Θηλυκό αλκοολισμό: πώς να ασχοληθεί με αυτό;

Εξάρτησης από το αλκοόλ είναι ένα σοβαρό προσωπικό και κοινωνικό πρόβλημα. Πιστεύεται ότι ο εθισμός των γυναικών στο αλκοόλ είναι πιο δύσκολη η θεραπεία. Πώς είναι ο αλκοολισμός θεραπεία σε γυναίκες;

Αλκοολισμός – παθολογικός εθισμός στο αλκοόλ που περιέχουν τα ποτά. Αυτή η διαταραχή παρουσιάζεται σε άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο, σε ασθενείς του γυναικείου αλκοολισμό διαμορφώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι παίρνει σοβαρή μορφή, που οδηγεί σε υποβάθμιση της προσωπικότητας του ασθενούς. Επιπλέον, η ιδιαιτερότητα του ενδοκρινικού και του αναπαραγωγικού συστήματος των γυναικών είναι ότι η εξάρτηση από το αλκοόλ προκαλεί σε ασθενείς με οξεία ορμονικές διαταραχές, που οδηγούν σε παθήσεις των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων.

Τα συμπτώματα και τα στάδια της παθολογίας

Τα κύρια συμπτώματα του αλκοολισμού είναι τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Μια θετική στάση απέναντι στο αλκοόλ, τη δυνατότητα της κατανάλωσης αλκοόλ.
 • Self-έναρξη της χρήσης αλκοόλ.
 • Η τακτική κατανάλωση του αλκοόλ, με διάφορες προφάσεις: σε σχέση με την κούραση ή το άγχος, διακοπές, αγορά νέα πράγματα, κλπ.
 • Η αύξηση του αριθμού των χρησιμοποιούμενων αλκοολούχα ποτά.
 • Αυξημένη ενθουσιασμό και την βελτίωση της διάθεσης, προκύψει κατά την προσφορά του να πίνουν αλκοόλ.

Πολλοί από αυτούς που πάσχουν από εθισμό στο αλκοόλ, οι γυναίκες κρύβουν το πρόβλημά τους από τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Σε αυτή την περίπτωση, η παρουσία του αλκοολισμού υποψίες για την παρουσία του τα ακόλουθα έμμεσες ενδείξεις:

 • Η γυναίκα φαίνεται κουρασμένος, συχνά παίρνει ο ύπνος στη διάρκεια της ημέρας.
 • Από τον ασθενή οσμή του αλκοόλ, το οποίο οι γυναίκες συχνά προσπαθούν να κρύψουν με τη βοήθεια των ούλων ή καφέ.
 • Η εμφάνιση του ασθενούς αλλαγές εμφανίζονται μώλωπες κάτω από τα μάτια εμφανίζονται στο δέρμα ακμής, τα μάτια να φαίνονται κόκκινα.
 • Ο ασθενής συμπεριφέρεται το στρες μπορεί να προκαλέσει καυγάδες και σκάνδαλα.
 • Αλλαγή γυναικεία φωνή: αυτός γίνεται πιο βραχνή και τραχιά.

Προσοχή! Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μέλη της οικογένειας του ασθενούς που πάσχει από εθισμό στο αλκοόλ, σημείωσε επιδείνωση της οικονομικής θέσης, περιοδική απώλεια κεφαλαίων.

Κατά τη διάρκεια του αλκοολισμού, και τα δύο θηλυκά και αρσενικά, θα πρέπει να διαθέσει τρία στάδια. Η πρώτη πιο εύκολο θεραπεία επιπλέον, μερικοί ασθενείς που δεν μπορούν στο παρόν στάδιο να αρνηθεί να δεχθεί το αλκοόλ. Όταν μια γυναίκα αναπτύσσει ο εθισμός, αρχίζει να χάνει την αίσθηση του μέτρου στη χρήση οινοπνευματωδών ποτών, και η δόση που απαιτείται για την επίτευξη μέθη, αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια μια μακρά περίοδο αποχής, ο ασθενής υπάρχει νευρικότητα και ευερεθιστότητα.

Σχηματίζεται αντίσταση αλκοόλ οδηγεί σε μείωση των συμπτωμάτων της δηλητηρίασης μετά την κατανάλωση αλκοόλ: μια γυναίκα σταματά να ενοχλεί cephalalgia το πρωί, ναυτία και έμετος, αδυναμία. Ωστόσο, ελλείψει της δυνατότητας να πιείτε αλκοόλ, ο ασθενής αρχίζει να εμφανίσουν δυσφορία, κόπωση, ανέπτυξε την κατάθλιψη.

Όταν μια παθολογία φτάσει στο δεύτερο στάδιο, ο ασθενής που σχηματίζεται σύνδρομο στέρησης. Είναι ένα σύνδρομο που αναπτύσσεται με φόντο την διακοπή της ψυχο διεγερτικών ουσιών.

Θηλυκό-αλκοολισμό-με-τον-αγώνα

Πρόκειται για το δεύτερο στάδιο που βασίζεται στην αντοχή σε αλκοόλ φτάνει σε ένα μέγιστο. Μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει αρκετά μεγάλες δόσεις αλκοόλ, το αίσθημα ικανοποιητική. Η υγεία του ασθενούς επιδεινώνεται μετά την κατανάλωση αλκοόλ, αλλά σημαντικά μειωμένη ικανότητα ελέγχου της συμπεριφοράς, υπάρχουν εξάρσεις επιθετικότητας και αποπροσανατολισμό.

Η γυναίκα αρχίζει να υποφέρει από παρατεταμένη αλκοολούχα περιόδους που αρχικά εμφανίζονται σπάνια και να διαρκέσει για 1-2 ημέρες. Με την πάροδο του χρόνου, η διάρκεια των εν λόγω περιόδων αυξάνει, και προσπάθεια ξαφνική διακοπή του αλκοόλ προκαλεί ψύχωση. Μια τέτοια κατάσταση, που εκδηλώνεται με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • η επιθετικότητα;
 • ψευδαισθήσεις;
 • κατάθλιψης και αυτοκτονικές σκέψεις;
 • αποπροσανατολισμός;
 • ο φόβος;
 • η δυσλειτουργία στη γνωστική λειτουργία.

Προσοχή! Αλκοολική ψύχωση – μια κατάσταση επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή ως γυναίκα και τους άλλους. Ο ασθενής με αυτή τη διαταραχή, χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια.

Φτάνοντας στο τρίτο στάδιο, με βάση το σώμα μιας γυναίκας είναι σε μια διαρκή κατάσταση μέθης. Μέλος έντονη μέθη συμβαίνει μετά την κατανάλωση 50-100 ml πνεύματα. Ο ασθενής χάνει τον έλεγχο του συμπεριφορά, την υποβάθμιση των ψυχική και σωματική εμφάνιση, κοινωνικούς ρόλους παραβιάζονται. Οι ασθενείς σε αυτή τη φάση που χαρακτηρίζει την πλήρη καταστροφή της συναισθηματικής-θεληματικό σφαίρα.

Η εμφάνιση του ασθενούς στο τρίτο στάδιο του αλκοολισμού γίνεται βασικά χαρακτηριστικά:

 • cyanoticity δέρμα, ειδικά στην περιοχή της μύτης και των βλεφάρων;
 • εκτράχυνση των χαρακτηριστικών του προσώπου;
 • παραβίαση της τις εκφράσεις του προσώπου;
 • συμπτώματα;
 • παραβίαση λεπτές κινητικές δεξιότητες, τρόμος.

Θεραπείες

Η μέθοδος του αλκοολισμού θεραπείας είναι να προσδιοριστούν ποσοτικώς, ξεχωριστά σε κάθε περίπτωση. Όταν επιλέγετε μια μέθοδο θεραπείας, ο γιατρός πρέπει να εξετάσει τους ακόλουθους παράγοντες:

 • την ηλικία και την κατάσταση του ασθενούς;
 • περίοδο από την κατανάλωση αλκοόλ;
 • η παρουσία και η συχνότητα των επεισοδίων κραιπάλη;
 • το επίπεδο των κινήτρων;
 • ψυχολογικές ιδιαιτερότητες του ασθενούς;
 • η παρουσία ταυτόχρονη εθισμούς, π. χ. την τοξικομανία.

Ουσιαστική θεραπεία είναι η απόλυτη άρνηση των γυναικών από την κατανάλωση αλκοόλ. Είναι μια ανάγκη που οφείλεται σε δύο παράγοντες. Πρώτον, τα περισσότερα φάρμακα δεν είναι συμβατό με το αλκοόλ. Δεύτερον, τα άτομα που πάσχουν από εθισμό σε θέση να ελέγχει την ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται. Επιπλέον, το σώμα του ασθενούς είναι σε κατάσταση μόνιμης μέθης. Για να ελαχιστοποιηθεί η επιβλαβής επίδραση του αλκοόλ, είναι απαραίτητο για να επιτύχει την πλήρη αφαίρεση.

Μέχρι σήμερα, η πλέον κατάλληλη μέθοδος θεραπείας του εθισμού στο αλκοόλ είναι μια μακροπρόθεσμη αποκατάσταση σε μια εξειδικευμένη κλινική. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα εν λόγω ιδρύματα είναι κλειστά, δηλ. κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δεν επιτρέπεται να φύγει χωρίς την άδεια του γιατρού. Αυτό σας επιτρέπει να μην επιτρέπουν το αλκοόλ στην περιοχή.

Στη σύγχρονη ιατρική πρακτική, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι θεραπείας των ασθενών για τον αλκοολισμό. Όλες αποσκοπούν στην απαλλαγή του ασθενούς από τον εθισμό και την επακόλουθη μέγιστη κοινωνική προσαρμογή των γυναικών. Στις περισσότερες κλινικές η θεραπεία περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη χρήση πολλαπλών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία.

Κωδικοποίηση

Κωδικοποίηση – το πιο δημοφιλές σήμερα μέθοδος για να απαλλαγούμε από τον εθισμό στο αλκοόλ. Η θεραπεία πραγματοποιείται με δύο τρόπους: είτε με τη χρήση της ύπνωσης, είτε με την εισαγωγή των ειδικών φαρμάκων. Συχνά, οι επαγγελματίες καταφεύγουν σε θεραπεία συνδυασμού, εφόσον βέβαια υπάρχει και τις δύο μεθόδους.

Κωδικοποίηση με τη χρήση φαρμακολογικών ναρκωτικά ονομάζεται θεραπεία αποστροφής. Την ίδια στιγμή στο σώμα μιας γυναίκας είναι ένεση μια μικρή δόση των φαρμάκων που προκαλούν δυσανεξία στο αλκοόλ. απωθητική επεξεργασία όπως την ύπνωση αυτό αναφέρεται σε συμπεριφορική θεραπεία καθώς ο ασθενής παράγει ισχυρή ψυχική απόρριψη του αλκοόλ.

Κωδικοποίηση από Dovzhenko

Μέθοδος κωδικοποίησης Dovzhenko " h μέθοδος βασίζεται στη χρήση της πολλές ψυχιατρικές τεχνικές:

 • ψυχανάλυση?
 • ύπνωση-υποδηλώνουν επιπτώσεων *
 • neurolinguistic προγραμματισμού.
το αλκοόλ

Η κωδικοποίηση χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των ασθενών από διάφορες μορφές παθολογικές εξαρτήσεις, συμπεριλαμβανομένων και περίπλοκη θεραπεία της εξάρτησης από τα ναρκωτικά, ο αλκοολισμός, τα τυχερά παιχνίδια, κ. λπ. η Μέθοδος βασίζεται στη χρήση της ύπνωσης. Ο ιδρυτής της μεθόδου αυτής είναι ο γιατρός-ψυχίατρος Alexander Dovzhenko. Η βάση εφέ θεραπεία για το στρες.

Θεραπεία πραγματοποιείται σε ιατρικές εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιώντας ύπνωση, ο ειδικός σαφήνεια και διαύγεια εξηγεί ο ασθενής πληροφορίες σχετικά με τις βλαβερές επιπτώσεις του αλκοόλ στην υγεία του ανθρώπου. Αυτή ασθενή προωθεί την αποστροφή για το αλκοόλ και την απόρριψη της η συστηματική κατάχρηση των οινοπνευματωδών ποτών. Αξίζει να αναφερθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, η γυναίκα, επίσης, απαιτεί ιατρική βοήθεια. Πιο αποτελεσματική αυτή η μέθοδος λειτουργεί κατά την εργασία με ασθενείς και με το πρώτο στάδιο της εξάρτησης από το αλκοόλ.

Κωδικοποίηση εμφύτευμα

Σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους θεραπείας της εξάρτησης από το αλκοόλ, είναι να εγκαταστήσετε ένα ειδικό εμφύτευμα. Η ουσία αυτής της μεθόδου είναι να εγκαταστήσετε στο σώμα του ασθενούς ειδικές κάψουλες. Περιέχει ένα φαρμακολογικό παράγοντα που προκαλεί την αλλαγή των μεταβολικών διεργασιών στο γυναικείο οργανισμό μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Σε επαφή με αιθυλική αλκοόλη στο αίμα, οι ασθενείς παρουσιάζουν τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • έμετος;
 • δυσπεψίας παρενέργειες: κοιλιακός πόνος, διάρροια, κράμπες;
 • ζάλη;
 • ταχυκαρδία και αρρυθμία;
 • δυσλειτουργία του νευρο-χυμική κανονισμού, συμπεριλαμβανομένων τρόμος και σπασμοί;
 • βραχυπρόθεσμη διαταραχή της όρασης και της ακοής;
 • μια επιληπτική κρίση.

Κάψουλα με χειρουργική επέμβαση, ο χειρουργός κλιπ στο μυϊκό γυναίκες. Η διαδικασία εκτελείται υπό τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 10-30 λεπτά, μετά την οποία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Κατά μέσο όρο, η διάρκεια ζωής του εμφυτεύματος ποικίλλει από 8-9 μήνες και 2-3 χρόνια. Σήμερα στην φαρμακευτική αγορά άρχισε να λάβετε περισσότερα κεφάλαια με την μεγαλύτερη δράση που διατηρούν την αποτελεσματικότητα μέχρι και 4-5 χρόνια.

Η ουσία της μεθόδου αυτής βασίζεται σε χημικές αντιδράσεις του η δραστική ουσία του την δισουλφιράμη με το ένζυμο αφυδρογονάση της ακεταλδεΰδης. Είναι καταλύτης για τη διάσπαση της ακεταλδεΰδης είναι ένα συστατικό του αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα, δεν έχει σπάσει ακεταλδεΰδη προκαλεί την οξεία βραχυπρόθεσμες δηλητηρίαση του σώματος.

Αυτή η διαδικασία παρουσιάζεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο, από μερικά λεπτά έως μισή ώρα, οπότε ο ασθενής δεν έχει χρόνο για να φτάσουν σε μια κατάσταση μέθης, και αμέσως αρχίζει να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα της δηλητηρίασης. Η δόση που απαιτείται για μια απότομη επιδείνωση, η ελάχιστη τιμή είναι περίπου 40-50 ml αλκοόλης.

Συχνά, μετά την εμφύτευση του κάψουλες ο γιατρός καλεί τον ασθενή να κάνει 1-2 ΓΟΥΛΙΈΣ αλκοόλ, να δώσει την ευκαιρία να ελέγξει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου. Επιπλέον, το μέτρο αυτό επιτρέπει να ελέγχει την αντίδραση του γυναικείου οργανισμού στη δράση του εμφυτεύματος.

Σε φυσιολογικούς ασθενείς, μετά από λίγους μήνες να αναπτύξουν μια ισχυρή δυσανεξία στο αλκοόλ. Ωστόσο, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, πριν από την εμφύτευση, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει μια σειρά από δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης από το κράτος από το σύνδρομο στέρησης και την εφαρμογή της ψυχοθεραπευτικής αποκατάστασης.

Ψυχοθεραπεία

Η ψυχοθεραπεία είναι μία από τις βασικές μεθόδους για τη θεραπεία της εξάρτησης από το αλκοόλ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συνεδρίες με τον ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή που πραγματοποιήθηκε στο συγκρότημα της θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων, εμφυτευμάτων και την ύπνωση.

Ο κύριος στόχος της ψυχοθεραπείας για τον αλκοολισμό – βοηθούν τον ασθενή στην απόρριψη της ψυχολογικής εξάρτησης από το αλκοόλ προώθηση κανονικής κοινωνικές σχέσεις, κ. λπ.

Εργασίας με έναν θεράποντα μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε ατομικό όσο και σε μια ομάδα. Σε άμεση επικοινωνία με τον ασθενή είναι ειδικός θεωρεί προσωπικούς λόγους, που προκαλείται από την παθολογική εξάρτηση, βοηθά να λειτουργήσει μέσα από προσωπικά προβλήματα και τραύματα. Ομαδική θεραπεία, με στόχο την οργάνωση της συνεργασίας μεταξύ των ασθενών, η ανταλλαγή εμπειριών, η συνάντηση με τις γυναίκες που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εθισμό.

Πιο συχνά για την αποκατάσταση των ασθενών με τον αλκοολισμό και τις ακόλουθες τεχνικές χρησιμοποιούνται:

 • Θεραπεία Gestalt;
 • συζήτηση *
 • γνωστικές και αισθητικές θεραπεία;
 • το ψυχόδραμα;
 • πρόταση;
 • συναισθηματική θεραπεία για το στρες;
 • εργοθεραπεία.

Ο ειδικός καθορίζει η κύρια μέθοδος θεραπείας μετά την εξερεύνηση του ασθενή και να μελετήσει την ιστορία της ζωής της. Είναι επίσης δυνατό να αντικαταστήσει την επιλεγείσα μέθοδο της ψυχοθεραπείας, αν δεν ταιριάζει σε μια γυναίκα για οποιοδήποτε λόγο. Συχνά ως μέρος της περίπλοκης θεραπείας διάφορα είδη ψυχοθεραπείας.

δεν το αλκοόλ

Θηλυκό αλκοολισμό – και ένα σοβαρό εθισμό, που οδηγεί σε διαταραχή της σωματικής και ψυχικής υγείας. Στη σύγχρονη ιατρική πρακτική, υπάρχουν διάφορες τεχνικές για να θεραπεύσει αυτή την ασθένεια. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών μέτρων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προθυμία του ασθενή να απαλλαγούμε από τον εθισμό στο αλκοόλ.

29.07.2018