Πώς να σταματήσεις να πίνεις μπύρα κάθε μέρα

Ερωτήσεις σχετικά με το πώς να σταματήσεις να πίνεις μπύρα κάθε μέρα, μπορείτε να ακούσετε όχι μόνο από άντρες αλλά και από γυναίκες που περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους για ένα ζευγάρι γυαλιά του αφρού. Μπύρα – ποτό - ανεξάρτητη μορφή εξάρτησης, η οποία προκαλεί μεγάλη ζημιά στην υγεία των εσωτερικών οργάνων. Ειδικά από την κατάχρηση του ποτού αυτού υποφέρουν από συκώτι, τον εγκέφαλο και το γαστρεντερικό σωλήνα.

πώς να σταματήσεις να πίνεις μπύρα

Πολλοί πότες μπύρας είναι αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, όπως μια μπύρα κοιλιά. Αυτό οφείλεται σε διαταραχές που σχετίζονται με την παραγωγή ορμονών. Επιπλέον, η εμφάνιση του μια μπύρα κοιλιά έχει μια μεγάλη επιρροή του κοβαλτίου, το οποίο προστίθεται στο ποτό για να δώσει ένα παχύ αφρό. Η ουσία αυτή γίνεται συχνά η αιτία της φλεγμονής και μέθη.

Μύθοι για την μπύρα

Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι σε βλέπουν διαφημίσεις, όπου οι νέοι με ευχαρίστηση να πίνουν αυτό το ποτό. Η κουλτούρα της κατανάλωσης μπύρας φτάσει σε τέτοια τεράστια δημοτικότητα που το ζήτημα του πώς να σταματήσεις να πίνεις μπύρα κάθε μέρα, ήταν πιο οξεία. Η ανάπτυξη του αλκοολισμού μπύρα, συμβάλλει και το γεγονός ότι αυτό το ποτό είναι τοποθετημένη ως μια χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ. Πολλοί πιστεύουν ότι αν το ποτό περιέχει λιγότερο αλκοόλ, η επίδραση στον οργανισμό είναι αντανακλάται στις λιγότερο σοβαρές είναι οι συνέπειες.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρανόηση. Ενώ πολλοί πιστεύουν ακράδαντα ότι η χρήση των αδύναμων το αλκοόλ δεν είναι επιβλαβής για την υγεία τους, μερικοί άνθρωποι βιώνουν πραγματική δυστυχία. Η εξάρτηση από την μπύρα που οδηγεί στην κατάρρευση σημαντικές λειτουργίες του σώματος. Από τα σκάνδαλα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγχουν τις ανάγκες τους, διαλύει οικογένειες και ανθρώπινες ζωές.

Χρησιμοποιώντας μπύρα, λίγοι άνθρωποι σκέφτονται ότι ένα λίτρο το ποτό, η ποσότητα του αλκοόλ ήταν ισοδύναμη με μισό μπουκάλι βότκα. Αυτή η εξάρτηση είναι αρκετά ύπουλη, καθώς το άτομο παύει να παρατηρήσετε το ποσό κατάποση του προϊόντος. Η αρχική δόση μπορεί να είναι μια-δυο ποτήρια την ημέρα, αλλά, στη συνέχεια, να πάρει ένα μεθυστικό αποτέλεσμα, χρειάζεται μερικά μπουκάλια.

Η εξάρτηση της μπύρας αναπτύσσει αρκετές φορές γρηγορότερα από πνεύματα.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μπύρα είναι μια πηγή βιταμινών. Αλλά οι εμπειρογνώμονες αμφισβητούν αυτή την άποψη. Λόγω του γεγονότος ότι το ποτό είναι η διαδικασία της ζύμωσης, όλα τα θρεπτικά συστατικά του εξασθενεί. Για την καθημερινή κανόνας της συγκεκριμένης βιταμίνης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον δέκα λίτρα αφρού.

Η αγάπη του για τα αλκοολούχα ποτά οδηγεί στο γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με την καρδιά. Επιπλέον, λόγω της διουρητική δράση της μπύρας, από το σώμα σιγά-σιγά να πλύνει πολλά χρήσιμα μέταλλα, η έλλειψη των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα με το σύστημα των αιμοφόρων αγγείων.

Το αλκοόλ παίζει σημαντικό ρόλο στη δραστηριότητα των εγκεφαλικών κέντρων. Παρόμοια προϊόντα έντονα αναστέλλουν ορισμένα μέρη του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται τα κύτταρα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το γεγονός ότι η εξάρτηση από μπύρα διεγείρει την παραγωγή ορισμένων ορμονών. Όταν μπουν στο σύστημα από το εξωτερικό, αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι το σώμα θα σταματήσει να παράγεται. Τέτοια γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή.

Πώς να σταματήσεις να πίνεις μπύρα

Προκειμένου να καταπολεμηθεί το συνημμένο για την μπύρα, πρέπει να αναγνωρίσουν την εξάρτηση τους. Αυτό απαιτεί ισχυρή θέληση και την αυτο-ανάλυση. Δεν είναι όλοι σε θέση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας αμερόληπτη. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να δώσετε στον εαυτό σας συγχωροχάρτια, ή να αφαιρέσει όλες τις περιστάσεις. Οι άνθρωποι έρχονται με διάφορες δικαιολογίες και δικαιολογίες. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή από αυτά:

  • Πίνω για να χαλαρώσετε;
  • πίνετε όχι περισσότερο από άλλους;
  • μπύρα δεν βότκα;
  • Είμαι αγχωμένος, χρειάζομαι ένα ποτό.

Αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι είσαι αλκοολικός.

η εξάρτηση από μπύρα

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να σταματήσει να πίνει αυτό το ποτό, να μειώσει σταδιακά τη δόση αμέσως ή να εγκαταλείψει τη χρήση του. Φυσικά, κανείς δεν λέει ότι πρέπει να κόψω το ποτό, για πάντα. Να πίνουν μπύρα σε ορισμένες γιορτές και πανηγύρια, σε δόση που δεν υπερβαίνει το ένα ποτήρι. Αν αυτή η δόση είναι υπέρβαση, είναι πιθανό ότι οι άνθρωποι θα υποτροπής.

Στο στάδιο της αποτυχίας, είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν υποστήριξη από τους αγαπημένους. Εάν αισθάνεστε σε μια συγκεκριμένη εταιρεία, μπορεί να σπάσει, είναι καλύτερα να μην παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις. Όταν ένα άτομο δεν είναι σε θέση να ανεξάρτητα συμφωνία με τον εθισμό τους, πρέπει να καταφύγουν σε επαγγελματική βοήθεια.

Τι να κάνω

Σχετικά με τις φυσικές συνέπειες της μπύρας με βάση μπορώ να πω πολλά, αλλά είναι εύκολα να εξαλειφθεί με μια σωστά δομημένη διατροφή και την εξομάλυνση της καθημερινότητας. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτό το είδος της εξάρτησης που αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα στην ανθρώπινη ψυχή. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, whiled μακριά το βράδυ πάνω από ένα ποτήρι αφρώδες υλικό, αλλά και τώρα, η ζωή του φαίνεται πολύ ελεύθερο χρόνο.

Επιπλέον, υπάρχουν προβλήματα διαφορετικής φύσης. Το άτομο παύει να αισθάνεται "τους" ανάμεσα σε εκείνους τους ανθρώπους που προηγουμένως χρησιμοποιηθεί για να περάσετε πολλές ώρες σε μπαρ και παμπ. Νιώθει αυτοέλεγχο, όταν μπορείτε να δείτε Ενοχλητικές διαφημίσεις αλκοολούχων ποτών. Και το σημαντικότερο, το άτομο είναι σε ένα αδιέξοδο, και σκεφτόμουν πώς να αφαιρέσει το άγχος στην εργασία. Πριν να σκεφτούμε τι πρέπει να αντικαταστήσετε την μπύρα το βράδυ, θα πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο με την οποία ο άνθρωπος θα ξεπεράσει τον εθισμό του.

Μέθοδος one – συνολική αποτυχία

Με αυτή τη μέθοδο μπορεί να χειριστεί όχι όλοι. Η ουσία της μεθόδου είναι ότι δεν πρέπει να πάνω από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να δώσετε στον εαυτό σας χαλαρό στην κατανάλωση μη αλκοολούχα μπύρα ή μερικά ποτήρια προς τιμήν των διακοπών. Πρέπει να δημιουργήσετε μια σαφή κανόνα ότι η χρήση των εν λόγω ποτών είναι σημάδι αδύναμος χαρακτήρας και η έλλειψη βούλησης.

Κατάλληλο κίνητρο και την υποστήριξη από συγγενείς και φίλους, θα είναι το κλειδί για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος. Το ίδιο το πρόγραμμα αποτελείται από δύο κύρια στάδια.

Το πρώτο στάδιο

Σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό για να σπάσει τα πιο δημοφιλή στερεότυπα που δημιουργήθηκε από ταλαντούχους έμποροι. Για αυτό θα πρέπει να αφαιρούμε τα εξωτερικά ρούχα, πήγαινε στον καθρέφτη και ρωτήστε τον εαυτό σας μια ερώτηση μόνο, το πώς θα είναι παρόμοια με τους ανθρώπους της διαφήμισης αλκοολούχων ποτών; Επίσης, τράβηξε τόσο πολύ το βλέμμα; Όταν είστε σε θέση να δώσει μια σαφή και ειλικρινή απάντηση, θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη να αντισταθεί τον εθισμό τους. Είναι πολύ σημαντικό για να πάρει την υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τον εθισμό.

Το δεύτερο στάδιο

Στο δεύτερο στάδιο, είναι σημαντικό να κάνετε ένα σαφές σχέδιο δράσης και να την ακολουθήσει. Θα πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από τις τοξίνες. Μέτρα αποτοξίνωσης του σώματος, μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο ανεξάρτητα και με τη βοήθεια ορισμένων επαγγελματιών. Πρώτη φορά είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τη σωστή διατροφή, την καθημερινή ρουτίνα και να εκτελέσει συγκεκριμένη άσκηση.

Στο ερώτημα πώς μπορώ να αντικαταστήσω τη μπύρα που όλοι πρέπει να απαντήσετε μόνοι τους, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Βρείτε ένα χόμπι που σας αρέσει και να κάνει τους φέρνει ευχαρίστηση. Για κάποιους, αυτό μπορεί να συλλέγει ορισμένα στοιχεία, για τους άλλους, βλέποντας ταινίες, παιχνίδια στον υπολογιστή ή τα ταξίδια στο θέατρο.

κακή συνήθεια

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για αθλητικές δραστηριότητες. Βρείτε το άθλημα που τη σωματική σας δραστηριότητα θα φθάσει στο μέγιστο φορτία και τα οποία θα σας φέρει χαρά. Μπορεί να είναι όπως το κολύμπι και η Ποδηλασία, μπόουλινγκ, και γυμναστήριο. Μην αρνηθείς στον εαυτό σου την ευχαρίστηση να κάνουμε έναν περίπατο στο δάσος ή το πλοίο σε όλη τη λίμνη. Αυτή η δραστηριότητα θα σας βοηθήσει όχι μόνο να ενισχύσει τον τόνο, αλλά επίσης να δώσει ελκυστικά χαρακτηριστικά του σχήματος σας.

Υπάρχει μια θεωρία ότι η άρνηση του να πίνεις την μπύρα συμβάλλει στην αύξηση του βάρους. Ωστόσο, δεν είναι έτσι. Πολύ συχνά η κατάσταση αντιστρέφεται όταν το άτομο απότομα απορρίπτει τα επιπλέον κιλά μετά την απόρριψη της μεθυστικό ποτό. Με μια σωστά ισορροπημένη διατροφή και η συνεχής σωματική δραστηριότητα, μπορεί να παρατηρήσετε τις ακόλουθες αλλαγές:

  • αύξηση του μυϊκού τόνου;
  • η εξαφάνιση του οιδήματος το πρωί;
  • η συνθήκη κανονικοποίησης και τον τόνο του δέρματος.

Συνολικά, η προσέγγιση αυτή θα φέρει μόνο πλεονεκτήματα για το σώμα σας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι σταδιακή αποτυχία

Δεν είναι κάθε πρόσωπο που είναι σε θέση να δώσει τη συνήθεια μία φορά και για όλα. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την μπύρα ως αντικαταθλιπτικό, το οποίο ανακουφίζει από το άγχος στην εργασία. Τέτοιοι άνθρωποι προσπαθούν να φύγουν από μόνες τους ένα "παραθυράκι" για να είναι σε θέση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το μεθυστικό ποτό τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

Τι να κάνετε σε μια τέτοια κατάσταση, μπορώ να πω μόνο οι ειδικοί. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, για να αντιμετωπίσει μια κακή συνήθεια, μόνο αν υπάρχει ένα ισχυρό κίνητρο. Σε αντίθεση με τη στιγμιαία για να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες, την τεχνική της σταδιακής μείωσης της κατανάλωσης αλκοόλ, πολύ πιο δύσκολο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η χρήση μειωμένων δόσεων, το άτομο αρχίζει να δώσω νωθρά και προσπαθώ να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου. Αυτές τις δικαιολογίες μπορεί να ακούγεται σαν: "σήμερα ήπιε εκατό γραμμάρια περισσότερο, αλλά αύριο σίγουρα θα κόψει τη δόση στο μισό".

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό κύμα και ακολουθήστε μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Για να προγραμματίσετε την μείωση της δόσης, είναι σημαντικό να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης, βαθμιαία, όπου θα πρέπει να επιτύχει το κύριο αποτέλεσμα – να σταματήσει να πίνει μπύρα. Ο χρόνος που απαιτείται για αυτό το άτομο επιλέγει με δική τους, αλλά οι εμπειρογνώμονες συνιστούμε να μην τεντώσει το γεγονός περισσότερο από έξι μήνες.

Κατά την επιλογή των έξι μηνών μεθοδολογία, θα πρέπει να χωρίζουν το χρόνο σε έξι σαφή στάδια. Ας πούμε ότι το ποτό την ημέρα για περίπου τρία λίτρα μπύρας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα, θα πρέπει να μειώσει τη δόση σε μισό λίτρο. Από το τέλος του πρώτου μήνα που καταναλώνεται όγκος του προϊόντος πρέπει να είναι όχι περισσότερο από δύο λίτρα, δύο λίτρα το δευτερόλεπτο και, περαιτέρω, με το ίδιο μοτίβο.

Πώς να απαλλαγείτε από το θηλυκό εξάρτηση

Θηλυκό αλκοολισμός είναι θεμελιωδώς διαφορετική από εκείνη των ανδρών. Σε αυτό το πλαίσιο, προκειμένου να κόψει το ποτό μπύρα κάθε μέρα, μια γυναίκα χρειάζεται μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσουμε για ό, τι φαίνεται, η ασθένεια.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να επιτευχθεί η εκροή αποτέλεσμα η γυναίκα χρειάζεται πολύ μικρότερη ποσότητα ποτού από έναν άντρα. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, η νόσος εξελίσσεται αρκετές φορές πιο γρήγορα, και της ψυχικής υγείας αφήνει πολύ από το επιθυμητό. Ακόμα και όταν έρχονται αντιμέτωποι με ορισμένα προβλήματα με βάση αυτή τη συνήθεια, οι γυναίκες εξακολουθούν να πίνουν αλκοόλ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ανάπτυξη αυτής της κατάστασης οδηγεί στο γεγονός ότι οι γυναίκες στερούνται το απαραίτητο κίνητρο. Και για να καταπολεμήσουν την ασθένεια, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσεις. Ο στόχος μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εγκαταλείψουν το αλκοόλ.

Πρώτα και κύρια, να απαλλαγούμε από τις εξαρτήσεις βοηθά τις γυναίκες να γίνουν πιο ελκυστικές. Λήξη της χρήσης της μπύρας οδηγεί στο γεγονός ότι ξεθωριάζει το σκοτάδι σακούλες κάτω από τα μάτια, το δέρμα αποκτά μία υγιή εμφάνιση και το πρήξιμο εξαφανίζεται.

Επιπλέον, πολλά προσωπικά ζητήματα, επειδή οι γυναίκες είναι ο αλκοολισμός, όπως οι άνδρες, μπορεί να είναι μια αιτία της διχόνοιας στη σχέση μεταξύ συγγενών.

Εν κατακλείδι

πώς να απαλλαγείτε από την εξάρτηση

Σύμφωνα με τις έρευνες, το σχηματισμό των συνηθειών διαρκεί είκοσι μία ημέρες. Αλλά για να απαλλαγούμε από αυτό παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο. Οι άνθρωποι που έχουν ανάλογα με την μπύρα και με επιτυχία να απαλλαγούμε από αυτό, λέγοντας ότι η απόσυρση εμφανίζεται μέσα σε έξι μήνες. Είναι αρκετά πιθανό να συμβεί αναλύσεις, και είναι σημαντικό να κατανοήσουν την αναγκαιότητα και την ορθότητα των ενεργειών τους. Μόνο εάν έχετε την επιθυμία να επιτύχει ορισμένα αποτελέσματα, μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε.

22.12.2018