Ως ο άνθρωπος που πρέπει να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ στο δικό σας

Αγαπητοί αναγνώστες, σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ άνθρωπος. Μέχρι σήμερα, αυτό το θέμα είναι πολύ σχετικό. Θα γίνει γνωστό τις πιο δημοφιλείς τρόπους αντιμετώπισης του εθισμού στο αλκοόλ, τις μεθόδους της παραδοσιακής ιατρικής.

Οι αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ

πώς να σταματήσεις να πίνεις άνθρωπος
 1. Η απώλεια των προσδοκιών για την ανάπτυξη.
 2. Η κατάχρηση αλκοόλ οδηγεί στην καταστροφή των γάμων.
 3. Απώλεια των σχέσεων με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους.
 4. Σημαντική επιδείνωση στην εμφάνιση. Ο άνθρωπος φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από ό, τι πραγματικά είναι. Υπάρχει μια εσωτερική αποσύνθεση, είναι η αφυδάτωση, επιδεινώνοντας την κατάσταση του δέρματος.
 5. Υπήρξε παραβίαση της συναισθηματική κατάσταση.
 6. Όταν υπάρχει μεγάλη κραιπάλη, υπάρχει ένα τρέμουλο στα άκρα, κράμπες, ημικρανίες, ψευδαισθήσεις, εναλλαγές της διάθεσης.
 7. Η κατάχρηση του αλκοόλ έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, σοβαρά που επηρεάζουν το ήπαρ, τους νεφρούς, εμφανίζεται υπέρταση, καρδιακή αρρυθμία συμβαίνει, μπορεί να αναπτύξουν ανικανότητα. Επίσης, οδηγεί σε διαταραχές της αναπαραγωγής.

Πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης

Αν Σας ενδιαφέρει το πώς να σταματήσουν το ποτό, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές. Τι τρόπος για να επιλέξετε, να γίνεται χωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ατόμου και το βαθμό της εξάρτησης από το αλκοόλ.

Αξιολόγηση της επίδρασης του αλκοόλ

 1. Μάθετε τα γεγονότα σχετικά με το πώς το αλκοόλ επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα.
 2. Σκεφτείτε, αν ήθελες να απαλλαγούμε από σοβαρά συμπτώματα του hangover;
 3. Να αποφασίσει πόσα θέλει να επιστρέψει στο αλκοόλ.

Ψυχική προετοιμασία

 1. Έχετε λίγη υπομονή και τη δύναμη της θέλησης. Η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη, αλλά Θα πρέπει να θυμόμαστε τους στόχους και την επίτευξή του.
 2. Μπορείτε να πάτε σε συνεννόηση με τον ψυχολόγο για να μάθετε τι συνέπειες μπορεί να έχει για το σώμα Σας μετά την απόρριψη από το αλκοόλ.
 3. Να είστε βέβαιος να περιβάλλουν τον εαυτό σας με την υποστήριξη των αγαπημένων τους. Είναι σημαντικό να προγραμματίσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες.
 4. Προσπαθήστε να μην είστε μόνοι.
 5. Αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να ενθαρρύνει την υιοθέτηση του αλκοόλ.

Οι επιλογές αυτές είναι επίσης κατάλληλες για γυναίκες που θέλουν να σταματήσουν να πίνουν.

Στρατηγική

Θα πρέπει να τηρούν ένα αυστηρό σχέδιο.

 1. Πρώτα απ ' όλα, είναι σημαντικό να μειωθεί ο αριθμός ποτά αλκοόλ την ημέρα.
 2. Κάθε φορά που Θα αρχίσεις να πίνεις, σκεφτείτε για το πώς αισθάνεστε για μια απόλυση.
 3. Μετά τη μείωση της ημερήσιας δόσης, πηγαίνετε να πιείτε αλκοόλ, μέσω της ημέρας. Μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την εκδήλωση που σχεδιάζετε να γίνει νηφάλιος.
 4. Δεν νομίζω ότι θα χτυπήσει ταυτόχρονα, είναι καλύτερα να αφήσουμε τη διαδικασία θα είναι σταδιακή και θα διαρκέσει τρεις μήνες, αλλά θα είναι πιο εύκολο να θεραπεύσει.
 5. Αν Σας είναι δύσκολο να ελέγξετε τον εαυτό σας κάθε φορά που θέλετε να πιείτε, να παραγγείλετε μια πίτσα ή να αγοράσετε κάτι νόστιμο.
 6. Για να καταστεί ευκολότερη και ταχύτερη για να καθαρίσει από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα, καταναλώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο νερό, κατά προτίμηση τρία λίτρα όχι λιγότερο.
 7. Χρώμα την ημέρα σας με ώρες, καθιστώντας το χρονοδιάγραμμα, έτσι ώστε του χρόνου να κάνει το αλκοόλ.

Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις

ο αγώνας κατά του αλκοολισμού
 1. Αν χρησιμοποιείται για να πιείτε μια μπύρα μετά από μια ημέρα εργασίας, αλλάζει η διαδικασία για άλλο ένα βράδυ τελετουργικό, όπως το να πηγαίνουν στο σινεμά, για να επισκεφθείτε, ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, βλέποντας μια ταινία με τον αγαπημένο σας.
 2. Αν ο κύριος είναι ο εθισμός, η βότκα, το αντικαταστήσει με το ποτό πιο νόστιμο. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε μη αλκοολούχα κοκτέιλ που θα σας θυμίσει τη γεύση του αλκοόλ. Σταδιακά να πάει για μπύρα χωρίς αλκοόλ, και στη συνέχεια να το ποτά φρούτων και χυμοί.
 3. Είναι το αλκοόλ διδάξουν τον εαυτό σας με φρέσκο καφέ ή κακάο με γάλα. Αυτά τα ποτά θα σας βοηθήσει να μειώσει τους πόθους.
 4. Για να καταστεί ευκολότερη για να πολεμήσει την επιθυμία να πιείτε μια μπύρα, να αλλάξετε το συνηθισμένο αναψυκτικό. Αλλά δεν παίρνουν πάρα πολύ συχνά να το χρησιμοποιήσετε.
 5. Αν το ποτό έγινε συνήθεια, απλά θέλω κάτι να ρίξει στο στόμα σου, καλύτερα να αγοράσετε τα ζαχαρωμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, Μήλο, μπανάνα. Τα προϊόντα αυτά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσουν την επιθυμία.

Σκέψεις για το μέλλον

 1. Πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, τη στιγμή που Θα σταματήσετε να πίνετε ποτά που περιέχουν αλκοόλ. Θέτουμε υψηλούς στόχους, για παράδειγμα, για να πάει σε ένα μακρύ ταξίδι ή για να αγοράσει ένα δροσερό αυτοκίνητο. Αφήστε αυτές τις επιθυμίες Σας παρακινεί.
 2. Αν δεν είχαν το χρόνο να γίνει πατέρας, είναι χρόνος να σκεφτεί για το γεγονός ότι το αλκοόλ μειώνει τη δραστικότητα και συχνά προκαλεί στειρότητα.
 3. Να θυμάστε ότι το αλκοόλ, αν δεν το έχετε καταστρέψει το γάμο Σας, θα το κάνω. Αν πραγματικά αγαπάς τη γυναίκα σου, δεν θέλω να τη χάσω, είναι ένα σοβαρό κίνητρο για να κόψει το ποτό.
 4. Σκεφτείτε την καριέρα σας. Μην ξεχνάτε ότι ένας άνθρωπος πρέπει να κρατήσει την οικογένειά του, να τη στηρίξει οικονομικά.

Χρησιμοποιούμε κόλπα

 1. Ενταχθούν σε μια γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες, να αρχίσει να τρέχει, με όλα τα μέσα να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε ένα ενεργό τρόπο ζωής.
 2. Αποφασίστε σχετικά με ένα χόμπι. Μάθετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για Εσάς, από ό, τι ενδιαφέρει. Όλο τον ελεύθερο χρόνο να αφιερώσει σε αυτή την περίπτωση.
 3. Αν είστε υπεύθυνος άνθρωπος, να γίνει ένας οδηγός. Κάθεται πίσω από το τιμόνι, θα απαιτούν από Εσάς να εξαλείψει εντελώς το αλκοόλ από τη ζωή σας.

Επαγγελματική βοήθεια

 1. Δεν το κρύβουν από τους συγγενείς του προβλήματος. Την υποστήριξή τους μπορεί να είναι ανεκτίμητη για την καταπολέμηση αυτής της εξάρτησης.
 2. Μπορείτε να εγγραφείτε στο AA. Το να είσαι κοντά με ανθρώπους που έχουν τέτοια προβλήματα, θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσουν τον εθισμό.
 3. Αν στο σπίτι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, είναι καλύτερα να μην περιμένουμε και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Τον γιατρό να καθορίσει την επιλογή της σωστής θεραπείας.

Μεθόδους της λαϊκής ιατρικής

Είναι επίσης δυνατό να καταφεύγουν σε παραδοσιακές μεθόδους, ενώ την καταπολέμηση της τοξικομανίας.

 1. Βότκα χύνεται σε ένα ποτήρι σπόρους κολοκύθας. Αφήστε το να απότομες για δύο εβδομάδες. Το προκύπτον διάλυμα είναι απαραίτητο να πίνετε. Θα εμφανίσουν ναυτία, δυνατό, έμετος, διάρροια. Η επιθυμία να πίνουν αλκοόλ θα πρέπει να εξαφανιστούν.
 2. Σημύδα καυσόξυλα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και πάρει φωτιά, τότε η φωτιά έχει σβήσει, εισπνέοντας το αποτέλεσμα καπνού. Αμέσως μετά από αυτό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να πίνετε βότκα, θα αρχίσει να μετατρέψει από αυτό.
 3. Φλιτζάνι βραστό νερό ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ιπποφαές. Αφήστε το να εμποτιστεί για μια-δυο ώρες. Το προκύπτον διάλυμα είναι απαραίτητο να πίνετε 30 g τρεις φορές την ημέρα.
 4. Χύνεται ένα Φλιτζάνι βρώμη σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το νερό. Μαγειρεύουμε για επτά λεπτά, στη συνέχεια διηθείται. Η προκύπτουσα ζωμό να πίνετε μισό Φλιτζάνι έως και πέντε φορές την ημέρα.

Συμβουλές

 1. Είναι σημαντικό ότι το σπίτι έχει ένα άτομο που θέλει να κόψει το ποτό, δεν ήταν όλα τα αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά. Ας είναι καφέ, τσάι, χυμό, τίποτα, αλλά το αλκοόλ.
 2. Θα πρέπει να αποφύγετε την κατανάλωση εταιρείες. Είναι σημαντικό να ενεργοί μαχητές με το αλκοόλ.
 3. Όλο τον ελεύθερο χρόνο που ένας άνθρωπος θα πρέπει να περάσετε με το αγαπημένο σας χόμπι ή στο γυμναστήριο.
 4. Είναι σημαντικό ότι ένα άτομο που κλείνει το ποτό, είχε ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.
 5. Είναι σημαντικό ότι πότης, ήρθε με την άποψη ότι η χαρά μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο με τη χρήση αλκοόλ και σταμάτησε να πηγαίνει σε μέρη όπου πίνουν αλκοόλ, καθώς και τα καταστήματα όπου πωλείται.
κόψει το ποτό

Τώρα ξέρετε πώς ο άνθρωπος μπορεί να κόψει το ποτό τους. Το πιο σημαντικό, να θυμάστε ότι η επιθυμία να είναι εκούσια και όχι αναγκαστική. Ο ίδιος ο άνθρωπος πρέπει να καταλάβει πόσο σοβαρά υποβαθμισμένα και να ξεκινήσει τον εαυτό του. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τη δύναμη της θέλησης. Θα πρέπει να θέσει ως στόχο του να σταματήσει το οινόπνευμα, να επιλέξουν ένα ισχυρό κίνητρο για να προχωρήσει σε πλήρη θεραπεία από τον εθισμό αλκοόλ.

30.12.2018