωτιούνται για το πόσο επιβλαβές αλκοόλ συνδυάζεται με το Κάπνισμα.

Η νικοτίνη και η αιθανόλη είναι εντελώς ασύμβατες ουσίες στους ιστούς του σώματος. Είναι μια ανταγωνιστική επίδραση στα ερυθρά αιμοσφαίρια περιέχουν την αιμοσφαιρίνη. Αιμοσφαιρίνης είναι η μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς.

Λόγω της κοινής επίδραση της αιμοσφαιρίνης χάνει τις λειτουργίες του και αναπτύσσει υποξαιμία και υποξία των ιστών.

Και πάλι, επηρεάζεται κατά κύριο λόγο από τον εγκεφαλικό ιστό.

Το αίμα κάτω από την επίδραση της νικοτίνης και του αλκοόλ πυκνώνει και αυξάνει την ικανότητα που προκαλεί θρόμβους στο αίμα. Σε ασθενείς με αλκοολική εθισμός συχνά αναπτύσσουν μια ποικιλία από θρομβοεμβολή.

Τους κινδύνους του αλκοόλ για το ανθρώπινο σώμα

Εξαιρετικά ευαίσθητη στις επιδράσεις του αλκοόλ μόρια στο ήπαρ. Είναι μια φυσιολογική φίλτρο, το οποίο καθαρίζει το αίμα από τις βλαβερές τοξίνες. Να καθαρίσει το αίμα του αλκοόλ μόρια, "παίρνει" το χτύπημα. Η παρατεταμένη κακοποίηση, ενεργό ηπατική κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν.

Η απομάκρυνση της αλκοόλης που εμπλέκονται στα νεφρά, έτσι είναι, επίσης, εκτίθενται με τη δολοφονική επήρεια αλκοόλ.

Η ομάδα υψηλού κινδύνου περιλαμβάνει, επίσης, τα όργανα και το καρδιαγγειακό σύστημα, το πεπτικό σύστημα, όπως είναι οι πρώτοι που θα βιώσουν την "κλωτσιά" από τη χρήση αλκοόλ, αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα, το περιφερικό νευρικό ιστό. Το φορτίο της καρδιάς είναι τεράστια, συχνά οι αλκοολικοί υποφέρουν από καρδιακή νόσο.

Αλκοολούχα ποτά είναι πέψη με τη βοήθεια των εξειδικευμένων βιοχημικών αντιδράσεων οξείδωσης. Όσο περισσότερο ένα άτομο δίσκους, τα περισσότερα φορούν μηχανισμούς της οξείδωσης, τόσο περισσότερο ο ασθενής θέλει να πιει.

Ο αλκοολισμός (εξάρτησης από το αλκοόλ) αρχίζει με τα φαινόμενα αμνησίας, που είναι η απώλεια μνήμης. Αρχικά, η μνήμη χάνεται, για την περίοδο υπό την επήρεια αλκοόλ, αργότερα διαγράφονται σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου.

Όλα συνδέονται με απώλεια της εξειδικευμένα κύτταρα του εγκεφάλου που σχετίζονται με διαφορετικές λειτουργίες.

Επειδή τα μόρια της αιθανόλης έχουν ένα ευρύ φάσμα των λιπόφιλων χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας το φαινόμενο της παθητικής διάχυσης να διαπεράσουν τον ιστό του εγκεφάλου. Ο εγκέφαλος είναι ένα κινητό υπόστρωμα που βασίζεται σε λιπίδια. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγαλύτερο ποσοστό βιοχημική σύνθεση εγκέφαλο λιπαρά οξέα. Χωρίζοντας τους σε αλκοόλ μόρια οδηγήσει στην σταδιακή θάνατο του εγκεφάλου και την ταχεία ανάπτυξη της εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών και νοητική υστέρηση.

τα συμπτώματα

Ο κίνδυνος είναι ότι αυτές οι διαδικασίες είναι τεντωμένο στο χρόνο. Κατά την πρώτη, το αλκοόλ προκαλεί ευφορία σε ασθενείς: φέρνει φανταστική ευτυχία, διασκέδαση, εύκολο να ξεχάσουμε τα προβλήματα. Περαιτέρω, κατά τη διαμόρφωση της εξάρτησης, να αρχίσουν να πεθαίνουν τα κύτταρα του εγκεφάλου.

Μετά την αποχώρηση των τοξινών στο αίμα, η "προσοχή" πηγαίνει στο ήπαρ. Ηπατοκύτταρα, από τη φύση τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να φιλτράρουν το ποσό του αλκοόλ.

Υπερφόρτωση αρχίζουν να πεθαίνουν, και στη θέση τους αναπτύσσει λειτουργικά ανενεργός ιστός – συνδετικό. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται ίνωση του ήπατος, είναι συνέπεια της δραστικής αλκοολική ηπατίτιδα.

Επιπλέον, λόγω της συνεχούς αλκοολούχα φορτίο, στεάτωση του ήπατος αναπτύσσεται, δηλαδή, ο αποικισμός του σώματος από το λιπώδη ιστό.

Ηπατική ανεπάρκεια που αναπτύσσει το ιστορικό αλκοολικής ηπατίτιδας, οδηγεί σε αύξηση των ηπατικών ενζύμων στο αίμα, η οποία είναι επίσης επικίνδυνο για τον εγκέφαλο, όπως και το αλκοόλ.

Ο συνδυασμός αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Η αιθανόλη είναι μια ουσία με διαφορετικές φαρμακοκινητικές ιδιότητες.

Το αλκοόλ είναι επίσης ένα ναρκωτικό και ανήκει στην ομάδα των εξωτερικών αντισηπτικό.

Η αλληλεπίδραση με φάρμακα από άλλες ομάδες μπορεί να έχουν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα. Οι παρακάτω ομάδες φαρμάκων που εισέρχονται στην ενεργό αντίδραση με το αλκοόλ:

 1. Σε συνδυασμό με ακετυλοσαλικυλικό οξύ και άλλα μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα, αιθανόλη μπορεί να προκαλέσει γαστρικό έλκος και 12 δωδεκαδακτυλικό έλκος.
 2. Αν πάρουμε το αλκοόλ μαζί με τονωτικές ουσίες όπως η καφεΐνη, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια υπερτασική κρίση.
 3. Ρεσεψιόν σε συνδυασμό με διουρητικά προκαλεί απότομη πτώση της πίεσης του αίματος, είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρειάζεται ένα νεφρό, όπως η μείωση της πίεσης του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε οξεία νεφρική ανεπάρκεια.
 4. Ο πιο επικίνδυνος συνδυασμός του αλκοόλ με παρακεταμόλη και περιέχουν φάρμακα, ένα τόσο πολύπλοκο μπορεί να προκαλέσει κεραυνοβόλος ηπατίτιδα, η οποία κλινικά εκδηλώνεται με προοδευτική συμπτώματα της ηπατικής ανεπάρκειας, μια μέρα, έχασε τη λειτουργία του ήπατος, ο ασθενής πέφτει σε κώμα και να πεθάνει.
 5. Ψυχοτρόπων φαρμάκων σε συνδυασμό με το αλκοόλ ενισχύει την επίδραση και μπορεί να οδηγήσει σε κώμα και θάνατο.
 6. Αντιβακτηριακά φάρμακα μπορεί να πάει κάτω από την επίδραση της αιθανόλης, ως εκ τούτου, η θεραπεία μπορεί να μην είναι αποτελεσματική.

Επιπλέον, να θυμάστε ότι τα νιτρικά δεν λαμβάνεται μαζί με αλκοόλ, όπως το σύνδρομο πόνου μπορεί να επιδεινωθεί.

Επιβλαβής από το αλκοόλ για την βιοχημεία του σώματος;

Το σημείο εφαρμογής της δηλητηρίασης από οινόπνευμα είναι μια ανταγωνιστική αντικατάσταση της βιταμίνης Β1. Η βιταμίνη Β1 είναι η θειαμίνη, η οποία είναι απαραίτητη για το σώμα, ιδιαίτερα στον εγκέφαλο.

Υπάρχουν παραβίαση του μεταβολισμού των υδατανθράκων, με αποτέλεσμα η γλυκόζη να μην εισέρχεται στο νωτιαίο μυελό, στην σωστή ποσότητα.

Η ανάγκη για τη δύναμη του εγκεφάλου είναι σχετικά με την αύξηση.

Επίσης, η έλλειψη της θειαμίνης προκαλεί η συσσώρευση των προϊόντων του μεταβολισμού των κυττάρων. Αυτό προκαλεί κόπωση του σώματος.

Συνεχή μέθη είναι μια απόλυτη ανεπάρκεια της θειαμίνης στον οργανισμό. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται σύνδρομο κόρσακωφ και περιλαμβάνει τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • μερική πάρεση και παράλυση των άκρων;
 • παραβίαση της στάσης του σώματος και άλλες λειτουργίες.
 • διαταραχή της συνείδησης;
 • αμνησία;
 • ανεξέλεγκτη εμετό με ναυτία;
 • διαμονή διαταραχές και όρασης, παράλυση των μυών των ματιών.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή για το άτομο, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ή αναπηρία.

Τους κινδύνους της αιθανόλης για τους άνδρες και τις γυναίκες

Επειδή από τις αρνητικές συνέπειες του αλκοόλ δεν είναι επιθυμητή η χρήση τους άνδρες.

Οι παρακάτω ανεπιθύμητες ενέργειες παρουσιαστεί άνδρες της κατάχρησης του αλκοόλ:

 1. Μέντιουμ και κοινωνικού αποπροσανατολισμού. Ένας άνθρωπος κάτω από αλκοολική δηλητηρίαση χάνει τον έλεγχο του πνευματική δραστηριότητα που επηρεάζει αρνητικά την κοινωνική ζωή.
 2. Σύνδρομο στέρησης αλκοόλ είναι πιο κοινή στους άνδρες.
 3. Η διαταραχή στη λειτουργία του εγκεφάλου.
 4. Σεξουαλική δυσλειτουργία.
 5. Μη φυσιολογική εκσπερμάτιση.
 6. Παραβίαση της σύλληψης λόγω του μεγάλου ποσού της αιθανόλης στους όρχεις.

Η τακτική χρήση της μπύρας σε άνδρες ανάπτυξη γυναικομαστία (την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των Μαστών) σε σχέση με τα υψηλότερα επίπεδα των γυναικείων ορμονών.

θεραπεία

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες αλκοολισμό δεν αντιμετωπίζεται με κανένα τρόπο. Οι γυναίκες αποτελούν περισσότερο από το 90 τοις εκατό δεν επηρεάζεται από την κωδικοποίηση.

Το κορίτσι, αρχίζουν να πίνουν μία φορά, σε νεαρή ηλικία χάνει τον έλεγχο πάνω από τη διανοητική δραστηριότητα για μερικά χρόνια.

Το πιο επικίνδυνο πράγμα που πρέπει να αρχίσουν να πίνουν, οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Ήταν αυτή τη στιγμή που διαμορφώνεται η ψυχική συνείδηση της γυναίκας, την κοινωνική θέση, και το μητρικό ένστικτο. Με λίγα λόγια, οι γυναίκες που είχαν νωρίς για ποτό, εντελώς χάσει τον αυτοσεβασμό.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, η πλειοψηφία των πρώτη σεξουαλική επαφή και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες συμβαίνουν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε αυτό το πλαίσιο, και την αύξηση του επιπέδου των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών, η άμβλωση, και ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων παιδιών και διαλυμένες οικογένειες.

Όχι, η χρήση αλκοόλ δεν φέρει την αναπαραγωγική υγεία των γυναικών. Συχνά, είναι επειδή η αιθανόλη διαταράσσεται λειτουργίας των ωοθηκών και οι γυναίκες είναι σε θέση να συλλάβει και να φέρει υγιή φρούτα.

05.12.2018