Οι αρνητικές συνέπειες της χρήσης αλκοόλ

Για τους κινδύνους του αλκοολισμού γράψει πολλά επιστημονικά άρθρα, ωστόσο, το θέμα δεν χάνουν τη σημασία και ο αριθμός των πότες δεν γίνονται λιγότερο. Γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αναζητούν παρηγοριά στο αλκοόλ, αν και καταλαβαίνω ότι η επίδραση του αλκοόλ, μπορεί να είναι ένα φοβερό πράγμα;

τα αποτελέσματα της κατανάλωσης αλκοόλ

Από εξάρτηση από το αλκοόλ, υπάρχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Όλοι οι πότες, όταν μόλις αρχίζουν να εμπλέκονται στη διαδικασία, 100% σίγουρος ότι θα είναι σε θέση να βγει. Το αλκοόλ δεν προκαλεί άμεσο εθισμό και να εκτιμήσει τη ζημιά στο σώμα σας μετά από μια εφάπαξ δόση του αλκοόλ είναι σχεδόν αδύνατη. Το άτομο δεν έχει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει με την επήρεια αλκοόλ και θα αποφύγει την μοίρα πολλών από εκείνους που έχουν πέσει σε μέθη.

Στην πραγματικότητα, είναι ό, τι συμβαίνει: ο αριθμός των αλκοολικών αυξάνεται, με μια ομάδα των τοξικομανών συχνά πέφτουν οι γυναίκες και οι έφηβοι.

Έτσι ώστε να χαρακτηρίζουν τις επιπτώσεις του αλκοόλ στο σώμα, και τι να κάνουμε για να μην γίνει αλκοολικός;

Αλλαγές στο σώμα πόσιμο

Αν, εν συντομία, για να χαρακτηρίσει τις επιδράσεις της αιθανόλης στην υγεία, έχουμε τα εξής:

  • το συκώτι αρχίζει να αναγεννηθούν,
  • η κατάθλιψη είναι το Κεντρικό νευρικό σύστημα,
  • αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης,
  • μειωμένη αναπαραγωγική λειτουργία, και αυξημένο κίνδυνο συγγενών ανωμαλιών σε απογόνους.

Μόνο αυτό είναι αρκετό για να αποσύρει μόνιμα από το αλκοόλ και να αρχίσει μια νηφάλια ζωή. Αλλά πολλοί δεν παρατηρήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του αλκοόλ και να εξετάσει τις ανησυχίες των γιατρών, όσο και παρατραβηγμένο.

Με αυτή την έννοια, η στατιστική είναι αμείλικτη: χρόνιων αλκοολικών, μόνο το μισό ζήσει μέχρι την ηλικία των σαράντα. Πολλοί πεθαίνουν στην ηλικία των 30-35 ετών από κίρρωση του ήπατος ή σε περιπτώσεις δηλητηρίασης με κακής ποιότητας αλκοόλ.

Οι συνέπειες της κατάχρησης αλκοόλ μπορεί να αισθάνεται όχι μόνο στον πότη, αλλά και τους απογόνους του. Να σημειωθεί ότι τα παιδιά των καταχρηστικών οι γονείς συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με τα προβλήματα της καρδιαγγειακής φύσης, νευρικές διαταραχές, συγγενείς παθήσεις. Πολλοί έχουν αποκλίσεις στην ανάπτυξη. Και αν έχουμε παιδιά, δεν προσπάθησε ποτέ αλκοόλ, υπάρχουν τέτοιες παραβιάσεις, τότε τι γίνεται με τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας χρήσης του αλκοόλ παλαιότερα!

τα αποτελέσματα της κατανάλωσης αλκοόλ για την καρδιά

Η καταστροφή του ήπατος

Το ήπαρ είναι ένα από τα πρώτα να πάρει το χτύπημα. Αλκοόλ-προϊόντα με βάση το διαγράφονται είναι αυτά τα όργανα. Εάν η ποσότητα του αλκοόλ είναι υψηλή, το ήπαρ αδυνατεί να μεταβολίσει τα επιβλαβή συστατικά και υπό την επιρροή τους αρχίζει να εκφυλίζεται. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του ήπατος, είναι τεράστια. Ακόμα και μετά από σοβαρή δηλητηρίαση από αυτό το σώμα είναι σε θέση να ανακάμψει πλήρως, αλλά αν οι αλλαγές περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή, στη συνέχεια, έρχεται η κίρρωση, η οποία δεν είναι θεραπεύσιμη. Ο άνθρωπος είναι μόνο για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του, βιώνει πόνο και τον περιορισμό τον εαυτό σας σχεδόν τα πάντα.

Για την επεξεργασία των αιθανόλη παίρνει πολύ χρόνο, και αν ένα άτομο καταναλώνει τακτικά αλκοόλ, τα παράγωγα δεν έχουν το χρόνο να ανακυκλωθούν πλήρως. Το αποτέλεσμα είναι μια χρόνια δηλητηρίαση, η οποία επηρεάζει όλα τα συστήματα του ανθρώπινου σώματος. Το ήπαρ είναι το όργανο που έχει νευρικές απολήξεις και ως εκ τούτου, κάνει αισθητή μόνο στις περιπτώσεις εκείνες κατά τις παθολογικές διεργασίες πάει πολύ μακριά.

Σε αλκοολούχα κηλίδας είναι δυνατή η ανάκτηση, αν και η θεραπεία θα έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Αν το άτομο συνεχίζει να πίνει αλκοόλ, τότε η αλκοολική ηπατίτιδα και, στη συνέχεια, κίρρωση του ήπατος. Αν ηπατική ανεπάρκεια παρουσιάζεται εγκεφαλοπάθεια και ηπατικό κώμα. Με αυτή τη φορά ένα άτομο γίνεται υπερβολικά πρησμένο, το ήπαρ αυξάνει σε μέγεθος, το δέρμα γίνεται κίτρινο. Κίρρωση του ήπατος είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου των πιο αλκοολικοί.

Η επίδραση της αιθανόλης στο Κεντρικό νευρικό σύστημα

Η αλλαγή της διάθεσης μεταξύ των πότες είναι ορατές σε άλλους. Αν ο θυμός εναλλάσσεται με το κέφι και την καλή φύση με ευερεθιστότητα, μιλά για δηλητηρίαση παράγωγα της αιθανόλης. Με ελαφρά μέθη πάσχει από εγκεφαλικό φλοιό, ανέστειλε τις εργασίες της κέντρα ελέγχου. Ως αποτέλεσμα, το άτομο παύει να ελέγχουν τη συμπεριφορά τους και να είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Μια περαιτέρω αύξηση στη συγκέντρωση της αιθανόλης στο αίμα που οδηγεί σε απενεργοποίηση του κινητήρα κέντρα, απώλεια όρασης και να μοιραστούμε εικόνες.

Από την υπερβολική χρήση αλκοόλ χάνουν την ικανότητα να σκέφτονται σωστά και το θάνατο των νευρικών κυττάρων. Ένα άτομο μπορεί να έχει πρόβλημα με τη γεύση και απτικές αισθήσεις, παρατήρησε δυσλειτουργία του αυτόνομου, μειωμένη ακουστική αντίληψη. Ισχυρή αλκοολική δηλητηρίαση συμβάλλει στην επέκταση και τη δραστική μείωση των αγγείων του εγκεφάλου, η οποία συχνά οδηγεί σε άμεσο θάνατο.

Από τα αποτελέσματα των αλκοολούχων ποτών καταστρέφει τις νευρικές ίνες. Αυτό οδηγεί σε μια αλλαγή της συναισθηματικής κατάστασης του ασθενούς, γίνεται είτε επιθετική ή εντελώς αδιάφοροι για τα πάντα. Το άτομο γίνεται κατάθλιψη και χάνει το νόημα της ζωής. Συχνές συνέπειες της κατανάλωσης αλκοόλ είναι μια μη αναστρέψιμη διανοητική διαταραχή.

Πώς το αλκοόλ επηρεάζει την καρδιά

οι επιδράσεις του αλκοόλ στο συκώτι

Υπάρχει μια αντίληψη ότι το αλκοόλ μειώνει τη χοληστερόλη και μετά του αλκοόλ στο αίμα είναι πολύ αραιωμένο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια προσωρινή επίδραση, και η τακτική χρήση της αιθανόλης, ο κίνδυνος θρόμβωσης αυξάνεται σημαντικά. Το αλκοόλ καταστέλλει το καρδιαγγειακό σύστημα, προκαλώντας ταχυκαρδία, μειώνει τη δύναμη συστολής του μυοκαρδίου. Η συστηματική χρήση των οινοπνευματωδών ποτών, άτομα με προβλήματα με την καρδιά είναι σε κίνδυνο σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.

Τι άλλο απειλεί την καρδιά:

  • ο αλκοολισμός οδηγεί στην ανάπτυξη της υπέρτασης;
  • αυξάνει την ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων;
  • η αιθανόλη προκαλεί μυοκαρδιοπάθεια;
  • αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή;
  • αλκοολικοί περισσότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή ανεπάρκεια από απέχοντες.

Η κατάχρηση του αλκοόλ προκύψει μη αναστρέψιμη μυοκαρδιακή βλάβη που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το ΗΚΓ. Επιπλέον, η καρδιά αυξάνει σε μέγεθος, και η διεύρυνση των κοιλοτήτων.

Προβλήματα στην επικοινωνία

Το αλκοόλ δεν επηρεάζει μόνο την υγεία, αλλά και για τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια και με τους άλλους. Το πόσιμο σύζυγοι συχνά γίνονται επιθετικά και να αρχίσει να τρομοκρατήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά. Στο φόντο, το πόσιμο πολλές εγχώριες διαμάχες και συγκρούσεις με την επίθεση και την μπαταρία.

συνέπειες από τη χρήση αλκοόλ στην επικοινωνία

Αλκοολικός δεν θα είναι σε θέση να κρύψει το πρόβλημα. Κάτω από την επίδραση της αιθανόλης μειωμένη εγκεφαλική δραστηριότητα, οι άνθρωποι γίνονται λιγότερο αποδοτικοί στην εργασία, συχνά ξεχνάει τις απαραίτητες πληροφορίες, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Τελικά, ο ασθενής αποσύρεται στον εαυτό του και να περιβάλλει τον εαυτό του με το ίδιο αλκοολικοί σαν τον εαυτό του.

Τι θα συμβουλεύατε τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το αλκοόλ; Να σκεφτούμε περισσότερο για την υγεία τους και λιγότερο για το αλκοόλ. Αν αναδυθεί από την αγκαλιά της το πράσινο φίδι δεν είναι δυνατόν, θα πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε φάρμακα, σχηματίζοντας ανθεκτικό στην αλκοόλη. Σήμερα, αυτά τα εργαλεία είναι ελεύθερα να εξαπλωθεί στο Διαδίκτυο. Μπορούν να αγοραστούν χωρίς συνταγή γιατρού, η θεραπεία πραγματοποιείται ανώνυμα. Θα πρέπει να σκεφτείτε για την οργάνωση του ελεύθερου χρόνου δραστηριότητες, περιορίζουν την επαφή με τους ανθρώπους που προκαλούν μέθη. Αν βγεις από την κατάθλιψη είναι δύσκολο, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο ψυχολόγο.

08.12.2018