Το βιβλίο πώς να σταματήσεις να πίνεις από Allen Carr

Πιο εύκολος τρόπος για να κόψεις το ποτό είναι ένα από τα best-seller που ανήκουν στον συγγραφέα, ο Allen Carr. Δημιούργησε το δικό του όφελος, προκειμένου να καταρρίψουν το μύθο ότι ο αλκοολισμός είναι μια ασθένεια που δεν θεραπεύεται. Ο συγγραφέας είναι επίσης γνωστό ως ένθερμος υπέρμαχος του ελέγχου του καπνού και ιδρυτής πολλών εξειδικευμένες κλινικές, όπου οι ασθενείς βοηθήσει να απαλλαγούμε από πολλές κακές συνήθειες. Χάρη στην τεχνική του συγγραφέα χιλιάδες άνθρωποι γίνονται δωρεάν από τον εθισμό και να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.

πώς να κόψει το ποτό

Για πολύ καιρό πίστευαν ότι η καταπολέμηση του εθισμού στο αλκοόλ είναι μια μακρά και επίπονη πορεία, από την οποία οι άνθρωποι αργά ή γρήγορα θα αποτύχει.

Η τεχνική

Να κόψει το ποτό είναι εύκολο – το κύριο μήνυμα από τον συγγραφέα στον αναγνώστη. Η τεχνική που περιγράφεται στο βιβλίο, είναι η συνεχής αυτο-εξέταση του ασθενούς και την επιθυμία του να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή. Μόνο η επιθυμία να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει στο άτομο τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον εθισμό του. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες:

  • μην πίνετε αλκοόλ;
  • κατανάλωση;
  • αλκοολικοί.

Στην πρώτη ομάδα για να μιλήσει, είναι χωρίς νόημα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με το δεύτερο. Κάθε άντρας δεν ντρέπεται να πίνουν αλκοόλ σε ειδικές περιπτώσεις. Το λόγο αυτό μπορεί να είναι: τακτική συνεδρίαση φίλους, διακοπές ή οικογενειακή γιορτή. Αλκοόλ για τους ανθρώπους που παίζουν το ρόλο των μέσων που βοηθούν να χαλαρώσετε από το στρες, να αισθάνονται χαλαρότητα στην εταιρεία. Η μέτρια χρήση αλκοόλ δεν είναι κακό, επειδή οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το αλκοόλ ως ένα ενιαίο εργαλείο για τον ελεύθερο χρόνο.

Σε αντίθεση με τα ποτά, τα οινοπνευματώδη δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη χρήση αλκοόλ ποτά. Ο αλκοολισμός είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια που είναι σχεδόν ανίατη. Αυτή η ασθένεια είναι ένα από τα πραγματικά προβλήματα για το σύγχρονο κοινό. Allen Carr εύκολος τρόπος για να κόψεις το ποτό, προσπαθώντας να μεταδώσει στον αναγνώστη ότι όλα τα ζητήματα που συνδέονται με το υποσυνείδητο του ασθενούς. Αν είναι σωστό να τον δουλέψω, τελικά θα φέρει κανένα φρούτο.

Υπάρχει μια ειδική διαδικασία για να καθορίσετε τις εξαρτήσεις. Παρακάμπτοντας την εργασία για συναθροίσεις με φίλους, να πίνεις μόνος σου, κανένα πρόβλημα με τη χρήση αλκοόλ – όλα τα σημάδια της νόσου. Όταν οι άνθρωποι παρατηρήσετε μια παρόμοια κατάσταση, οπότε δεν έχουν χαθεί όλα και μπορείτε να τυλίξετε τη διαδικασία γύρω, στρέφονται προς το ειδικό.

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα βασικό γνώμη. Α. Καρ δείχνει ότι ολόκληρο το σύστημα της κατανομής των ανθρώπων σε ομάδες και τάξεις είναι εντελώς λάθος. Τα όρια του καθιερωμένου πλαισίου είναι πολύ θολή. Αν ένα άτομο δεν ξέρουμε όριο στην κατανάλωση και την κατανάλωση αλκοόλ συνοδεύεται από διάφορα προβλήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αλκοολικός. Το κοινό μπορεί μόνο να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με αυτό το γεγονός. Ωστόσο, η διάγνωση μπορεί να είναι μόνο ο ίδιος ο άνθρωπος.

Με αυτή την ασθένεια, μπορείτε να πολεμήσουν μόνοι τους. Είναι αρκετά για να συνειδητοποιήσουμε ότι το ποτό δεν είναι ένα εργαλείο για την αφαίρεση του συμπλέγματα και αναστολές, δεν θα σας βοηθήσει με την λύση στα προβλήματα της ζωής και δεν θα δώσει κάποια πλεονεκτήματα. Είναι αυτές οι απλές αλήθειες, χρησιμοποιεί το βιβλίο πώς να σταματήσεις να πίνεις από Allen Carr.

Η ζωή έχει διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά και να αναζητήσει τη σωτηρία με το κάτω μέρος του μπουκαλιού τους πολλούς αδύναμους στο πνεύμα.

Μύθοι και αλήθειες για το αλκοόλ

Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας καταστρέφει δημοφιλείς έννοιες σχετικά με το αλκοόλ. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι λένε ότι το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει μια ευχάριστη γεύση. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο μάλιστα, το αλκοόλ αμβλύνει τις αντιδράσεις του σώματος και προκαλεί αφυδάτωση. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι η δόση του αλκοόλ που καταναλώνεται αυξάνεται συνεχώς. Μεγάλες δόσεις αλκοόλ προκαλούν έμετο και ζάλη. Είναι η προσπάθεια του σώματος να σηματοδοτήσει ότι μια τέτοια ποτά είναι επιβλαβής. Ναυτία κατά τη χρήση του αλκοόλ, τα ποτά δεν είναι ο παράγοντας που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Θα πρέπει να αποδεχθεί την απλή αλήθεια ότι η επιθυμία να πιείτε αλκοόλ δεν είναι φυσική για τον άνθρωπο. Αρκετά περίεργο που ο άνθρωπος προσπαθεί να ξεγελάσει τον εαυτό σας και να πιείτε το υγρό με δυσάρεστη γεύση, με την ελπίδα ότι θα είναι καλό. Για να σταματήσει να πίνει αρκετό για να έχουν την έννοια ότι η χρήση του αλκοόλ δεν είναι μια συνήθεια, αλλά μια εξάρτηση. Η εξάρτηση από το δηλητήριο που σκοτώνει σιγά σιγά το ανθρώπινο σώμα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το αλκοόλ δίνει δύναμη για να ξεπεράσουν το φόβο σας και να είναι το "ελιξίριο του κουράγιου". Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο απλό. Η αίσθηση του φόβου που ενυπάρχουν στον άνθρωπο από τη φύση, προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την ασφάλειά τους. Πολλοί άνθρωποι συγχέουν δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες: το φόβο και τη δειλία. Η δειλία είναι η αδυναμία του να κάνει το σωστό πράγμα, για το φόβο να παρεξηγηθεί ή να πόνου. Αυτό το συναίσθημα είναι επίσης αναγκαία προκειμένου να είναι σε θέση να σταθμίσει την απόφασή του, και να καθορίσει τους κινδύνους.

Τα αλκοολούχα ποτά δεν θα είναι σε θέση να προσθέσετε τόλμη, αλλά η ικανότητα να αφαιρέσει ορισμένα συγκροτήματα. Αλλά οι άνθρωποι κάτω από την επιρροή των ποτών αυτών δεν φαίνεται superhero, και ο περίγελος των ανθρώπων γύρω του.

Ο συγγραφέας είναι πολύ συχνά ότι η μετριοφροσύνη είναι μια από τις πραγματικός πλούτος του ανθρώπου και όλους τους φόβους και τα συγκροτήματα που ενυπάρχουν σε μας από τη φύση, και ως εκ τούτου, είναι άσκοπο να τους πολεμήσουμε. Ο φόβος είναι φυσιολογικό, μετά από όλα, να ξεπεράσουν το φόβο τους βάζει ένα άτομο ένα βήμα παραπάνω στην προσωπική ανάπτυξη.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι το αλκοόλ μπορεί να κάνει την επικοινωνία εντός της εταιρείας και επιτρέπει σε ένα άτομο να ανοίξει. Αλλά είναι αρκετό να θυμηθεί πόσες φορές ανεξέλεγκτη συμπεριφορά οδήγησε στην εμφάνιση της τα συναισθήματα της ντροπής, το επόμενο πρωί.

τρόπους αντιμετώπισης του αλκοόλ

Δεν πίνει μπορούν να κάνουν ένα άτομο πιο ευτυχισμένοι. Αν αυτή ήταν η περίπτωση, τότε οι αλκοολικοί δεν θα αηδία, και μια αίσθηση της υπερηφάνειας και χαράς από τους ανθρώπους γύρω τους. Είναι δυνατόν να πιστεύουμε στην ευτυχία του ανθρώπου, που έχει ένα βαθούλωμα εμφάνιση και κατέβηκε προς τα κάτω της ζωής. Αυτές τις απλές αλήθειες και αποκαλύπτει στον αναγνώστη ο συγγραφέας στο βιβλίο του. Αυτοπεποίθηση άνθρωποι με ένα ποτήρι αλκοόλ βρίσκονται μόνο στις σελίδες των περιοδικών. Στην πραγματική ζωή δεν είναι έτσι.

Υπάρχει μια ορισμένη κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η ζωή ενός αλκοολικού είναι πολύ πιο ευχάριστη τη ζωή του ένα άτομο δεν καταναλώνει αλκοόλ. Ο συγγραφέας λέει ότι τέτοιες πεποιθήσεις είναι εγγενείς σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές.

Πολλοί πιστεύουν ότι η αποχή από το αλκοόλ συνοδεύεται από έντονο πόνο και ένα είδος εύθραυστα. Αλλά ο συγγραφέας λέει ότι το άτομο βιώνει τα ίδια συναισθήματα που συμβαίνουν σε ανθρώπους στην ανάρρωση μετά από μια σοβαρή ασθένεια.

Πρακτικές συμβουλές από τον Allen Carr

Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας προσφέρει σαφείς οδηγίες, χρησιμοποιώντας το οποίο μπορείτε να κόψω το ποτό. Να κόψω το αλκοόλ, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η επιθυμία είναι δικαίωμα και σε κάθε περίπτωση να μην τον αμφισβητείς. Θα πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να ελέγξετε το γυαλί, αλλά αυτό δεν είναι η ζωή σου. Δεν πρέπει να φοβόμαστε από την επιθυμία για να πιω, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ένα άτομο είναι σε θέση να ξεπεράσει την εξάρτηση από το αλκοόλ.

Το αίσθημα ανασφάλειας είναι απολύτως φυσιολογικό, θα περάσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, λόγω της αυτο-ελέγχου και την επιθυμία να επιστρέψουν σε μια φυσιολογική ζωή. Η δίψα για αλκοόλ είναι επίσης απολύτως φυσιολογικό. Τέτοιες επιθυμίες είναι αρκετά κοινό, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα εμφανιστούν λιγότερο.

Προκειμένου να κόψει το ποτό δεν χρειάζεται να περιμένετε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πρέπει να ανοίξετε την πόρτα από τα δικά τους κύτταρα, τώρα. Και μόνο τότε μπορούμε να μιλήσουμε για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Θα πρέπει συνεχώς να λέω στον εαυτό μου ότι το πλαίσιο ελέγχου δεν είναι, δηλαδή τις βλαβερές επιθυμίες.

20.12.2018