Πώς να πάρει το σύζυγό σας για να κόψει το ποτό;

Πολλές γυναίκες, στην προσπάθειά του να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη και να έχουν μια υγιή άντρα πρέπει να λύσει ένα πολύ σύνθετο έργο, περνώντας μέσα από μια σοβαρή δοκιμασία. Πολύ συχνά στις σχέσεις της αγάπης ζευγάρια έρχονται σε μπελάδες, η οποία καταλήγει συχνά σε καυγάδες, τη μοναξιά, την περιφρόνηση, το διαζύγιο και η κατάθλιψη. Επιπλέον, μερικές φορές οι γυναίκες περνούν όλη τους τη ζωή με τον άνθρωπο που ήταν ο τέλειος άντρας, αλλά τώρα έγινε αλκοολικός.

Φυσικά, πολλές γυναίκες θέλουν την οικογένειά τους να ζουν σε αφθονία, μη γνωρίζοντας τα προβλήματα και δάκρυα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να αποκλείουν τον εαυτό τους από το γεγονός ότι ο σύζυγος ξαφνικά θα αρχίσουν να πίνουν. Πώς να πάρει το σύζυγό σας για να κόψει το ποτό; Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε να παραιτηθεί και να τραβήξει όλα τα φρένα, επειδή στα πρώτα στάδια του αλκοολισμού θεραπεία πολύ πιο εύκολο.

Βοηθήστε τους αγαπημένους σας με τον αλκοολισμό άντρα

ο άντρας ποτά

Αν ένας άντρας άρχισε να συχνά, ποτό, μπύρα, φυσικά, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι το χρόνιο αλκοολισμό. Το πρόβλημα αυτό θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους αγαπημένους σας. Συμβαίνει συχνά ότι η γυναίκα σε αναζήτηση βοήθεια έκκληση προς τους γονείς. Και αυτή η μέθοδος αποδίδει, διότι ο άνθρωπος δεν θέλει να αναστατώσει τη μητέρα του και τον πατέρα του, και να χάσει την αξιοπιστία της στα μάτια του πατέρα του-σε-δικαίου και η μητέρα-σε-δικαίου.

Θέλετε οι γονείς ήρθαν να την επισκέπτονται συχνά. Ο άντρας μου θα είναι δυσάρεστη για να έρθει στο σπίτι μεθυσμένος, έτσι θα πρέπει να πίνουν λιγότερο μπύρα-όπως ποτά. Το καλύτερο είναι να καλέσει τους γονείς χωρίς να ενημερώσει το σύζυγό της. Πρέπει να ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να καθίσει στο σπίτι, ο πατέρας και η μητέρα.

Επιπλέον οι γονείς πολύ συχνά αγωνίζονται με τα αρχικά στάδια του αλκοολισμού συνδέεται μη πόσιμο στενούς φίλους. Είναι οι φίλοι στη ζωή του κάθε ανθρώπου παίζει μερικές φορές καθοριστικό ρόλο. Και σχεδόν κανείς δεν θέλει να ακούσει τα λόγια της καταδίκη και τη χλεύη.

Την ίδια στιγμή, μια γυναίκα πρέπει να συμπεριφέρονται σύμφωνα με ορισμένους κανόνες. Δεν συνιστάται να πείτε στους φίλους για το πόσο άσχημα είναι. Δεν θα έπρεπε να επιπλήξει κάποιον, να γελάς με το πάθος του, να σχολιάσει τη συμπεριφορά του, ενώ σε κατάσταση μέθης. Οι γυναίκες πρέπει να προσπαθούν να επιστρέψουν στην οικογένεια του ένα υγιές άτομο, για να μην τον κοροϊδεύουν.

Ότι οι άνθρωποι είναι εγγυημένη για να σταματήσεις να πίνεις την μπύρα, πρέπει να προστατεύονται από την επικοινωνία με συγκεκριμένα άτομα. Είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να πάρει το σύζυγό σας να κόψει το ποτό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους αυτό θα καταστήσει ευκολότερο. Μπορείτε να μιλήσετε με το σύζυγό σας για το μέλλον. Πολύ συχνά, είναι οι απλές συζητήσεις να βοηθήσει να σώσει τους ανθρώπους από τον εθισμό. Θα πρέπει να εξηγήσει στον άντρα που την Ένωση με ορισμένους ανθρώπους μπορεί να οδηγήσει σε τίποτα καλό. Σε αυτή την περίπτωση, τα λόγια σας πρέπει να υποστηρίζεται από σοβαρά επιχειρήματα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε στοιχεία από τη ζωή των φίλων της αλκοολικός για να αποδειχθεί η ζημιά από αυτό τον εθισμό.

Αν η συζήτηση δεν είχε αποτέλεσμα, και ο σύζυγός μου εξακολουθεί να πιω με τους φίλους σας, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πονηριά του. Για παράδειγμα, συχνά, έτσι ώστε ο σύζυγός μου άρχισε να ζηλεύει ο ένας από τους συντρόφους. Η ζήλια είναι ένα πολύ ισχυρό το αίσθημα της εχθρότητας προς τον άνθρωπο.

Μαζί με αυτό θα πρέπει να βρείτε τους κύριους λόγους που ο άνθρωπος άρχισε να πίνει.

Αν το ζευγάρι ζει πολύ ευτυχισμένος, αλλά ο άντρας μου ξαφνικά άρχισε να μπει στο αλκοόλ, στη συνέχεια, να λύσει το πρόβλημα, θα πρέπει να ξεκινήσει με την εύρεση το λόγο που άλλαξε τις συνήθειές του. Πώς να πάρει το σύζυγό σας για να κόψει το ποτό; Μόνο σε περιπτώσεις όπου θα πρέπει να βρεθεί η ρίζα του κακού, είναι απαραίτητο να ληφθούν ορισμένα μέτρα. Μια γυναίκα μερικές φορές δεν βλέπετε ότι οι άνδρες είναι από τη δουλειά λίγο μεθυσμένος. Ακόμα και η ελαφριά μυρωδιά των καπνών μπορεί να θεωρηθεί μια κλήση Αφύπνισης.

Τους λόγους για τους οποίους ο σύζυγος άρχισε να πίνει

Λόγοι που ένας άντρας άρχισε να πίνει, μπορεί να είναι πολλά, αλλά τα κυριότερα είναι τα εξής:

  1. Στη δουλειά το αρσενικό προσωπικό του αρέσει να ποτό μετά τη δουλειά. Στην εν λόγω εταιρεία ο άντρας μου άβολα να μείνει νηφάλιος και μόνο, έτσι θα πάω μαζί της. Από τέτοιους ανθρώπους ο άντρας πρέπει να προστατεύσει. Αν αρνηθείς αυτό, ότι είναι ανίκανος, τότε θα πρέπει να προσφέρουν για να αλλάξετε τις θέσεις εργασίας. Αυτή η λύση είναι πολύ καλύτερη από την απώλεια της εργασίας οφείλεται σε συνεχή κατάχρηση αλκοόλ;
  2. Ο άντρας θέλει να πάει στο σπίτι, επειδή τα πάντα είναι κουρασμένος και χωρίς ενδιαφέρον. Ο σύζυγος συχνά βλέπει ότι η γυναίκα του έχει άλλες προτεραιότητες που δεν σχετίζονται με αυτόν: τους φίλους, τον υπολογιστή, τις λέσχες, κ. λπ. Σε όλες αυτές τις καταστάσεις, τα προβλήματα, ο άνθρωπος αρχίζει να πνιγεί σε ένα ποτήρι αλκοόλ, έτσι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα, δημιουργώντας σπίτι, ζεστασιά, άνεση, κάνοντας τον εαυτό σας πιο ελκυστικές για τους άνδρες και πιο σέξι. Ακόμη και αν το πόσιμο άντρα, θα δείτε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη, στη συνέχεια, αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας θα είναι πολύ πιο εύκολο;
  3. Το αλκοόλ παίζει το ρόλο του ένα χόμπι. Λόγω του μεγάλου όγκου ελεύθερο χρόνο, οι άνδρες συχνά αρχίζει να τραβήξει με το αλκοόλ. Για παράδειγμα, η γυναίκα απασχολημένος με δουλειές, τα παιδιά να παίζουν με τους συμμαθητές τους, στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον – και τι να κάνουμε σε αυτή τη βαρεμάρα; Αν η αιτία είναι η κατάχρηση αλκοόλ στην πλήξη, το πρόβλημα θα είναι πιο εύκολο. Κάθε νέα και παρατεταμένη δραστηριότητα (π. χ., επισκευή) θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον εθισμό.

Μόλις μάθετε τα βασικά αίτια του αλκοολισμού, είναι δυνατόν να αρχίσει αμέσως η μάχη ενάντια στο κακό. Μέθοδοι μπορεί να βοηθήσει, αλλά πριν να επικοινωνήσετε με τους εμπειρογνώμονες, πρέπει να μιλήσεις σε έναν άνθρωπο. Να μιλάς καλύτερα σε εκείνες τις στιγμές, όταν ο σύζυγός σας θα είναι εντελώς νηφάλιος.

Πώς να πάρει το σύζυγό σας να κόψει το ποτό, αν συνέχιζε να πίνει;

πώς να κόψει το ποτό

Μερικοί άνθρωποι πίνουν καθημερινά. Το χειρότερο πράγμα σε αυτή την περίπτωση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι σε θέση, στη συνέχεια, να σταματήσει, να μετατραπεί σε σκληρό πυρήνα αλκοολικοί. Πολύ συχνά, ένας άνθρωπος θα πει ότι αυτό είναι απλά ένας τρόπος για να ανακουφίσει το άγχος και να χαλαρώσετε, αν και δεν είναι έτσι.

Στην πραγματικότητα, μια τέτοια χαλάρωση ονομάζεται ένα πλήρες αλκοολισμό. Και είναι απίθανο ότι ο αλκοολικός θα είναι σε θέση να το αναγνωρίσει. Γι ' αυτό, η γυναίκα θα πρέπει να αλλάξετε γρήγορα το μπουκάλι σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα. Κάθε μήνα με τον αλκοολισμό και θα παλέψουμε πιο σκληρά και πιο δύσκολο. Πώς να κάνει σε αυτή την περίπτωση ο άντρας να σταματήσεις να πίνεις;

Αν ο σύζυγος έχει χρόνιο αλκοολισμό δεν παρατηρείται, δηλαδή, η κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι μια σταθερή συνήθεια, ότι η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να αντικατασταθεί από τον αθλητισμό, το περπάτημα, παίζοντας με τα παιδιά κλπ. είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ακόμα και ευχάριστο και ενδιαφέροντα πράγματα ένας εκκολαπτόμενος αλκοολικός θα είναι ένα βάρος. Επειδή η ζώνη άνεσης είναι μια κατάσταση μέθης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, σε άνδρες επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα παιδιά. Είναι το παιδί μπορεί να ζητήσει από τον πατέρα του κάθε μέρα, να τον περπατήσει, να παίξετε παιχνίδια, κλπ. Η ευτυχία μέσα από τα μάτια ενός παιδιού συχνά οδηγεί να εγκαταλείψουν το μπουκάλι, αφαιρέστε το γυαλί στην άκρη, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη μέρα. Είναι ένα μικρό, αλλά πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο να προσπαθούμε.

Αν η νέα μιλήσουμε για προχωρημένες περιπτώσεις αλκοολισμού, τότε το παιχνίδι δεν θα βοηθήσει. Μία λύση – άμεσο δρόμο για ένα φάρμακο κλινική θεραπεία. Ο γιατρός, αφού εξέτασε την ιστορία και να μιλάμε με αλκοολικό θα είναι σε θέση να συνταγογραφήσει μια πορεία της επεξεργασίας. Για παράδειγμα, ένας αλκοολικός μπορεί να είναι κωδικοποιημένα. Η κωδικοποίηση έχει τα πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την έκταση της νόσου και η φύση των αλκοολούχων. Πολλοί πότες φόβο του θανάτου που οφείλεται στο αλκοόλ, δεν θα πάρετε το αλκοόλ στο μέλλον. Αλλά το πιο σκληρό πυρήνα αλκοολικοί κινδύνου άβολα.

Υπάρχει και μια άλλη μέθοδος – επίσκεψη μάντεις, οι οποίες συχνά παραδώσει ένα άτομο από αλκοολισμό με τη βοήθεια των διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Η αρχή της εργασίας τους είναι, φυσικά, όχι στην μαγεία, και με τη γνώση των ειδικών βότανα και τα εκχυλίσματα, συμβατό με το αλκοόλ. Το μείγμα το αλκοόλ με μερικά από τα φυτά που θα δημιουργήσουν στο ανθρώπινο σώμα από τέτοιες διαδικασίες, μετά την οποία ο άνθρωπος δεν θα σκεφτείτε ακόμη και για την εκ νέου χρήση του αλκοόλ. Αυτή η μέθοδος συχνά βοηθά εκείνους που δεν είναι αποθηκευμένα με τη συμβατική ιατρική.

Πώς να πάρει το σύζυγό σας να κόψει το ποτό, αν πηγαίνει σε αυτούς που πίνει πολύ αλκοόλ;

Αν ο σύζυγος είναι μεθυσμένος, θα σε καθημερινή επιδιώκουν να βιώσουν δηλητηρίαση. Πολλές γυναίκες που ζουν με τους άνδρες που αγωνίζονται να αποσύρει τον σύζυγό της από την κραιπάλη, αλλά κάθε νέο πρωί καθιστά και πάλι άλμα στη δίνη. Το βασικό ζήτημα στην περίπτωση αυτή είναι η επιθυμία να την καταπνίξει. Αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε μέρα και για πολύ καιρό.

Τι να κάνετε αν ο σύζυγός σας έπεσε από το βαγόνι; Πρώτα απ ' όλα, να σταματήσει να αγοράζει τον ποτά, ακόμα και σε περιπτώσεις που η άρνηση από το ταξίδι στο κατάστημα θα προκαλέσει σύγκρουση. Η γυναίκα είναι καλύτερο να το αφήσουμε για την ώρα από το σπίτι για να αποφευχθεί η σύγκρουση. Είναι σημαντικό να μην ανέχεται τον αλκοολισμό, όχι για να αφαιρέσει τον πόνο του συζύγου της με ένα νέο ποσοστό του αλκοόλ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μετά από αρκετές ημέρες από το "binge drinking" το άτομο μπορεί να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή. Μετά από λίγο ο άντρας πάλι θέλετε να binge. Και όλα επαναλαμβάνονται και πάλι. Σε τέτοιες στιγμές φαίνεται ότι για να πάρει το σύζυγό σας να κόψει το ποτό, απλά, εξωπραγματικό.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγούμε από binge – πεζοπορία στο narcological ιατρείο. Μόνο οι γιατροί γνωρίζουν πότε να τελειώσει η θεραπεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα πρέπει να προσαρμοστεί σε σοβαρό αγώνα. Δεν χρειάζεται να απαντήσει σε απειλές, την πειθώ και άλλα λόγια του άντρα που το αλκοόλ από τη ζωή του για να εξαφανιστεί.

Για να πείσει τον άντρα της να σταματήσει να πίνει, υπάρχουν παραδείγματα φίλους διαλυθεί οικογένειες. Ακόμα και οι ιστορίες των διασημοτήτων που έχουν καταστρέψει το αλκοόλ μπορεί να είναι χρήσιμη στη θεραπεία. Κύρια – cast συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία θα λειτουργούν, σε αντίθεση με την πειθώ. Γρήγορα να απαλλαγούμε από τον εθισμό, το άτομο δεν θα λειτουργήσει, έτσι θα πρέπει να δείξει υπομονή, την κατανόηση και την αγάπη του άντρα της και να τον βοηθήσει στον αγώνα του με τον αλκοολισμό.

28.07.2019