Πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ

Υπέροχο όταν ένα άτομο πάσχει από αλκοολισμό, θέτει το ερώτημα του πώς να σταματήσεις να πίνεις αλκοόλ συνολικά. Σε αυτή την περίπτωση, το άτομο είναι ήδη επίγνωση του προβλήματος. Στο πότης να παραδέχεσαι μια σχέση, είναι ήδη το μισό της επιτυχίας.

Αλλά στο δρόμο για τη νίκη κατά του αλκοολισμού έχει πολλά εμπόδια. Και πρέπει να μάθουν να ζουν και πάλι. Η εξάρτηση από το αλκοόλ σχηματίστηκε περισσότερο από ένα μήνα, που ωριμάζει με την πάροδο των ετών, μερικές φορές δεκαετίες. Να φύγω θα είναι για πολύ καιρό.

πώς να κόψει το ποτό

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει μια μεγάλη καθαρισμού. Θα πρέπει να όχι μόνο να απαλλαγούμε από όλα τα αποθέματα του αλκοόλ στο σπίτι, θα πρέπει να σημαντικά καθαρίστε τον κοινωνικό σας κύκλο. Νομίζω ότι γι ' αυτό, πολλοί από τους φίλους Σας, στην πραγματικότητα, δεν είναι φίλοι, και όχι φιλαράκια. Το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή, όταν είστε στη διαδικασία της επικοινωνίας μαζί τους δεν θα ξέρω τι να κάνω μαζί του. Φαίνεται ότι πολλοί από Σας είχε μόνο ένα ποτήρι.

Φυσικά, για να διαγράψετε από τις ζωές όλων των ανθρώπων δεν είναι δυνατή. Μαζί τους θα είναι πιο δύσκολο, αλλά θα πρέπει να μάθουν να πούμε κατηγορηματικά "όχι". Οι αληθινοί φίλοι, δεν θα προκαλέσει το ποτό και θα καταλάβεις.

Σίγουρα, Θα πρέπει να βρείτε μια νέα μορφή ψυχαγωγίας. Αρχικά δύσκολο να ξαναχτίσουν όταν χρησιμοποιούνται για να περνούν τα βράδια στο μπαρ με ένα ποτήρι κονιάκ, μπύρα. Για κάποιο χρονικό διάστημα, δεν θα ξέρετε πού να πάτε. Υπέμεινε, ο χρόνος θα δείξει.

Ξέρεις ένα πράγμα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το αλκοόλ, στην πραγματικότητα, Θα βρείτε μια νέα, υπέροχη ζωή.

Μπορεί οι άνθρωποι, Γενικά, να μην πίνει αλκοόλ;

Ο αλκοολισμός είναι μια σοβαρή ασθένεια που δεν μπορεί να ξεφορτωθεί, δεν κάνουμε μια προσπάθεια και δεν είναι επιθυμία. Όσο και αν οι γυναίκες προσπάθησε να πάρει ο άνθρωπος να φύγει, εκτός κι αν θέλει να το κάνει, δεν θα δείτε το ερέθισμα, αυτό δεν θα αλλάξει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για το πώς να κάνει άντρας-ένας αλκοολικός που δεν θα αγγίξει ακόμα και το ποτήρι, αφού το είχε κόψει.

Είναι πολύ δύσκολο να ρίξει, αν όλα οδηγούν τον ίδιο τρόπο ζωής. Πώς να μην πίνουν στην παρέα, αν οι συγκεντρώσεις είναι πάντα συνοδεύεται από ένα ποτήρι κονιάκ ή ένα μπουκάλι μπύρα; Είναι εθιστικό, και να πάρει μόνο μια χούφτα.

Η συνειδητοποίηση του προβλήματος από τον άνθρωπο

Πότες σπάνια συνειδητοποιούν ότι πάσχουν από αλκοολισμό. Στους περισσότερους ανθρώπους είναι η κατανόηση της αλκοολικός είναι ένας άνθρωπος χωρίς ηθικές αρχές, που ζουν στο δρόμο, χωρίς δουλειά, μόνιμη κατοικία.

Και με την πάροδο του χρόνου ο άνθρωπος γίνεται φανατικός πότης, έχει απελευθερωθεί, στη δουλειά απολύθηκε, είναι μόνος του και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι εγκαταλείπει τις ηθικές αρχές. Αλλά, στη συνέχεια, να μείνει πια.

Πρώτα το αλκοόλ, πίνετε μόνο "διακοπές", "έχουν λόγο", "για να χαλαρώσουν", και, στη συνέχεια, τις διακοπές, για λόγους που, όλο και περισσότερο. Το αλκοόλ είναι το ίδιο φάρμακο που πολύ γρήγορα.

Οι άνθρωποι, κατέβηκε στο κάτω μέρος του αλκοολισμού, στο παρελθόν επίσης είχε μια οικογένεια, ήταν επιτυχημένη, ευτυχισμένη, είχε τα δικά τους συμφέροντα. Και πίνει πρώτα μια μικρή παρέα με τους φίλους σας. Σκεφτείτε, λοιπόν, η θεραπεία είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο, αν:

 1. ο λόγος για το ποτό είναι πιο συχνά από ό, 1-2 φορές τον μήνα;
 2. πίνω πολύ, φέρνοντας τους στο κράτος, όταν προκύπτουν προβλήματα με την ομιλία, διαταραχή του συντονισμού των κινήσεων, που είναι, δεν περιορίζεται σε ένα ποτήρι κονιάκ ή ένα ποτήρι κρασί;
 3. το αλκοόλ, τη διάθεση όταν πίνεις, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να γίνει η ψυχή της εταιρείας.

Η παρουσία αυτών των παραγόντων έχει ήδη πει ότι το άτομο είναι σε κίνδυνο και θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς αλκοόλ. Πρέπει να καταλάβεις ότι ένας αλκοολικός δεν είναι ένα άτομο που είναι στο δρόμο πίνει ένα μπουκάλι βότκα κάθε πρωί.

Η εταιρεία και το αλκοόλ πώς να αποσυνδέσετε την έννοια

Την απόφαση να κόψει το ποτό είναι αποδεκτή, τι συμβαίνει μετά; Πρώτα απ ' όλα, να απαλλαγούμε από το αλκοόλ στο σπίτι. Αλκοολούχα μπύρα ακόμα καλύτερα να πάρετε μακριά, όπως η μπύρα που πίνει στις μέρες μας δεν είναι ασυνήθιστο. Το επόμενο βήμα είναι μικρότερο ασχοληθεί με τους ανθρώπους που πίνουν.

κόψει το ποτό

Πώς ζουν οι άνθρωποι, να εγκαταλείψουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους; Στο πρώτο πειρασμό να πιείτε ένα ποτήρι αναψυκτικό, γιατί πίνουν. Και αν δεν πίνετε καθόλου, δεν θα θεωρείται πλέον φυσιολογικό.

Αν σε αυτή την περίοδο θα είναι σε θέση να βοηθήσει, μόλις ένας άνθρωπος που πίνει πλέον δεν καταλαβαίνω τους φίλους τους, οι οποίοι είναι σε κατάσταση μέθης όλη την ημέρα. Η συμπεριφορά τους, γελοιότητες θα αρχίσουν να κουράζονται. Αυτό είναι το πώς για να έρθει στο τέλος του πάρτι, όταν όλοι είναι ήδη πολύ ποτό, και προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Τότε όλα θα γίνουν με αυτή τη σειρά:

 1. τα συλλυπητήριά τους φίλους,
 2. φροντίδα συμβουλές των φίλων, που θα πει ότι η κατανάλωση δεν είναι και τόσο κακό.

Όσο μεγαλύτερη η πίεση, τόσο πιο εύκολο το άτομο να παραδοθούν.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, οι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι αν πίνουν μαζί, αυτό δεν σημαίνει ότι η φιλία τους. Και όταν αυτή η συνειδητοποίηση έρχεται, θα είναι πολύ πιο εύκολο να απαλλαγούμε από την εταιρεία του αυτό το ποτό. Καλοί φίλοι ποτέ δεν θα ξεκινήσετε να χτυπήσει έξω ένα ποτήρι κονιάκ, και θα σέβεται το άτομο που προσπαθεί να κόψει το ποτό.

Πώς να σταματήσεις να πίνεις δεξιά: ο κανόνας του πρώτου γυαλιού

Πολλοί αναρωτιούνται πώς να πιείτε με τους φίλους σας στην εταιρεία. Μετά από όλα, αυτό ήταν η αρχή του αλκοολισμού. Το κύριο πράγμα – να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μάθουν να αρνηθεί το πρώτο ποτό, το γυαλί, το γυαλί. Ποια είναι η αρχή; Απλά να μην πίνει. Τίποτα. Ούτε μια σταγόνα. Και τότε δεν θα υπάρχει ο πειρασμός να συνεχίσουν να πίνουν.

Αν πραγματικά θέλεις να το πιεις, θα πρέπει να θυμόμαστε όλα τα κακά πράγματα που συμβαίνουν μετά την τελευταία, στο τέλος του ξεφάντωμα. Πρέπει να καταλάβετε ότι μετά από ακόμη ένα ποτήρι θα είναι καλά, θα πρέπει όλο και περισσότερο. Εάν ένα άτομο που πάσχει από αλκοολισμό, το ποτό, πάντα θα είναι λίγα.Δεν χρειάζεται να υπολογίσετε πόσο θα πρέπει να πίνετε για να μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. Μια αίσθηση αναλογίας είναι μια σχετική έννοια, και αν θα χρειαστείτε 5 λίτρα μπύρας, τότε μια άλλη, και από το ένα γυαλί για να είναι "καλή".

Ζωή χωρίς αλκοόλ: μην φοβάστε την αλλαγή

Όχι για να επιστρέψει στο δρόμο της αυτο-καταστροφή, πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς αλκοόλ.

Και μετά τι; Πώς μπορείς να μην πίνουν στην παρέα της φύσης, στην καμπάνιες; Πρέπει να αποφύγουμε τέτοιες συναντήσεις.

Την πρώτη φορά που θα βαρεθεί, άρρωστος, μοναξιά. Το βράδυ, περνώντας πάνω από μια μπύρα με τους φίλους, έχουν βυθιστεί στη Λήθη. Διαβάστε βιβλία, να παρακολουθήσετε ταινίες, να πάτε για ψάρεμα με καλάμι – είναι ενδιαφέρον, επειδή πέσει αμέσως στην αγάπη με τέτοια χαλαρή τάξη, όπου δεν υπάρχει αλκοόλ, είναι πολύ δύσκολο.

Και φαίνεται ότι μια ΓΟΥΛΙΆ είναι αρκετή για να κάνει τη ζωή λάμψη με νέα χρώματα. Αλλά αυτό λοιπόν δεν θα είναι ακριβής.

Μερικοί ακόμη και να είναι έτσι ενθαρρύνονται, επιτρέποντας τον εαυτό του σε κόμμα μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Γιατί θα πρέπει να απέχουν από την προώθηση της τον εαυτό σας; Γιατί θα καταλήξει σε αποτυχία και αχόρταγα. Μετά από όλα, αν υπάρχει οποιαδήποτε δυσφορία από το γεγονός ότι ο πίνακας δεν έχει κανένα ποτήρι βότκα, τότε δεν υπάρχει εξάρτηση. Η λαχτάρα για το αλκοόλ μπορεί να ξεπεραστεί, αλλά η συνήθεια να ξοδεύουν το χρόνο σε ένα συγκεκριμένο τρόπο για ένα μπουκάλι για να το παλέψω περισσότερο.

Πώς να μάθουν να ζουν ξανά; Πρώτον, θα μπορούσε να συντριβή. Το σώμα, εξοικειωμένοι με αιθανόλη, θα απαιτούν κάθε μέρα, ώρα, λεπτό. Δεύτερον, να βρείτε το πάθος όπου δεν υπάρχει θέση αλκοόλ. Θα πρέπει να θυμόμαστε, τι Χόμπι ήταν στο παρελθόν, από ό, τι έπρεπε να εγκαταλειφθεί για το επόμενο ταξίδι σας στο μπαρ.

Πρέπει να πούμε κατηγορηματικά "όχι" στην εξαπάτηση.

Το επόμενο βήμα για τους ανθρώπους που αποφασίζει να κόψει το ποτό είναι να μάθεις να κρατάς τις υποσχέσεις που είχε δώσει στον εαυτό μου. Αν και ο ίδιος έχει υποσχεθεί σε καμία περίπτωση μην αγγίζετε το αλκοόλ, θα πρέπει να συγκρατήσει τον εαυτό του.

Ο αθλητισμός είναι η καλύτερη λύση για τη ζωή

Δεν είναι απαραίτητο να ελπίζουμε ότι μέσω του αθλητισμού λαχτάρα για αλκοόλ, αμέσως να περάσει. Το μόνο που θα διευκολύνει την κατάσταση και να φέρει το σώμα σε ήχο. Το φορτίο στο σώμα θα πρέπει να δοθεί σταδιακά, δεν αναγκάζοντας τον εαυτό σας να σπάσει τα αρχεία. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την πρωινή γυμναστική pull-UPS στο μπαρ. Το κύριο πράγμα είναι να ξεκινήσετε και να μην παραιτηθεί.

Εάν δύσκολο και βαρετό να εκπαιδεύσει και να περνούν το χρόνο τους, μπορείτε να βρείτε ένα συνεργάτη. Έτσι, το γυμναστήριο είναι καλύτερα να τα πόδια μαζί, ο ένας κάνει τον πάγκο, και το άλλο υποστηρίζει. Εκτός από τον αθλητισμό, μπορείτε να επικεντρωθεί στην εργασία, σπουδές. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να μάθετε ένα νέο επάγγελμα, καριέρα και να αρχίσουν να ζουν διαφορετικά.

το κακό του αλκοολισμού

Θα πρέπει να σταματήσει να φοβάται και να ντρέπεται.

Αν ένα άτομο δεν έχει καμία φιλοδοξία, και πολλά συγκροτήματα, δεν έχει κανένα σκοπό στη ζωή, θα πρέπει να δείτε έναν ψυχολόγο, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τον εαυτό σας και να απαλλαγούμε από τέτοιες περιττές στιγμές στη ζωή. Και τότε η ανάγκη για αλκοόλ θα εξαφανιστούν.

Κλείστε εύκολο: η ψευδαίσθηση των αλκοολικών

Για να πιείτε ή να μην πιει: μια επιλογή για το άτομο

Στην πραγματικότητα, η ανθρώπινη ζωή δεν είναι πάντα εξαρτώνται από αυτόν. Να μεγαλώσει σε μια κοινωνία όπου είναι σύνηθες να πίνουν σε όλες τις διακοπές και τα γεγονότα, και δεν είναι η ίδια – μπορεί μονάδα. Ακόμα και στο σχολείο τα παιδιά διδάσκονται να μην ξεχωρίζουν από το πλήθος, είσαι σαν όλους τους άλλους. Και αν κάποιος συμπεριφέρεται διαφορετικά, θα αρχίσει να γελάει. Οι άνθρωποι πρέπει να αισθάνονται κοινωνικά χρήσιμο, επομένως, ισχύει για τις εταιρείες.

Με το αλκοόλ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Γιατί δεν πρέπει να πίνετε αν αυτό γίνεται από τους γονείς και τους φίλους σας; Γιατί θα πρέπει να είναι ατομικές, να έχουν εσωτερικό πυρήνα.

Έτσι, όταν ένα πρόσωπο ισχυρίζεται ότι πίνει, αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνο ένα πράγμα – να εγκαταλείψουν το αλκοόλ, να μάθουμε να ζούμε διαφορετικά. Και τότε μπορούμε να πούμε ότι ο άνθρωπος είναι ελεύθερος.

Το αλκοόλ διασώσεις από κατάθλιψη; Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το αλκοόλ είναι ένα κατευναστικό, δεν θα σε βοηθήσει σε όλες τις δύσκολες περιόδους της ζωής. Μόνο επιδεινώνει την κατάσταση, προκαλεί κατάθλιψη, θολώνει το μυαλό και τις βασικές αισθήσεις. Θα πρέπει να πίνετε, να βγει από το λήθαργο, αλλιώς η εικόνα σε νηφάλια κατάσταση, να καταπιέζουν.

Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, αλλά για την ώρα να φύγει.

Κωδικοποίηση και τη θεραπεία του αλκοολισμού

Κωδικοποίηση – η πρόταση με σκοπό να απαλλαγούμε από τον εθισμό. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τον αλκοολισμό δεν είναι θεραπεία, αλλά βοηθά να αντιμετωπίσουν με ευκολία. Τα θετικά αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, και ίσως την επόμενη μέρα, την άβυσσο. Εκείνοι που είναι σε θέση να κρατήσει πίσω, να γίνει παθητική, απαθής, ή πιο επιθετική, νευρική διαλείμματα.

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι κωδικοποίησης:

 1. Φαρμακολογική (ράψιμο εργαλεία, κ. λπ.).
 2. Instrumental-διακόσμηση (θεραπεία μαγνητικής αντήχησης, κ. λπ.).
 3. Διακοσμημένα (ύπνωση, πρόταση).

Αν αναλογιστείτε τα οφέλη κωδικοποίηση ειδικός, βοηθά στην δηλητηρίαση του σώματος, ανακούφιση από την απόσυρση), η πρόταση ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς αλκοόλ, να αναπτύξει ένα ατομικό πρόγραμμα. Ενώ η συμβουλευτική έχει μόνο έμπειρος ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής.

Το μειονέκτημα είναι ότι σήμερα πολλοί τσαρλατάνοι που προσφέρουν για να απαλλαγούμε από το πρόβλημα με όλα τα δυνατά μέσα. Και πολλά εξαρτώνται από το άτομο. Έδειξε ότι θα πεθάνει αν πίνεις ακόμη και μια σταγόνα αλκοόλ και φοβάται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επίδραση του εικονικού φαρμάκου έργα.

Πώς να πίνουν αλκοόλ με την εταιρεία

Στο Διαδίκτυο οι άνθρωποι ρωτούν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το πώς να μην πίνεις στην εταιρεία — εκείνους που είναι απλά κουρασμένος από το ποτό και αποφάσισα για τον εαυτό μου για να κόψω το ποτό.

Εδώ προκύπτει το αιώνιο ερώτημα: Τι να κάνετε και πώς να συμπεριφέρονται σε τέτοιες στιγμές, που είναι, πώς να μην πίνουν αλκοόλ με την εταιρεία;

Δεν πρόκειται για λίστα με όλους τους τρόπους τους, το δίκτυο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία, είναι όλα τα παρόμοια και στις περισσότερες περιπτώσεις που προσφέρονται από τους ανθρώπους, για να το θέσω ήπια, δεν έχουν εξάρτηση από το αλκοόλ. Θα πω μόνο για το πώς θα το χειριστεί, δεδομένου ότι όλα αυτά έλαβαν χώρα.

η θεραπεία του αλκοολισμού

Την πρώτη φορά είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουν την επιθυμία να πιει, έτσι ο καλύτερος τρόπος είναι να μην πίνετε αλκοόλ στην εταιρεία – που επισκέπτονται αυτές τις εταιρείες δεν πηγαίνουν σε εστιατόρια και καφετέριες, όπου υπάρχει κίνδυνος από την κατανάλωση αλκοόλ.

Αλλά τυχαίνει να παρευρεθώ σε μια εκδήλωση όπου το αλκοόλ θα πρέπει:

 • Γενέθλια,
 • Το νέο έτος
 • υποχρεωτική εταιρική
 • γάμος
 • επετείους,κ. λπ.,

τότε η λύση είναι να πάτε με το αυτοκίνητο, ένα προ-προειδοποίηση ότι θα παραδώσει το κοινό και ως εκ τούτου δεν θα είναι σε θέση να ακυρώσω το ταξίδι. Στην περίπτωση αυτή, και θα είσαι μια χαρά και το κοινό δεν θα συμβεί σε σας, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό είναι συνήθως αρκετό.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα γεγονότα στη ζωή μας δεν είναι τόσο πολύ, και υπάρχουν κυρίως υπάρχουν κοντά τους ανθρώπους, τους συγγενείς και τους πραγματικούς φίλους, και ξέρουν κάτι για το πρόβλημά σου δεν είναι η αλήθεια, και τότε κανείς δεν θα έχετε τίποτα να προσφέρουν, επαληθεύεται προσωπικά!

Αν το αυτοκίνητο εξαφανίζεται ή δεν το κάνετε, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το "κενό". Φέρε ένα ποτό από φρούτα ή χυμό. Εγώ, για παράδειγμα, το Νέο έτος αγόρασα ένα λίτρο χυμό ροδιού, και πιστέψτε με, ρίχνει από μια κανάτα σε ένα ποτήρι, δεν διαφέρουν από εκείνες που έπιναν κόκκινο κρασί.

Κάθεται στο τραπέζι ήξερε για την επιθυμία μου να μην το ποτό, οπότε το ερώτημα του "τι δεν πίνω" δεν ήταν.

Αν θέλετε πραγματικά να πίνουν σαμπάνια – buy "για παιδιά" ή κανονική σόδα, το χυμό σταφυλιών ή Coca-Cola, sprite... ίδιο αποτέλεσμα, λιγότερα προβλήματα.

Λοιπόν, αν οι γύρω άγνωστο, τότε θα σας συμβούλευα να μείνετε κοντά με εκείνους που δεν το ξέρω καθόλου, να κρατήσει τις συνομιλίες άλλων ανθρώπων, να αλλάξετε το θέμα σας με το "ας πιούμε" "ας μιλήσουμε" και ούτω καθεξής, έως ότου όλα γύρω από περισσότερο ή λιγότερο νηφάλιος δεν θα αρνηθεί να επικοινωνούν, και γενικά μια νηφάλια μεθυσμένος δεν είναι ο καλύτερος σύντροφος, δεν κάθεται μόνος, χορεύουν, τραγουδούν, εν ολίγοις, πρέπει να αποσπούν την προσοχή από όλα αυτά που σχετίζονται με το ποτό.

Θα είναι άλλη μια νηφάλια μέρα στον κουμπαρά σου, και το πρωί μόνο το χαμόγελο και να σέβεσαι τον εαυτό σου για την ανθεκτικότητα του, βλέποντας την κατάσταση από τους συναδέλφους σας, τους συναδέλφους σας ή απλά γνωστούς. Στη συνέχεια, θα νιώσετε το buzz από το γεγονός ότι χθες δεν πίνω σταγόνα αλκοόλ!

Αυτό είναι, κατ ' αρχήν, όλες τις συνταγές που μπορώ να προσφέρω, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική! Δυστυχώς, το ποτό σε εκδηλώσεις και εταιρείες – είναι τώρα ένα τρόπο ζωής και ένα τελετουργικό για τους περισσότερους από εμάς.

15.01.2019